Affedilmeyecek günahlar

BAGISLANMAYACAK BIR GÜNAH YAZIN! Bakalim...

com-f44uox7h4r4aec7myw3x.jpg
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
38
38 CEVAP

Birisi zina demiş yahu size ne kim kiminle ne yapiyosa yapsin kimse kimsenin cinsel hayatina karisamaz.
Bi de yalan diyenler cok merak ediyorum hayatınızda bi kez olsun yalan soylemediniz mi kendinizi veya baskasini korumak icin mutlaka soylemissinizdir. beyaz yalanlar herkesin hayatinda vardir. Aksini soyleyene inanmam.

E

Evt yalani gunahtan sayamayabiliriz. Fakat zina en buyuk gunahlardan biridir. Ve bizi ilgilendirmez diye birsey yoktur. Yarin sana yapilirsa hadi bakalim! Senin umrunda oluyo mu olmuyo mu?

Suna Atabek 6 yıl

Bunun cinsel hayat ile alakasi yoktur. Zinanin ne manaya geldigini biliyorsunuzdur umarim.

Suna Atabek 6 yıl

He pardon Suna Atabek once imam nikahi kıyıp sonra istedigin kadar şey yapabilir sonra 3 kere boş ol denilip bosaniliyodu dimi

Emine Kaçan 6 yıl

Sanırım ayni dili konusmuyoruz. Ne demek istedigimi anlamiyor sacma sapqn seylere bagliyosun konuyu. Dinde bosanmakta gunahtir. Gunahlari sayacak olursak ohoooo vay halimize.. Ben iki tanesini ele aldim. Emine Kaçan

Suna Atabek 6 yıl

Zina nedir Suna Atabek iki insanin cinsel hayatinin sizi neden bu kadar ilgilendirdigini sorabilir miyim zira beni ilgilendirmiyor da kim neb. K yiyosa yesin bundan kime ne herkesin kendi hayati.

Emine Kaçan 6 yıl

Evet. Sizi tanimiyor olabilirim fakat bu konusma şu sonucu orataya koyuyor;Çok bencilsiniz. İnsanlar iyi birsey yaptiginda övülmeyi, kotu birsey yaptihinda sövülmeyi hakederler. Küçücük yasta tecavuz edilenler... Onlarda zinaya girmez mi? Siz zinaya o at gozlugunuzle bakmaya devam ederseniz hicbir sonuca varamazsiniz. Size tavsiyem bi an once o at gözluklerinizden kurtulun!!

Suna Atabek 6 yıl

Zina başka tecavüz başka. Ayrıca saygı kuralları çerçevesinde tartışmayi bilmiyorsaniz tartismayin benimle Suna Atabek at gözlüğü takmış bencil sözü size yakisir ayrica.

Emine Kaçan 6 yıl

Saygi kurallari cercevesinde tartisalim dedikten sonra soyledigim cumleleri bana iade ediyorsaniz biraz düşünün derim. Bana bencilligi yakistiramazsiniz kendiniz basta olmak uzre yakistiracaginiz onlarca kisi varken

Suna Atabek 6 yıl

Çok basitsin!!! Cevap verme gereksinimi bile duymuyorum. Hadi bye.

Emine Kaçan 6 yıl

cevap vermediniz zaten değil mi? Ahaahaahaahaay!

Suna Atabek 6 yıl

Acayip basit birisin senin seviyene inemem. Hadi git biraz parkta kumla oyna

Emine Kaçan 6 yıl

Vay be! Soyledigin sozler, kurdugun cumleler artik bu noktakan sonra bir hic olmaya basladi. Kurqcak baska cumle bulamadiktan sonra insanlarin yonlendigi tek yon'e "küçümseme "denir. Bende sizi yetiskin bir beyin sanip tartisiyordum. Seviyeymis. Pehhhh! Simdi gidin kendi beyninizin yaşıtlarıyla tartisin! Size daha fazla ayirqcak vaktim yok. Hoşçakalın!!

Suna Atabek 6 yıl

Kendi beynjmin yasitlariyla tartisirim iste bende onu diyorum beyinsizlerle degil at gözlüğü takmış bencil diyen biri kucumsemekten bahsediyo ne kadar komik senin şu sacmaliklarini gormemek icin Engelliyorum!!! Hadi nas nas

Emine Kaçan 6 yıl