ZN framework mü daha iyi yoksa Laravel framework mü?

ZN Framework ile tanıştım ve inceliyorum Laravel gibi bir Framework ten geçiş yapıyorum çünkü derli toplu gerçekten başarılı bence Türkiye'de böyle projeler olduğunu görmek gerçekten çok güzel. İyi çalışmalar

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
44
44 CEVAP

Bahsettiğin Socket Programlama ile Ağ Programlamayı çok iyi öğrenirsin bunun dibine inersen de Ağ'ın ne demek olduğunu öğrenirsin ki bence biliyorsun çünkü ağ içerisinde iletişim sağlayan herhangi bir çok oyunculu oyununun (Metin2, Knight vs..) Socket Programlama kullandığını biliyorsan bu aslında çok şey bilmek anlamına geliyor çünkü kimse kolay kolay bu seviyelere inmiyor. Multithreading ile bu oyunların ve çoklu işlem yapan programların nasıl çalıştığını öğrenirsin (PHP'de hayatı boyunca STA üzerine çalışmış bir adam bunu anlayamaz.). Java / Python gibi dillerle çalıştıysan ve dibine kadar araştırdıysan aslında çoklu platformda desteğin nasıl olduğunu görürsün.

He unutmadan gittiğimiz yol neredeyse bire bir aynı bende Knight Metin2 gibi oyunların kaynak kodları nette yayılınca bunları Server'a deploy edecem derken türlü programlama dillerine merak salıp en sonunda çalışma mantıklarını tüm bu programlama tekniklerini tek tek deneyerek anladım diyebilirim.

E