Abla abi kardeş ilişkisi nasıl olmalı?

Erkeklere soruyorum. Kız kardeşi olanlar için. Abi kardeş ilişkisini nasıl kuruyorsunuz, ne şekilde olmalı, samimiyet bağının bir sınırı var mı, olmalı mı? Bunu neye göre belirliyorsunuz? Aşktan daha güzel bir duygu olduğunu düşünüyorum, siz ne düşünüyorsunuz?

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
34
34 CEVAP

Kardeşten ziyade arkadaş gibi davranıyorum şahsen

Y

Gerçek bir kardeşin arkadaştan ne gibi bir farkı var

Fatma Beyoglu 5 yıl

Genelde insanlar baskı kurmaya, tahakküm altına almaya kalkıyor. özellikle erkeklerde bu durum var. Halbuki öyle olmamalı, her şeyi dinlemeye ve tartışamya hazır olmalı bir insan.

Yusuf Böke 5 yıl

Kesinlikle. Fakat ütopik aşkın başka bir boyutu değil mi kardeş biraz da. Bir ben böyle düşünüyor olamam.

Fatma Beyoglu 5 yıl

Yani kardeşim beni daha çok baba yerine koymuş halde. Her şeyini anlatıyor dinliyorum yardım ediyorum falan ama bir babanın ciddiyeti yok. Ağlasa dalga geçip güldürüyorum. Güzel bir şey ya insanın kardeşi olması. Ayrıca kardeşim dediğime bakma ablam.

Yusuf Böke 5 yıl

Ben sevgili yerine abi isterdim. Sevgilide seks gibi bir nokta var o biraz midemi bulandırıyor. Aseksuellik var. O yüzden bu seks dışında bütün doyumlari yaşayabileceğin en uygun kişi kardeş oluyor bence. Benim bakışım bu. Biri abi gibi bir ilgi gösterince fena halde tutuluyorum ben. Şunu yazdın sana bile o gözle baktım şu an

Fatma Beyoglu 5 yıl