ZN framework mü daha iyi yoksa Laravel framework mü?

ZN Framework ile tanıştım ve inceliyorum Laravel gibi bir Framework ten geçiş yapıyorum çünkü derli toplu gerçekten başarılı bence Türkiye'de böyle projeler olduğunu görmek gerçekten çok güzel. İyi çalışmalar

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
44
44 CEVAP

Derli toplunun ne demek oldugunu bilmiyorsun sen daha.. Allah bilir kullanmıslıgın bile yoktur.. Hello world yazdırıp silmişsindir.. Codeignitere alısmıssınız tabi blog class main function yaz call et gitsin blog/main diye.. Callback function route static felan sizi aşıyor.. Structurea takmıssınız kafayı.. Alayınız spagetti yazıyor hala kafanız bir dunya..

A

puahjahha

KoRay Alibal 6 yıl

Saygisizlik yapma. Bilmiyorsan ogren. ZN dertli toplu.

Gökay Guneri 6 yıl

yahu alay ettigimden degil yeminle.. Yaşları kadar programcılık hayatım var.. Fantezi pesinde kosup duruyolar ogrencek bir ton şey var halbusu.. Hayır frameworkun sistemini ogrenseler gam yemicem.. İki tane controller yazıp call ediyolar.. Global olmak icin her şekle girmeye gerek yok.. Adamlar modern yapmıslar işte.. En başını symfony cekiyor.. Katmanlarını kullanıp biraz daha userfriend yapan laravel var.. Daha nesini arıyolar ben anlamıyom ki.. Ogrenemiyorsan sor burda.. Ogrenirsin..

Ali Arsln 6 yıl

Sordugumda cevaplayan olsaydı sorardım emin olun. Bana anlatacağınıza payaşın neyde ne olduğunu Allah'a şükür biliyorum bilmediğimi de fırsat buldukça öğreniyorum

Hamza Öztürkmen 6 yıl

Sakin ol şampiyon

Ömer Durukan 6 yıl

Composer psr4, bir adet router sinifi, doctorine orm, twig gibi bir template engine. Bunlari bir araya getirince zaten bir framework sahibi oluyorsun. Genclerin kendini gelistirmesi adina boyle seyler yapmalari kendileri icin iyi aslinda. Fakat bunu dunyaca kendini kanitlamis bir sey ile kiyaslamalari gulunc oluyor.

Gökay Guneri 6 yıl