Yahudilerin ağlama duvarı önünde dua etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yer Kudüs, Ağlama Duvarı...

Şaka şaka... Ankara, Hacı Bayram Camii yan duvarı.

Biz hiç Yahudiler gibi taştan yapılmış bir duvarın önünde dua eder miyiz? Burası mübarek bir mekan. O duvarın arka tarafında Allah dostu, mübarek evliya Hacı Bayram Veli Hazretleri'nin türbesi var...

com-ayfsi3emhdzpme8jvpes.jpg
C
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
18
18 CEVAP

TAbiki konu duvar degil!!!
Bunu anlamadiginzida sanmiyorum, konu TÜRBE, konu PUTPERESTLIK.
istedigin her yerde, her yönde dua etme özgurlugu varda mecburmusun kendisine bile bir faydasi olmayan ölüye karsi dua etmeye, bunu yapan sadece su 3 kisimi UGUR bilir o turbeler dolup tasar adak adayaniyla, para ataniyla, bez caput baglayaniyla, kesme seker dagitaniyla, mum yakaniyla, SIRKIN tavan yaptigi yerlerdir.
ISlam dini kesinlikle turbeleri mezarlari mabedlestirenleri kabul etmez. Ruhuna fatiha okuyormus!!! Dirilere inen kitabi ölülere okumak modasi cahiliyeyle bitti, cahiliye biteli 40 sene oluyor Turkiyede .
Rivayet KÜLTÜRÜ bile turbenin sadece ZIYARETINI kabul eder hic bir rivayette ibadet edilmesine izin verilmemistir, inadina peygamber benim mezarimi bile mabede cevirene lanet olsun demektedir. KAbir ziyareti sadece ve sadece ahireti hatirlamak icin ZIYARET edilir.
Allahla araniza koydugunuz bu zatlar bir gun böyle bir SIRK araci olcaklarini bilselerdi, Dagin basina kimsenin bilmedigi yerlere gömdürürlerdi kendilerini.
TÜRBE PERESTLIK YAPMAYIN.

C

Herkes aptal sen akıllısın bilseydin o zatı muhteremin kıymetini onun himmetini anlar Allahın dostlarının hatırına yaptığı muameleyi yaşardın

Reyhan Aya 6 yıl