Yapı kredi hesabımdan Bank Pekao'dan para çekemiyorum

Arkadaşlar merhaba, Yapıkredi bankasının hem EURO hem de TL hesabı aktif halde Polonya'da anlaşmalı BANK PEKAO isimli bir banka var. Buradan para çekmek istiyorum. Fakat çekemiyorum. Beni her defasında ana ekran'a gönderiyor. Nasıl bir çözüm sağlayabilirim? Teşekkürler..

O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
19
19 CEVAP

Atm nin bankamatik olduğuna emin misin?
Bn wbk dan çekmeye çalıştığmda buna benzer bişeyle karşılaşmıştım ve bankamatik değil başka bi atm ydi.

Z

He bide ben pekao dan da wbk dan da euronet den de çok para çektim en iyisi euronetti. Bence başka bi atm den de dene int bankacılığndan da kontrol et komisyonu ona göre karar ver.

Zehra Günay 6 yıl

Hmm bankamatik ve atm arasında farkmı var? Varşova'daki otobüs terminalinin atmsin den çekmek istediğim de de aynı hatayı verdi.

Oğuzhan Gökkaya 6 yıl

Ya neydi o bilmiyorum ama bi atm vardı ve kartımı kabul etmedi. Daha sonra farkettim belki sende de aynıdır dedim ama bilemiyorum. Farklı atmden de denediysen sıkıntı başkadır demekki.

Zehra Günay 6 yıl

Hmm olabilir bilemiyorum ki. Ben de anlam veremedim peki sen nasıl çözmüştün durumunu? Başka atmden mi denedin ?

Oğuzhan Gökkaya 6 yıl

Aynen hemen yanında başka bi atm daha vardı wbk nın ondan denediğimde çekebildim.

Zehra Günay 6 yıl

Peki senin kartın hangi karttı, ve çekerken herhangi bir kesilme oldu mu kartında

Oğuzhan Gökkaya 6 yıl

Ziraat ti, ziraat için wbk anlaşmalı felan dediler ama fos bilgi o ya. Ben hemen hemen tüm banka atm lerinden para çektim kesinti hepsinde neredeyse aynıydı. En az kesintiyi euronet yapıyodu o zaman, hemde her yerde var.

Zehra Günay 6 yıl

Evet kaldığım yere çok yakın bir yer de burada da var. Bir de dediğinizi uygulayayım. Ben Yapı kredi-UniCredit anlaşması var ve hiç komisyon ücreti almıyor diye bu kartı yanıma aldım. Ziraat kartım yok maalesef.

Oğuzhan Gökkaya 6 yıl

Umarım hallolur.

Zehra Günay 6 yıl