65 yaş üstüne ücretsiz toplu taşıma hakkı kaldırılmalı mı?

65 Yaş üstüne ücretsiz toplu ulaşım hakkının kaldırılmasına yönelik bir imza kampanyası açılmış. Binin üzerinde de imza toplanmış. Çok mu yoğunluk yaratıyor yaşlılar? Ve çözüm paralı yapmak mı?

0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
67
67 CEVAP

Dayı şu an ben metrodayim neyin internetteki fotoğrafından bahsediyorsun.

A

Ve en az kullandıkları metro

Ali Kanbolat 6 yıl

Önce üslubunu düzeltmen gerekiyor.. Resim kopnusuna gelince, ratgele bir tane göndreyim de bak.. Bir de okulda nasıl bir öğrencisin bilmem ama, kuyruk teorisi, olasılık ve skotastik hesap gibi dersleri kesin al.. http://www.habervaktim.com/d/other/metro-001.jpg

M Selcuk Satu 6 yıl

Üslubum sizin gibi birisi için yeterince iyi, mühendislik okuyorum. Bu arada olasılık, istatistik için ilk önce doğru datayi bulmaniz gerektiğini öğrenememissiniz.

Ali Kanbolat 6 yıl

ali Terbiyesizliği üslup edinmişsen sorun yok... Senin bileceğin şey.. Ha bu arada data zaten var, istersen ego'dan elde edebilirsin.. Sana bazı rakamlar da verdim.. Bu arada öğrenme konusuna gelince, senin okulunla benim okulumu, senin ÖSS de girdiğin sıralamayla benimkini karşılaştırısam üzülürsün.. Neyse, sana bundan sonra söyleyecek bir şeyim yok.. Sen daha öğrencisin, ben yıllardır mühendislik yapıyorum..

M Selcuk Satu 6 yıl

Öss puanı karsilastiracak kadar sığ olmadim olmam siz sordunuz diye söyledim siz oylesiniz galiba.

Ali Kanbolat 6 yıl

Ego dan datayi elde edemezsiniz maalesef

Ali Kanbolat 6 yıl

Egodan elde edebileceğiniz data sadece kac kişinin 65 yas üstü karta sahip oldugudur. Eğer hergün kullansaniz yeterince iyi analiz edebilirdiniz. Çünkü karta sahip olanlar herhangi bir şekilde okutmuyorlar karti.

Ali Kanbolat 6 yıl

Ali Kanbolat "Üslubum sizin gibi birisi için yeterince iyi, mühendislik okuyorum." demişsin. Bu tür hava atarken, karşındakinin de mühendis olabileceğini, hatta yüksek lisansı olabileceğini düşünmemek, hatta bırak onu, mühendis olmasa bile bu gibi üslupla konuşmak "sığlık" olmuyor da, senin havana cevap vermem mi sığlık oluyor.. Neyse delikanlı, sen yoluna, ben yoluma.. Sana üslubunla mutluluklar..

M Selcuk Satu 6 yıl

Hava atmak mi ahah mühendisliğin neyiyle hava atayim yahu

Ali Kanbolat 6 yıl

Olasilik dersleri ve nasil bir öğrencisin siye soran sizsiniz ben ona cevaben yazdım onlari

Ali Kanbolat 6 yıl