Vekalet verdiğim avukattan vekaleti nasıl geri alırım?

Meraba uc kardes bi davayla ilgili avukata vekalet verdik simdi geri almak istiyoruz ama avukat ablama geri alirsaniz sicilime isler demis yan kisaca kötü avukat durumuna dusermis bu yuzden ablam vazgecmis ama biz diger iki kardes almak istiyoruz gercekten boyle bisey varmi bide geri alirken problem olurmu zorluk cikarabilirmi

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
10
10 CEVAP

Azilname bir tür hakaret kabul edilir. Şahsen ben sizin avukatınız olsam işinizi takip ettiğim halde azletseniz haksız azil nedeniyle size tazminat davası açarım. Vekaleti ver işi ver sonra geri al.

D

Biz davayi kaybettik suan avukat muvekil iliskimiz yok yani olene kadar vekaleti almayalim onumu diyorsunuz

Semra Eldek 6 yıl

Hanimefendi sizi aydinlatmaya çalışıyoruz soru sormussunuz cevap veriyoruz begenmeyince tersliyorsunuz enteresan. Sizin muvafakatiniz olmadan sizin adiniza vekaletnameyi kullanamaz. Ne düşünüyorsunuz vekaletinizle işlem yapar diye mi düşünüyorsunuz? Davanın kaybının milyon tane nedeni olabilir. Hakliysaniz sorun yok ama durduk yere haksiz olarak azlederseniz tazminat ödersiniz.

Dilşad Kilik 6 yıl

Hanfendi ben kimseyi terslemiyorum asil ters cevap veren sizsiniz daha yumusak bi uslupla cevap verebilirdiniz

Semra Eldek 6 yıl

Gayet yumuşak üslubum. Nasıl isterseniz öyle yapın sonuçta sizin bileceğiniz sey. Boşuna cevap veriyoruz. Basınıza gelebilecek ihtimalleri söylüyoruz.

Dilşad Kilik 6 yıl

Benim diger arkadaslarin cevaplariyla bi sikintim yok neden cogul konusuyorsunuzki

Semra Eldek 6 yıl