Yaşamın oluşması tesadüf müdür?

Bir maymunun daktilo başından ''AT'' yazma ihtimali 841 de 1 dir.
Aynı maymunun ''TESADÜF'' yazma ihtimali: 17.249.876.309 da 1 ihtimaldir. 3.5 milyar harf genetik bilgi içeren DNA 'nın ''TESADÜFEN'' oluşma ihtimali nedir ?

Ö
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
78
78 CEVAP

İnsanoğluna sunulan dünya tam ihtiyacı olan nispettedir. Demir bakıe altın su vs... Her şey muazzam bir dengededir. İnsandan akıllı varlıklar olabilirdi. Kaos çıkardı. Burada imtihan oluyoruz. İrademiz var. Fitnelik pislik yapan insanda var. Sabırlı olup sürekli iyilik peşinde olanda. Ölümden öte farklı bir boyut olarak dünyada yaptıklarımızın neticesini yaşacağız. O nedenle ateist olmak her oynayışta 6 tutturmak gibi.

M

Adaptasyon diye bir konu vardır. Değişmeye elverişli olan her canlı değişmeyen herşey karşısında hayatta kalabilmek için değişime uğramak zorundadır. Sizin o bahsettiğiniz demir bakır vs canlı yaşamından önce oluşmuş elementlerdir. İnsan oluştuktan sonra bütün bu elementleri kendi yararına kullanmayı öğrendi. Yani aslında insan ırkı başka bir gezegende yaşasaydı bu seferde o gezegenin yaşam koşullarına uyum sağlayacaktı. Değiştiremediğin koşullar karşısında değişirsin. Bu bir kanundur.

Oguzhan Koşarsoy 6 yıl

Mutasyon la yaratılışı birbirine karıştırmamak gerekir. Yoktan varolmak ve varolduktan sonraki değişim. Bizi dünya ortamına gönderen Yüce Yaratan her şeyi bir ölçü dahilinde yaratmıştır. Kainatı dahi sadece dünya değil

Mustafa Ozbey 6 yıl