Yaşamın gerçek olduğu kanıtlanabilir mi?

Bu yaşamın gerçek olduğunu kanıtlayabilir m.s.niz?
Sahte bir gerçeklik içinde olmadığımızı ya da beynimizin içinde sıkışıp kalmadığımızı kanıtlayabilir m.s.niz?
Belki de yaşadığımız her şey bir rüyadır; bir halüsinasyondur. Sahte bir dünyada yaşamadığımızdan nasıl emin olabiliriz ki?
Gerçekte kim olduğumuzu, nereye ait olduğumuzu nasıl öğrenebiliriz?
Lütfen sorularıma yanıt bulmamda yardımcı olun. Sizlerden güzel cevaplar bekliyorum...

com-tc8gzawmip3ecbqbxweq.jpg
C
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
27
27 CEVAP

Yaşadıklarımız rüyamı tam bilemiyorum ama tüm algılarımızın sanal olma ihtimali çok yüksek.. İnsan dünyevi her veriyi ses tat veya görsel olarak yine duyu organlarının bio elektrik frekanslarına çevirmesi ile algılayabiliyor.. Organdan gelen şekilsiz frekansları beyin tekrar çeviri yaparak bizim dünyamızı oluşturuyor.. Yani dışta bir elma değil.! Aldatıcı bir elma şekline bürünen bir frekans dünyası olabilir.. Bir beyne dışsal alıcı olarak mekanik göz, burun veya soguk-sıcak alıcısı deri vs.. Kablo ile bağlanabiliyor olsa idi.! beyin kendisini var olan bir dünyada yaşıyor zan ederdi.. Bir yönüyle de bu bir dış dünya olamıyacağını, belkide tamamı sanal olan dış ve iç tabirinin dahi kabul görmeyeceği tek bir dünyada-dünyamızda yaşıyor olabileceğimizdir..
Bilimsel veya tıbbi olarak bu bize neler yapılabileceğinin de göstergesi.. Dışşal bir kamera vericisi beyne görseli frekans olarak aktarabilir ise körlüğe son verilir.. Düşünelim beyinsel sorunun olmadığı tüm sinir ağ kopukluklarıda bu yolla çözülebilir.. Nöröloklara güzel bir tez çalışması..

M