Alevi olmak özel harekata girmeye engel olur mu?

özel harekata başvurucam herşeyim hazır kendimde hazırım kalma gibi bi şansım yok ama alevi aileden geliyorum bunu göz onunde bulundurup elerlermi sizce beni ?

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
101
101 CEVAP

Sosyal medya hümanist(!) pıtırcıkları doluşmuş gene. Kıçınızın dibinde PKK'lılar doluştuğunda, Yunanlar jetlerle taciz ettiğinde, adalarımıza, Ege'ye el koyduğunda, Ermeniler Kars'tan başlayarak Anadolu'ya kadar girdiğinde anlarsınız ordunun değerini. Sevin sevmeyin Türk ordusu dünyanın en güçlü ordularından biridir ve öyle olmaya da devam edecek.

K

turk ordusu oyle bir tirpan yedi ki, su an isgale ugrasak mudahale edemeyecek duruma getirildi, bence fazla guvenmeyin yani.

Sinan Ibicioğlu 6 yıl

O kadar da değil. Orduyu ordu yapan içerisindeki cesur ve yürekli askerlerdir. Ordu içerisindeki birçok hainden arındırıldı. Geçen süre zarfında emir-komuta zinciride rayına oturacaktır. 2000 yıllık geleneği olan bir orduyu kolay kolay kimse bozamaz.

Kaya Bayırlı 6 yıl

http://www.globalfirepower.com/country-military-strength-detail.asp?country_id=turkey

Kaya Bayırlı 6 yıl

http://www.businessinsider.com/11-most-powerful-militaries-in-the-world-2014-4

Kaya Bayırlı 6 yıl

Marksist bir Kürtçü ne kadarda şaşırtıcı.

Kaya Bayırlı 6 yıl

Kaç ülke kendi yazılımını yapabiliyor sanıyorsun? Ar-ge diye birşey bu yüzden var. F-35'in partnerliğini yapma sebeplerinden biri bu Türkiye'nin. Altay tankı ve Atak helikopteri bu şekilde yapılıyor. Aselsan bu yönde önemli çalışmalar yapıyor.

Kaya Bayırlı 6 yıl