Abla abi kardeş ilişkisi nasıl olmalı?

Erkeklere soruyorum. Kız kardeşi olanlar için. Abi kardeş ilişkisini nasıl kuruyorsunuz, ne şekilde olmalı, samimiyet bağının bir sınırı var mı, olmalı mı? Bunu neye göre belirliyorsunuz? Aşktan daha güzel bir duygu olduğunu düşünüyorum, siz ne düşünüyorsunuz?

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
34
34 CEVAP

Ben bu canımlı cicimli konuşan, sırnaşık sırnaşık birbirleriyle sevgi pıtırcığı olan erkek-kız kardeşleri anlayamıyom. Erkek-kız kardeş dediğin kedi-köpek gibi olur sürekli didişirler kavga ederler ama birbirlerini sevdiğini de bilirler birbirleri için her şeyi yapabileceğini bilirler. Kavga ettikten sonra özür dilemeye gerek olmaz kendiliğinden gelişir her şey. Mesela ben ablamla kavga ettim 1 hafta konuşmadık hiç özür falan olmadı. Sonra hiç kavga etmemiş gibi konuşmaya devam ettik. Budur yani bence.

B

Bu işin en güzel yanı da bu değil mi. Sevgililikten pek bir farkı yok ama onun kadar uğraş gerektirmeyen bir sevgi türü.

Fatma Beyoglu 5 yıl

Alina Destina aynen öyle işte. Anlattığım tarzda kardeşleri görünce ulan diyom bunlar nasıl böyle anlaşıyolar. Öylelerine sorasım geliyo hiç mi kavga etmezsiniz diye hep mi böylesiniz diye.

Burak Biçen 5 yıl

Kardeş, özellikle abi bence yaşayabileceğimiz bütün sevgi türlerini dolduraniliyor. Babanin sevgilinin ve arkadaşın verdiği bütün duygulari verebiliyor. Seks hariç genelde ensest düşünmeyenler için. Seks apayrı bir konu zaten, bence kimle yaparsan yap itici ve sevginin bütün büyüsünü bozan bir olay.

Fatma Beyoglu 5 yıl

Ben aile içinde çok kapalıyımdır. Öyle babanın sevgilinin arkadaşın verdiği tüm duyguları veremesem de durumları anlarız tabi ki. Sekse bakmanla alakalıo. Sevdiğin karşı cinsle cinsel birliktelik iki taraf için de güzel bir şey olsa da bizim ülkemiz bu konuda sığ.

Burak Biçen 5 yıl

Aynen öyle burak tam anlattığın gibi bi kardeşliğimiz vardı ama şimdi üni girince araya bu kavgalar özleme dönüştü

Ilker Balyer 5 yıl

Ilker Balyer arada bi arayıp sesini duyasın geliyo mu?

Burak Biçen 5 yıl

Arada değil hergün illa 1-2 dk ararım

Ilker Balyer 5 yıl

Yok la bende her gün olmuyodu. Arada bi oluyodu ama tam oluyodu yani ) hiç unutmam bi kere aradım noldu dedi sesini duyuyum diye aradım dedim. Üniversiteye ilk gönderdiğimiz gün Kordon'a gidip bira içesim gelmişti onu da hatırladım bak şimdi

Burak Biçen 5 yıl

Aseksuelim biraz. Yani zevk meselesi başka bir şey de organlarin şeklini ve birbirine girmesini itici buluyorum.

Fatma Beyoglu 5 yıl

Alina Destina bu da senin hayatın mesela.

Burak Biçen 5 yıl

Alina Destina knki senin abin veya kardeşin yokmu

Ilker Balyer 5 yıl