24 yaşındayım unutkanlık başladı neden olabilir?

Arkadaşlar bir sorum olacak 24 yaşındayım bende aşırı derecede unutkanlık başlamış iki aydır artık rahatsız oluyorum bu durumdan derken baş dönmesi de eklendi sizce sebebi nedir bı bilgisi olan varmi

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
28
28 CEVAP

Evvela dr. Kontrolü yaptırın. B12 vitamin eksikliği en önemli etken. Bununla birlikte vucud dengeyi sağlarsa ne baş dönmesi kalır ne de unutkanlık. Bu hususta size tavsiyem Painless Night GLU sağlık bandı kullanın B12 plus ile birlikte. Kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Ben kullanıyor ve herkese tavsiye ediyorum. Vucudumuza ihtiyacı olan bileşenleri verdiğimizde, kendini onarıyor zaten. Araştırın.

N

Painless night glu kanser hastaları'nın agrıları gidermek için kullanılıyor çok tehlikeli!

com-1dx751nvxlnz2hcu9ic4.jpg

Wts Efcan 6 yıl

Göz var izan var be kardeşim. Bu yazı ile Painless in ne ilgisi var Allah aşkına. Araştırın lütfen. Onkoloji hastalarında kullanılan kanser bantlarından bahsediyor bu yazı.

Nurettin Demiralay 6 yıl

Nurettin Demiralay o vakit bu bandın yurt dışında satış yapılan internet siyesini yazarmızın! (Şu an mevcut olan sitede yurtdışı satış yapmıyor ve bandtan bant diye bahsetmiyor) bu tür bantlar Türkiyede saglık bakanlıgı izni olmadan satılıyor! Bir nevii yeni sistem uyuşturucu satış yöntemi aksini ispatlamak sana kalmış.

Wts Efcan 6 yıl

ARAŞTIRIN.

com-bwux7gccoq02763723pq.jpg

Nurettin Demiralay 6 yıl

Nurettin Demiralay saglıkbakanlıgı izni yok arkadaşım! Eczaneden satın alınabiliyorsa sb. İzni vardır satılmıyorsa uyuşturucu dur! Sanırım siz temsilci ve satıcısınız. O gösterdiginiz yazı nın üzerinde Painless night glu bandı yazıyormu? Temsilcilik merkezi istanbul ve (uyuşturucu merkezi) hollanda da var neden başka ülkede magza eczane ve webten satılmıyor. Saygılar.

Wts Efcan 6 yıl