Yaşamın oluşması tesadüf müdür?

Bir maymunun daktilo başından ''AT'' yazma ihtimali 841 de 1 dir.
Aynı maymunun ''TESADÜF'' yazma ihtimali: 17.249.876.309 da 1 ihtimaldir. 3.5 milyar harf genetik bilgi içeren DNA 'nın ''TESADÜFEN'' oluşma ihtimali nedir ?

Ö
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
78
78 CEVAP

Geçenlerde öyle bir sayfaya girdim merak ettim nedir düşünceleri diye inanın bizden çok araştırıyorlar merak ediyorlar öyle açlar ki hakikate... Onlar işin kolayını bulmuşlar sonra düşündüm ki iyi ki inanıyorum çünkü düşünseniz e namaz yok oruç yok iman yok peygamber şefaati yok... Ayy çok boş olurdu hayatım dedim. İnandiklari şey de bilimin geliştiği ülkelerde daha çok inanmıyorlar neden ispatlamışlar çünkü diye düşünüyorlar. Bizim dinimizi aşağılamayı seviyorlar okurken felç geçirecektim... Biz bile bugün başka dine böyle eleştirmiyoruz ve sordum ki onlara.. İnsan inanmadığı biseyi hayatına sokmayacagi gibi neden merak eder araştırır ben müslümanım misal budizm ı merak etmediğim için araştırmam eleştirmem dedim.. Cevaplar çiğ gibi geldi ve atıldım sonra öyle uzuldum ki kendimi anlatamadığım için. O gün anladim peygamberimin ici nasıl acımış. İnsan hakikati anlatamayınca hayattan soğuyor.

M

Allah hidayeti dilediğine verir. Kiminin de gözleri var görmez.

Fatih Lis 6 yıl

Onlar işin kolayına kaçanlar inanmıyorsun anladım ama neden illa muslumanligi karaliyorsun çünkü amac kötü diyelim karaliyalim inanmiyalim haklı olalım mantigi var

Burcu Südüak 6 yıl