Uzay zaman bükülmesi hakkında bilgi

Mekân bükme hakkında bilgisi olan var mı?

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
14
14 CEVAP

Örnekleyebilir misiniz?

A

Konu hakkında fikri bulunmayanlar için biraz basmakalıp bir cümle olabilir (ancak, sizin kullandığınız sorgulama şeklinden, bu tür ilme hâkim olduğunuz anlaşılıyor.) Evrende tüm maddenin (basit tanımıyla) elektrik enerjisi gibi bir enerji yasası ile kaim olduğunu biliyoruz. Düşünce esnasında da benzer bir enerji yayarız. Düşünce ile vücut saatini hızlandırdığımızda, buna tepki olarak, kalan diğer zaman/mekân enerjisi yavaşlar. Yüksek konsantrasyon etkinliği ve dikkat isteyen yetidir.

Mücteba Tuncbiz 5 yıl

Noetik bilim

Seçkin Babalı 5 yıl

Astral seyahatte olduğu gibi değil mi? O esnada ( zamanı yavaşlattığınızda) siz de aşırı bir gürültüye maruz kalıyor musunuz?

Armağan Babalıoglu 5 yıl

Kuantum fizigiyle alakali. Astral seyahat daha farkli. Gerci o daha iyi bilir aciklarsa beraber okuruz.

Seçkin Babalı 5 yıl

O anlarda böyle bir gürültü hiç dikkatimi çekmedi.

Mücteba Tuncbiz 5 yıl

Astral seyahat, astral beden ile yapılan bir çıkış. Bahsettiğimiz konu ise maddesel yönden etkileşimle alakalı efendim.

Mücteba Tuncbiz 5 yıl

Kulakları yırtan bir gürültü oluyor.

Armağan Babalıoglu 5 yıl

Ama aynı teknik, hızları yavaşlatılıp, hızlandırmak. Frekans ayarı.

Armağan Babalıoglu 5 yıl

Pek değil.

Mücteba Tuncbiz 5 yıl

Eskiden ışınlanmanın noetik olduğunu düşünüyordum. Oysa şimdi düşünceden öteye başka şeyler gerekir derken tekrar düşünce gücüne geldik.

Armağan Babalıoglu 5 yıl

Bence astral seyahatte çok benziyor.

Armağan Babalıoglu 5 yıl

Dusunce gucu noetik bilimdir. Alternatif tıp uzmanları, kuantum fizikçileri, parçaçık fizikçileri, terapistler, psikologlar ve pek çok farklı daldan bilim insanları Noetik üzerine çalışıyorlar.

Seçkin Babalı 5 yıl

Tanımlamalar, tıkaçlar gibidir. Terminoloji adeta özgür ruhun ve enerjinin önüne çitler kurar.

Mücteba Tuncbiz 5 yıl

Saf enerjiyle etkileşime girebilmek için tanımlamalardan uzak durmamız gerektiğini savunuyorum.

Mücteba Tuncbiz 5 yıl

şu zaman yavaşlatma olsaydı herkez yavaşlatırdı boşunamı süre var ölüm var ağır ağır yaşardık

Taner Ertargin 5 yıl

"Öğrenen" buyursun; yavaşlatsın, ağır ağır yaşasın. Yalnız siz, inanmadığınız için bunu hiç yapamayacaksınız korkarım...

Mücteba Tuncbiz 5 yıl

siz yapın ozaman mesele beyin gücü deilmi benimde yaşantımı yavaşlatırsınız yanlız dünyanın dönüşü yavaşlatmayın gaza gelipde 6 ay gece 6 ay gündüzde kalmayalım bide bunun yaz kış kısmı var aklımda deli sorular

Taner Ertargin 5 yıl

Rockefeller bu adam miyarder americalı kaç defa kalp nakli akçiğer böbrek nakli karaciğer nakli adam maxsimum yaşı 101 de öldü 200 sene yaşıyacaktı hesapda öle bir şey olsa bu adam vede onun gibi niceleri servetleri dökerler ölmemek için zamanı durdurmak için bence psikolojik bozukluk böle bişey hissediyosanız dr görünmekde fayda var astral olayla bu çok farklı bişey astralde zamanı durduramaz kavramını değiştirezme kimse bedene döndümü ne kadar uyuduysa o zamanı durdurmak veya yavaşlarmak için tüm galaxsiyi yavaşlarmak lazım başarabilen varsa ben kendi admına secde edicem iyi akşamlar

Taner Ertargin 5 yıl

Peki.

Mücteba Tuncbiz 5 yıl

Sevgili , lütfen anlamadığın alanlara dair insanlara akıl vermeye kalkma. Bu, başta Allah vergisidir, sonra da yılların eğitimi, ilmi, bilgisi, araştırması ve çalışma mesâisidir. Niyetim seninle tartışmak ya da sana hakaret etmek değil ama, lütfen diyorum, fikrin olmayan konularda diğerlerinin işlerine karışma.

Mücteba Tuncbiz 5 yıl

Taner Ertargin yaptigin dogru degil kardesim. Buna inanirsin yada inanmassin o senin secimin. Bununla ilgili bilim dali varken sen ne biliyorsunda birda elestiri yapip insanlarin canini sıkıyorsun? Varsa. Bildigin konuyla alakali bizi bilgilendir bizde bilelim. Baskalarini eleştirerek yorum yapmak biraz zaruri degilmi kardesim.

Seçkin Babalı 5 yıl

bende diyorumki bilim dalıda varsa okadarda kendilerine güveniyolarsa zamanı yavaşlatsınlar bizde zaman içindeyiz bizde görelim kişi iddasını ispatlamakla mükellef deilmidir ??

Taner Ertargin 5 yıl

sizinle aynı doğrultuda düşünmüyorum diye yorum yapma yasağımı var ben zamanı kimse yavaşlatamaz diyorum yavaşlatırım diyen madem var zamanı yavaşlatsın otamatikman hepimiz yavaşlarız bende secde ederim diyorum ne var bunda ?

Taner Ertargin 5 yıl

Aslinda zamaninda sende yavaslattin zamani. Nasilmi. Zaman kavrami soyledir kardesim. Eger senin icin kotu bir gun ise bilimc altinda zaman surekli o kotu olaylari dusunursen zaman adeta akmaz durur. Yada sevmedigin bir isi yapiyorsan o gunde zaman senin icin gecmek bilmez. Bu beynimizin bize oyunudur. Ama mutlu oldugun ve zamanjn gecmesini istemedigin o an dursun akmasin dediginde ise zaman senjn icin daha hizli akar. Ne zaman gecti be dersin. Bu dunyanin donusune etki edermi? Etmez. Cunki zaman yine aynidir ve ayni sekilde akiyordur ama senjn icin oyle degil mutluysan hizli akar mutsuzsan zaman durur

Seçkin Babalı 5 yıl

sonuç zamana ne etkisi var ? bu kendinle ilgili bi sorun zamanla ne alakası var

Taner Ertargin 5 yıl

Ya zaten insanlik icin zamanindurdurum demiyorki. Kendisi icin diyor. Bu bilinc altinda ve dusunce gucuyle olan birsey. Herkes icin gecerli bir kavram. Bak sana noelitik bilim var onu oneririm. Oku bilgi sahibi ol sonra gel yorum yap kardesim. Hak vereceksin. Dusunce gucuyle insan zamani buker ama sadece kendisi icin dunyayi durduramaz

Seçkin Babalı 5 yıl

taner bak, yukarıda bir yorumum var, orada diyorum ki, kendi vücut zamanımı hızlandırıyorum ve geriye kalan zaman/mekân kavramı, "ben hızlandığım için, buna ters tepki olarak, benim yaşadığım/hissettiğim zamandan daha yavaş kalıyor. Yani ben zamanı durduruyorum diye bir kelime buradaki yorumlarda, hiçbir yerde geçmiyor. Ve buna mukabilen, doğal olarak da ben o esnada daha hızlı yaşadığım için genç kalmıyor, senden daha çok zaman katettiğim için senden bir sürelik da olsa daha yaşlı oluyorum.

Mücteba Tuncbiz 5 yıl

Kendin söylemişsin bak daha yeni: "sonuç zamana ne etkisi var ? bu kendinle ilgili bi sorun zamanla ne alakası var" Hızlanan benim, normal hissedilen ve yaşanan zaman ise aynı yerinde duruyor.

Mücteba Tuncbiz 5 yıl

rakıfelır'a gelince: GEBERSİN!

Mücteba Tuncbiz 5 yıl

yanlış anlama ama yaşlılık kavramı girdimi olma ihtimali yok ozaman zamanı ilerletmen gerekiyor şunu anlarım mutluyken zaman su gibi geçiyor mutlusun hüzünlüyken tabikide farklı vucut tepkimeler veriyor hisler diyelim ama bunu zamana etkisi varmış gibi düşünmek sadece beyinin oyunudur aslında oyunuda deil insanız hislerde farklılık olucakki hangi hissin ne olduğunu bilelim bir diğer konuda bu kendinle ilgili durum bedenine veya karşışındakine ne etkisi olabilir misal psikolejik hızlandım sanarsın ama veya söle diyelim 50 kişi 10 sene hızlansın ne yani ihityar olacaklarmı varmı böle bi bilimsellik merak ettim şimdi bak

Taner Ertargin 5 yıl

Mutluyken, mutsuzken olayı hislerle ilgili bir durum ve bu sadece mecazi anlatıma dayanır. Bizim anlatmaya çalıştığımız ise fizik, kimya, manyetizma alanlarına dahil bir bilim.

Mücteba Tuncbiz 5 yıl

ozaman şunumu idda ediyoruz ben zaman içinde belirli bi süre kendimi konumlandıra bilirim doğrumuyum ??

Taner Ertargin 5 yıl

Hemen hemen öyle ise de, tam tanım şöyle: Ben, yoğunlaşıp dikkatimi topladığım an, varsayılan zamandan ayrılabilir, düşünce gücüyle zamanımı hızlandırabilirim.

Mücteba Tuncbiz 5 yıl

peki bu gerçeklikden kopmak deilmi ?

Taner Ertargin 5 yıl

Gerçeklik, duyu organlarımızla tanımladığımız varsayımlardır.

Mücteba Tuncbiz 5 yıl

ruh gerçek deilmi?

Taner Ertargin 5 yıl

sen zamanda hızlanırsan vucudun buna tepkime nasıl verir merak ettim astralde bu dediğin olabilirde uyanıkken vucut ruh ile bütünleştiğinde bir nevi ruhuda bedenden ayırmak dene bilir veya vucududa sürüklemek

Taner Ertargin 5 yıl

Vücudu sürüklemek tanımı daha yatkın duruyor.

Mücteba Tuncbiz 5 yıl

buda yıpranmışlığa neden oluyor dicem ama senin mantığınla düşünmeye çalışıyorumda bu mutluyken olan bi durum sanırım stresi olmayan stres yoksa kendi penceremden bakıyorum yapranmışlıkda olmaz peki insanlar normal seyirdekiler diyelim başlarına gelecek hadiseyi daha önceden bire bir görmeyede neden olması gerekmiyormu öle deilse yetişme telaşı olmuyormu?

Taner Ertargin 5 yıl

Yani diyorsun ki, sen zaman olarak onlardan önde gidiyorsun ve geleceği görebiliyorsun, doğru mu anlıyorum?

Mücteba Tuncbiz 5 yıl

tabikide gerçeklik bunu gerektirmezmi öle olduğunu düşünüyorum anlattıklarını ölçüp biçince

Taner Ertargin 5 yıl

Buna hiç şahit olmadım. Bunun sebebi de, bu uğraşıyla meşgul olacağım zaman kendimi kimsenin temas etmeyeceği şekilde diğer insanlardan izole etmem. Senin bahsettiğin durum "durugörü" tanımına daha yakın.

Mücteba Tuncbiz 5 yıl

ozaman bunu insanlarda izole oluyosan zamanı lere alıp veya geri aldığını insanların tepkimesini görmeden değerlendiriyosun doğrumuyum ?

Taner Ertargin 5 yıl

Bunu yapmak zorundayım. Hiç görmediğin halde sen bunca tepki verdin meselâ, ya görseydin o anlarda, aklın bunu kaldırır mıydı sence?.. Bence bugünlük bu kadar yeter. Teşekkür ederim soruların için Sevgili taner.

Mücteba Tuncbiz 5 yıl

sanada dikkat et kendine

Taner Ertargin 5 yıl

Sağ ol. Duru geceler.

Mücteba Tuncbiz 5 yıl

İnsan aklına gelen şey ya da hayal edebildiğimiz ne varsa olması mümkündür veya bir yerlerde zaten oluyordur. İnsan beynine sınırlar koymak ahmaklıktır. Bir konunun pek çok yorumu olabilir, felsefi, mantık, fiziksel ya da spiritüal. Bizim ilgimizi çeken alan salt doğrudur diyemeyiz. Mesela solucan deliğinden geçerken atomlarımıza ayrılırız diyen bilim, Kur'an'da deve(Gamma ışıması)nin iğne deliğinden geçmesi şeklinde dini anlatıma dönüşür. Hangisine yanlış diyebiliriz. Biliyoruz ki zaman bize göre öncesi, sonrası ve şimdisi var ama aslında bir film şeridi gibi her "an"kendi karesinde yaşıyor. Eski sinemalardaki makinist gibi elimize makası alıp filmi kesip ekleyebilir ya da ileri geri sarabiliriz. Bu gün elimizdeki teknoloji buna imkan vermiyorsa bunun olması mümkün değil diyemeyiz, sadece ileri bir tarihte bu mümkün olacak diyebiliriz. Bu film şeridi bizim hayatımız olduğu gibi dünyanın ve evrenin de hayatıdır. İleri geri yolculukta; ışınlanma, zamanda yolculuk, astral seyahat, ya da pause düğmesine basarak olabilir. İster manevi olarak ister teknik olarak zamanla oynayabilirsiniz. Elinize bir alet alırsınız anı dondurabilirsiniz, zaman sizin için akarken, diğerlerine geçmek bilmeyebilir, kimse anı durdurduğunuzu bilmez, geri de alsanız kimse ne olduğunu bilemez yani bunun için biri size ne hesap sorabilir ne de ispatla diyebilir(ancak belki de zamandan sorumlu polisler! Dur bakalım bu çocuk oyuncağı mı diyebilirler.)İsterseniz beyin gücü ile fiziksel ya da ruhsal yolculuklar da yapabilirsiniz. Belki kelebek etkisi gibi zamanla oynamanın diğer film şeritlerine bir etkisi varsa da bunun nasıl olduğunu bilmiyorum. Kısaca birileri an-ı uzatıp çekebilir, andan an'a yolculuk yapabilir ben görmedim, duymadım diye bunlar olmamıştır, olamaz diyemem. Mümkündür der kuralını benim koymadığım bir evrende herşeyin olabilmesi muhtemeldir derim.

Armağan Babalıoglu 5 yıl