Uykuya doyamıyorum uyanmak çok zor geliyor ne yapabilirim?

Arkadaslar bi sorum var. Uykuya doyamiyorum. Kimse uyandirmazsa 12 saat uyuyorum. Sabah kalkmasi ölüm gibi geliyor. Depresif bi yapim var. Bunun genetik yatkinlik oldugunu dusunuyorum. Depresyonla alakasi su. Sabah bilincim yerine geldiginde o 5 dk daha olayi 2 saat suruyo. Bilincim yerinde ama bilinclinruyalar goruyorum ve cok tatli geliyo. Kalkmak gercek hayatla yuzlesmek o tatli ruya varken cok zor geliyo. Ayni durumda olan varmi? Yorumlarinizi bekliyorum

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
37
37 CEVAP

Bendede ayni sorun var. Sabahlari uyandigimda bir yorgunluk bir halsizlik son iki senedir boyle bende. Yasimda 35 daha bende anlamadim. He birde not: Yaklasik birbuçuk senedir calismiyorum. Gecenlerde bir is buldum daha ilk gunu kalkamadim. Oda sabahin besi altisi degil, sekizde bile kalkamadim ne olabilir acaba ???

U

Uyku süren değişmiş olabilir. Kaç saat uyusun normalde ve bu süreçte değişti mi uyku saati ?

Ahmet Kanyılmaz 6 yıl

Ahmet Kanyılmaz normalde yedi sekiz saat uyurum ben. Bir ara gece isinde calistim iki hafta yardim ettim birisine. Sabaha karsi eve altida gelirdim. Tabii nerden baksan bir ay onceydi bu dedigim.

Utku Örtücü 6 yıl

Gece gündüz değişimine de alışamamış olabilirsin, etkileyebilir. Genelde bu yaşlara kadar 5-6 saat uyuyanlar yaşıyor. Gençlik gazı ile az uyuyup, sonra az geliyor ama fark etmiyorlar. Öyle bir şey mi dedim ama 7-8 saat ise değildir.

Ahmet Kanyılmaz 6 yıl