Zemzem suyu hakkında kullanıcı yorumları

Zemzem suyu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum
Neden. Yıllardır bitmeyen bir su
Neden şifalı bir su
(arastirmalara göre )
Neden 3 yudumda içilmelidir.
Vs vs vs

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
46
46 CEVAP

Zemzem kristallerini mikroskop ortamında inceleyen Japon bilim adamı Dr. Masura Emot, suyun moleküler (kristal) düzeninin değişen frekanslara göre farklılaştığını görür. Zemzem kristallerinin çan sesinde karardığını Kur'an-ı Kerim ve ezan sesinde ise parlaklaştığını fark eder. İncelemede her bir kristalin, Kâbe-i muazzamaya benzeyen bir doku oluşturduğu, zemzemin çan sesinde kristallerinin karardığını, Kur'an-ı Kerim ve ezan sesinde ise parlaklaştığını ve netleştiği tespit edildi.

Zemzem üzerine kaleme aldığı kitabı Japonya'da en çok satanlar arasına giren Dr. Emoto'ya göre zemzem, fiziksel ve kimyasal özellikleri bakımından yeryüzündeki bütün sulardan farklı. Dr. Emoto, "Zemzem, çevresinde cereyan eden bütün değişimleri hafızasına alıyor. Yapısı çok farklı. Bu, onu dünyadaki diğer elementlerin efendisi yapıyor. Müslümanların niçin hastaları tedavi etmek ümediyle Kur'an-ı Kerim'den sûreler okunup, suya üflediğini daha iyi anlıyorum" ifadesini kullanıyor.

S

%100 yalan. Kaynak goster lutfen.

Ufuk Buba 6 yıl

Bunları biliyor muydunuz? Temasıyla aptal aptal bilgileri araştırma diye insanlara sunan kişilerin elinin altından çıkma bir bilgiye benziyor yok çan sesinde kararmaymış yok elementlerin efendisiymiş ulan biri o japon bilim adamına suyun element değil bileşik olduğunu söylesin

Kemal Sehlikoğlu 6 yıl

Ateistlere aşırı hayranim Nedeni genelinin zeki olmasi arastirmaci olmaları

Su Esila Bekmez 6 yıl