Uyku düzenim bozuk geceleri uyanığım gündüz uyuyorum

Arkadaşlar merhaba uyku düzenim ciddi anlamda bozuldu sadece geceleri uyanığım gündüzleri ise uyuyorum. Alarm kurmayı deniyorum defalarca kendime söz veriyorum kalkcam diye ama nafile 10 saat civarı uyuyorum ve uyansamda yorgunum ne yapmalıyım?

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
18
18 CEVAP

Ya bende de uyku problemi var uyumak istiyorum ama uyuyamıyorm ve geceleri en az 1 defa bazen 2 defa ve aynı saatlerde uyanıyorum snrada uykuya dalmam zor oluyor be uykumdan zerre bşy anlamıyorum bu dönem dönem oluyor bazen uzun sürüyor çıldıracak gibi oluyorum artık uykusuzluğa da hiç dayanamam sevmem berbat olurum, ama uyumak isteyipte uyuyamamak nefret bşy cidden ve uykumda ztn hafiftir ağır bir uykumda yok cidden napılabilir diye çok düşünüyorum.. Spor yapıyorum ztn sporcuyum sorun yok ama antrenman yapsam da yapmasamda yaşadığım bir durum belki psikolojik belki başka bşy bilemiyorum. Kan tahlili banada gerekiyor galiba ..

T

Bence de en azından bir sorun var mı yok mu görürsün ayrıca Onur Can destek olabilir diye düşünüyorum bu konuda. Sağlık önemli arkadaşlar hiçbir zaman ertelemeyin lütfen

Ali EliSare 4 yıl

Ali EliSare evet uyku cidden önemli sağlığı çok etkiliyor, çok teşekkür ederim arkadaşla iletişime kan testinden sonra mı geçeyim ?

Tuba Özkatlanç 4 yıl

bence şimdiden geç, sonuçta bu konuda bilgisi varsa sana yardımı dokunabilir en azından yönlendirebilir

Ali EliSare 4 yıl

Ali EliSare tamam o zaman tekrar teşekkür ederim

Tuba Özkatlanç 4 yıl

Istedigin zaman yazabilirsiniz.

Onur Tanriverdi 4 yıl

Rica ederim ben sadece yönlendirdim

Ali EliSare 4 yıl