LGBT yürüyüş amacı nedir?

LGBT yürüyüş amacı nedir?
M
Yorum bölümünü doldurun
Ad Soyad bölümünü doldurun. Lütfen ad ve soyad yazınız (ör: Kemal Atatürk)
yorum gönderilirken bir hata oluştu!
93
93 CEVAP

Ben Lgbtiyi çok severim ama, Dini günler ( her din ) , toplumsal olaylarda karşı veya hemcinse duyulan cinsel oşuşumu veya sevgiyi bi kenera bırakmak. Cinsel bir kimlik olmadan Heteroseksüel, Homoseksüel, Biseksüel, Aseksüel vb. Demeden kardeş olup sadece şuan içinde bulunduğumuz duruma odaklanıp. Üzülmek veya Sevinmek. Hep birlikte ..

F

Elbette önemli olan birbirimizin haklarına, inançlarına, tercihlerine karışmamak ve güzel güzel yaşamak. Fakat burada hormonal bozuklugun yani bir sağlık probleminin, bir tercih, bir seçim gibi algilanip normallestirmeye çalışılması hoş değil bana göre. Bu algiyi değiştirmek lazım. Amaçlarından önce bunu dile getirmek lazım ama toplumun okumuş en aydın kesimi bile(herkes degil)bunu bir tercih olarak öne sürüyorsa -örneğin psikologlar veya entellektuel tayfalar-buradaki amacı daha çok merak ediyorum ben.

Ö

Lgbtili bireylerinin hormon bozukluğu yok, nasıl kaç binde biri kızıl oluyorsa, kaç binde biri daha zeki oluyorsa. Bu olayda böyle. Hormonların her zaman gittiği yolu değilde başka bir yolu kullanması gibi .

Fatih Ekici 6 yıl

Efendim kendini kadin gibi ya da erkek gibi hissetmek hormonlarla alakalıdır. Hangi hormon daha ağır basarsa o yöne eğilim gosterirsin.

Özlem Kygs 6 yıl

Erkekse erkeğe dönsün. Bayansa bayan olsun. Yani bisi olsun o zaman. Bir kararı olsun

Betül Köybaşı 6 yıl

Dönen var zaten. Bunun disinda bu halini normal görüp kendi cinsine ya da aynı anda karşı cinse eğilim gösteren de var. Zaten sorun kişi kendini oyle hissettigi icin bunun hormonlardan kaynaklandigini anlamiyor. Kendisi için normal gelen bir durum oluyor bu.

Özlem Kygs 6 yıl

Zaten normal bir şey, bunun dünya kurallarına aykırı bir tarafı yok ki .

Fatih Ekici 6 yıl

Lgbt bir tercih değildir, tedavi edilmesi gereken bir sağlık problemidir.

Ö

ADam gibi yazamayan her kes baslikdan uzak dursun
ve mumkunse
lgbt bir hastalikmidir ??
Hastaliksa tedavi yöntemleri nelerdir ?
Dunyada tedavi istatistikleri bize neyi gösteriyor ??Tedavi öncesi sonrasi Lgbt psikolojisi.
bu gibi konulari sorgulayin.

C

LGBT bir hastalık değildir. Doğuştan veya sonradan ortaya çıkan bir cinsel kimliktir. Bunun dini boyuttaki yeri tartışılacak başka bir konudur.

B

Tartışılacak hicbirseyi yok. Dindeki yeri bellidir. Hicbirsey bilmiyorsan Lut kavmini bir oku

Faik Katze 6 yıl

Lut kavminde bahsedilen olay hemcinsleriyle aktif bir ilişkiye giren erkeklerdir. Eşcinsellik bir imtihan için Allah tarafından kişiye verilmiş olabilir. Allah'ın burada test ettiği şey kişinin heva ve heveslerine hakim olup olmayacağıdır. Lut kavmi nefsine hakim olamayıp hemcinsleriyle ilişkiye girmişlerdir.

Bartu Sabirli 6 yıl

Bartu Sabirli Bey, diyeceklerimi demişsiniz. Teşekkürler

Fatih Ekici 6 yıl

Peki bu cinsel kimliğin hormonlarla alakası yok mudur Bartu Sabirli ?yani bir kadinda östrojen hormonunun testesteron hormonundan az olmasi ya da bir erkekte tam tersinin olması bir bozukluk değil midir? Hormonal tedavi gerektirmez mi? Bu cinsel kimlik kendi kendine oluşmaz değil mi? Yalnız çevresel etkenler de bunu tetikler. Ancak temelde hormonal bir tedavi gerektiren rahatsızlık olduğunu düşünüyorum.

Ö

Özlem hanim, tedavi sekillerini incelkedinizmi??

Cem Turkarslan 6 yıl

A rastirdigimda öncelikle bunun kişiye rahatsızlık olduğunu kabul ettirmek olduğunu ve hormonal bir tedavi sürecinin başlaması gerektiğine eriştim. Lakin çoğu insan bunu rahatsızlık olarak kabul etmedigi için tedavi sürecine gecilemedigi ve dolayısıyla sonuç alinamadigina eriştim. Başarılı olan tedavi süreçleri de var. Hormonların düzenli şekilde çalışması sağlanarak. Daha detaylı bir araştırma henüz yapmadım. Edindiğim bilgiler bunlar

Özlem Kygs 6 yıl

Gittikçe çoğalıyorlar

K

Bu tür hormonal bozukluk herhangi bir hayati tehdit teşkil etmez. Dolayısıyla buna hastalık gözüyle bakmak çok doğru değildir. Bu bozukluk kişiye herhangi bir rahatsızlık da vermez. Hormonal dengesizliklere hastalık gözüyle baktığımız zaman, beyindeki duyguları kontrol eden duygu hormonlarının dengesiz olduğu zamandır. Eğer bir olay kişinin hayatını tehdit ediyor ve bu kişiye rahatsızlık veriyorsa, bu hastalık olur.

B

Homoseksuel sahnesindeki intihar olaylarinin yuzde kac oldugunu biliyormusun?? Bu sadece toplumsal baskidanmi??

Cem Turkarslan 6 yıl

Çoğunlukla çevresel faktörlerdir evet.

Bartu Sabirli 6 yıl

HAyir kesinlikle degil, MÜNCHEN gibi homoseksuel sahnenin kesinlikle kabul gördugu, homoseksuelligin normal algilanip teskilatlanmis bir vaziyetteki insanlarin oranlarini bi incele

Cem Turkarslan 6 yıl

Bir kişinin fıtratına uygun olmayan bir eğilime girmesine neden olan her duygu ve hormon bozukluğu rahatsizliktir. İllaki hayatı tehlike teşkil etmesine gerek yok. O zaman bütün insanların çift cinsiyetli doğması gerekir di ki tercihini istediginden yana kullanabilsin! ! Bana göre rahatsızlık.

Ö

Ve bunun toplumda normallestirilmeye çalışılması en büyük zarardir aslında o kişilere.

Ö

Benim de tasdik ettiğim bir olay değildir zaten. Ben sadece bilim kamuoyundaki algılayışı aktarmaya çalıştım.

B

Bilimdeki algi, homoseksuel lobilerin yaptigi baski ile olusmustur, amerikadaki lobilerin parlementoyo olan baskisini bi inceleyin

Cem Turkarslan 6 yıl

erkek erkeğe öpüşüyorlar bence iğrenç

H

Erkek erkeğe opusen yani nerden bilyim. İykkkk. Tövbe Yarabbim

Betül Köybaşı 6 yıl

Yasmin SeCo bu basliga özel bakin ltf kardesim.

C

benim cikmam lazim o yuzden.

Cem Turkarslan 6 yıl

Tamam abicim

Yasmin SeCo 6 yıl

Bayrama denk getirdikleri yuruyuste kasıt olabilir. Genelde saldiriya ugradiklari için bayram da saldiran muslumanlarin olumsuz fotograflarini cekip yaymak orucla iliskilendirip alay etmek muslumanlari saldirgan göstermek amaciyla duzenlenmis olabilir. Bayramin sevinciyle arada kaynamak istemiş de olabilirler

Y

Bayram namazına gitmek, ne bilelim,,,,

M

Lbgti nin bir amaci yok cogunlugu sapkinlardan olusan bir topluluk

E

eren gecen sefer cok daha tutarli yorumlar yapmistin

Cem Turkarslan 6 yıl

Hayir, bazi seyleri gordukten sonra degisti bakis acim

Eren Sepetoglu 6 yıl

ozaman onlari alalim neden ben dis doktorumun homoseksuel oldugunu 15 sene sonra ögrendim mesela cinsel tercihini gözüme gözüme sokmadigi icin olabilirmi. Ve bu provakatif bir sekilde bu tercihlerini topluma gösterme cabasindakilerin amaci ney?

Cem Turkarslan 6 yıl

Eren peki fikrini degistiren ne oldu

Yasmin SeCo 6 yıl

Gorduklerim

Eren Sepetoglu 6 yıl

Bir escinsel olarak su ulkedeki lbgti den bir halt cikmayacagina eminim! Acik ve net! Amaclari kesinlikle provokatiftir

E

Bayrama denk getirmelerinde ben art niyet ararım tamamen provokatif amaçları

O

Her yıl bu zamanda yapılıyor. Malum Bayramda her yıl gerilediği için denk gelmiş .

Fatih Ekici 6 yıl

Aslinda yoldan gecip onlari yoksaymak lazim onlara bakmadan onemsemeden bakalim onlarin tepkisi ne olacak

Y

Onların amacıda bu zaten biz burdayız diye bizimle uğraşmayın herkes kendi yoluna ama, kendine insan diyenler gidip canlı canlı Lgbti bireyleri yakarak katlederse bu iş olmaz.

Fatih Ekici 6 yıl

Yok nedense bi havalar bi havalar zaten ozel hayatinda herkes istedigini yapiyor sokaklarda bunun yuruyusunun amaci kitle olusturup dikkat cekmek

Yasmin SeCo 6 yıl

Evet dikkat çekmek istiyorlar fark edin diye her gün bir eşcinsel birey katlediliyor, normal mi bu ?

Fatih Ekici 6 yıl

Katledilmesinler ama zitlasmasinlar sonucta zitlar birbirini ceker ayni cinsin itmesi gerekmez mi bir aykirilik yok mu. Erkek kadina kadin da erkege yakışır

Yasmin SeCo 6 yıl

Aykırılık yok, doğuştan gelen bir seçimdir buna bir şey diyemem. Sen kendince erkek - kadın bir birine yakışır dersin oda sana erkek adamın erkek sevgilisi olur der yada kız dediğin eline erkek eli değdirmez der .

Fatih Ekici 6 yıl

Provokatorler illa bisiy bulur malesef

E

Aslinda ibne escinsel olmayana hakaret olur. Pasif erkek demek zaten adamlar biz ibneyiz diye pankart acmislar simdi yonetici olarak ne yapsam ki bilemedim

Y

Şimdi bi sen kardeşine nazın geçtiği için salak dersin bide tanımadığın biri .

Fatih Ekici 6 yıl

Yani hakaret olarak mi algilamaliyiz

Yasmin SeCo 6 yıl

Kesinlikle. Zaten Türkçede hakret olarak kullanılır .

Fatih Ekici 6 yıl

Ok kullanilmasin o zaman

Yasmin SeCo 6 yıl

Valla i*nelik istedikleri cok belli oluyor

E

Zeki Müren'de var haberin olsun

Fatih Ekici 6 yıl

Sen beni cok yanlis anladin kardes ben escinsellige bisiy demiyorum ben direkt ve direkt abazan primci kesimine provokator kesimine laf atiyorum 2si cok farkli seyler..

Eren Sepetoglu 6 yıl

Ayrica bende escinselim bunu gorup bildigini varsayiyorum

Eren Sepetoglu 6 yıl

Tabi ki farkındayım, ama unutma ki Türk toplumunda katil, tecavüzcü olduğu kadar. Şehit gazi olanda var. Kötülediğin kadar övmelisin .

Fatih Ekici 6 yıl

En iyi sanatçılar, modacılar Eşcinsellerden çıkıyor. Misal Lady Gaga, Zeki Müren, Cemil İpekçi ..

Fatih Ekici 6 yıl

Provake etmek de olabilir o gün daha çok dikkat çekcekleri için de olabilir. Mesela gelip burda konuşuyoruz niye bayramda diye demi? Başka bi gün olsa bu kadar takılır mıydı? Hayır. Desteklersiniz desteklemezsiniz bu ülke özgür bi ülke diyosak karışmayız. Ha ama kendi fikrimi de söyleyim bu ülkede ne lgbt nede feminist topluluklardan bi bok olur.

A

Zeki Müren, Bülent Ersoy gibi dünyanın övgüsünü, alkışını almış insanlar var ve Lgbti ile Feminist topluluklar birbirinden tamamen ayrıdır, nasıl bir benzetme ?

Fatih Ekici 6 yıl

Dostum sen okuduğunu anlamıyo musun? Herkes özgürdür kimse bişey yapamaz diyorum. İsteyen istediğini yapar. Benim dediğim şey bu ülkedeki lgbt ve feminist toplulukların bi bok olmucağı ayrı olmaları ikisinin de bi halt olmadıklarını değiştirmez.

Alper Kalayci 6 yıl

Sadece Zeki Müren'in Alo reklamında Zeki Müreni görebilmek için televizyon başlarından ayrılmayan anne babanıza sorun. Bilim adamlarının seslerinin üzerinde yaptığı araştırmayı araştırın. Demek istediğim bi bok olmayacağı değil olması gereken Feministler kesinlikle yanlış yoldalar çünki eşitsizlik var ortada adaletsizlik var ama Lgbti de sadece kendi hakkını savunma var. Neye dayanarak birb. Ok olmayacağını söylüyorsun ?

Fatih Ekici 6 yıl

Çok aceleciler dostum. Bu ülkede tecavüze uğrayan insanlara onun da rızası vardı diyolar. Yapılan muamele bu. Lgbti bunları görerek buna göre planlar yapıp yürütmeli. Şuan yaptıkları aktiviteler genelde tepki çekiyo ve git gide işleri zorlaşıyo. Ben aklı başına bütün lgbti destekçilerini ve feministleri her zaman sevip saygı duyarım ama düşünmeden hareket ettiklerinde bu iş olmuyo kendilerine zarar veriyolar. Bunu göremedikleri sürece ileriye gidemicekler. Bu ülkenin şartlarıda yaptıkları şey çok zor o yüzden daha planlı daha sistemli bi şekilde organize olmaları gerekiyo.

Alper Kalayci 6 yıl

Kesinlikle, yapılan bazı davranış, söz ve pankartlarda Lgbti toplumuda karşı çıkıyor .

Fatih Ekici 6 yıl

Kesinlikle muhtesemdi son yorum.. Tam anlatmak istedigim

E

Valla arkadaşlar agzinizi bozmayin guzelce fikirlerinizi yazin. Diger yoruma da bakıyorum

Y

Alper Kalayci destekleyip desteklememek ayri ama yolun ortasinda dikkat cekmek icin iki erkeğin yaklasmasina tanik olmak ayri birşey ayrica sesini duyurmak ve topluma kaynasmak isteyen kesim ılımlı olur zitlasmaz. Gelip iliskilerini gozlerimize sokmak zorunda degiller

Y

Ben şuana dek otübüslerde bi kadın ve erkeğin üst üste oturup seviştiklerini gördüm eşcinselleri değil. Metroda her köşe başı sevişen çiftler kadın erkekti şuana dek erkek erkeğe veya kız kız görmedim .

Fatih Ekici 6 yıl

Bizim eleman nerde

Aziz Khrdbn 6 yıl

Fatih Ekici oda onların edepsizliği özgürlük diye diye bir cocuk yapmadıkları kaldı gözümün önünde

Hamide Kadırgan 6 yıl

Rahatsız ediyosa bakmayabilirsin. Çünkü her insanın rahatsız olduğu şeyler vardır. Büyük bi grubun çıkıpta "ya biz rahatsız oluyoruz denize bikiniyle girmesinler hayır girceklerse gözümüze sokmasınlar" demek gibi. Ha abarttıkları zamanlarda oluyo oda bi şekilde kendilerini kanıtlayıp özgürlüklerini gösterebilmek için yani ordaki problem karşılıklı toplumun bakış açısının da etkisi var orda.

Alper Kalayci 6 yıl

Herseyin yeri zamani vardir benimde sevgililerim oldu escinsel birey olarak lakin bukadar goze sokmadik asla gayet edepli seviyeli sekildeydik. yani neyi nezaman yapacagimizi hep biliyorduk.. Fakat însanlarin cogu hakkaten neyi nerede yapacagini bilmiyor direkt gosteris yapmaya ozentilige vb geciyor... Malesef buda gercekten igrenc bisiy ozgurlukde denemez pek

Eren Sepetoglu 6 yıl

Iste bu sonunda anlatmak istedigim bazi seyler aslinda coktan anlasilmis mutlu oldum

E

Ya yorum yapmayayım diyorum lakin çok zorluyorsunuz beni yinede yapmayacağım

A

Ben de ne zaman geleceksin diyordum Aziz Khrdbn

Ö

Hadi ordan sen yeni geldin

Aziz Khrdbn 6 yıl

Hiç yorum yapmadım

Aziz Khrdbn 6 yıl

Özlem Kygs senden alalım yorumu

Aziz Khrdbn 6 yıl

Ben yaptım yorumumu. Hadi buraları sana birakiyim. Pazara gidiyom

Özlem Kygs 6 yıl

Özlem Kygs nerde görmedim yorumunu ?

Aziz Khrdbn 6 yıl

Ramazanda işsiz kaldılar, bayramda protesto edecekler galiba.

Y

İbnelik

A

İbunlarda ne çok isim değiştieiyorlar be çocukken ibne deniyordu sonra homoseksüel, sonra trnsseksüel, şimdide şirin göstermek için lgbt, bunlar ibne ibne.

Y

B. Yemek

O

Spordur..

M

Erkek yorumcular, LGBT denince neden aklınıza hemen erkekler geliyor, yoksa icinizde bastırılmış duygular mı var

S

Velev ki var?

Alper Kalayci 6 yıl

Güzel

Alper Kalayci 6 yıl

Lezbiyen
Gay
Biseksuel
Transeksuel

Y

Mason parazitleri işte ne olacak

M

HAHAHAMSJAHSHAJAHAJAIAŞAPAİAAŞAOamauamajaöakaöajJmjMajMkm

Alper Kalayci 6 yıl

Sedat Yanaşık cok guzel bir noktaya degindiniz yapilan arastirmalarda ozellikle yürüyüşü maço davranislari aşırı erkeksi olan kişilerin duygularini fazla bastirmak adina böyle hareketler yaptigi ortaya çıkmış.
Peki bu aşırı metroseksuel olan erkeklerde iclerindeki macolugu mu bastirmis oluyor merak ediyorum

Y

Lgbt nin nihai amacı insanları insanlığından çıkarıp, gerçek insanları azınlık durumuna düşürmek. Ama bu mümkün değil çünkü lgbt liler insanlığın devamını sağlayamaz.

Y

İmam hatip mezunu olmasaydın ciddiye alcaktım

Alper Kalayci 6 yıl

Hariçten gazel okıyanları dikkate almıyoruz biz ihl liler.

Yücel Afşin 6 yıl

Şşşş hayal dünyanda kal kimseyi rahatsız etme ciddiye alıncak biri değilsin

Alper Kalayci 6 yıl

Get len ciddiye almadım seni.

Yücel Afşin 6 yıl

Alper Kalayci Insanlarin fikirleriyle ilgilenir misin lütfen

Yasmin SeCo 6 yıl

LGBT'nin böyle bir amacı yok. Yalnızca "bırakın da istediğimiz yaşayalım" diyorlar.

S

E gidin sizi seven ülkeler var orada yaşayın hem orada müşteri ve taraftarınız daha çok.

Y

Sorun erkek erkege veya kadin kadina ask degil bunlar provakator ve ayrica escinsellerin coguda cinsel odakli yasamlari var... Asil konu ahlaksizlastirici yasam tarzinin artisi aslinda..

E

Müşteri mi? Bu işi para için mi yaptıklarını sanıyorsun?

S

Bu gun rusyada homoseksuelligi cocuklarin önunde övucu her turlu davranis yasaklandi ve anayasinin icerisine alindi .

C

Git istiklal cad gece bir gez ben çocukken gezmiştim. Çocukları bile müşteri görüyorlar. Zor kaçtık arkadaşlarımızla.

Y

Aynen oyle! Escinsellerin gercek olanlari yuzde 5 bile degil derken boyle durumlari soyluyorum Turkiye halki malesef cok geri ve abazaliga asiri meyilli bir halk heleki bu oran escinsellere girildikce heleki gunumuzde iyicene berbatlasiyor...

E

Eşcinsellikle Ensar'cılar gibi erkek çocuklardan hoşlanmayı birbirine karıştırmamak gerekir.

S

Aşağıdaki eşcinselden al cevabı

Yücel Afşin 6 yıl

Escinseller acayip sapiklar yani hic oyle ask ask dediklerine bakmayin cok buyuk sahtekarlar cogu pisligi iyi bilirler acikcasi yobazmi escinselmi escinseli dahada bir sevmemeye basladim ben bukadar igrenclik gormedim abi ya yobazlar dahi bunlara 500yil sonra yetisir...

Eren Sepetoglu 6 yıl

Yücel Afşin sen konuyu hiç anlamamışsın. Adam eşcinselliğin yalnızca cinsel ilişki olarak algılanmasına karşı.

Sedat Yanaşık 6 yıl

Sedat Yanaşık eşcinsellerin cinsellik tercihlerinden başka değişen neyi var, açıklarmısınız.

Yücel Afşin 6 yıl

Acikcasi, escinsellerin cogu ya ruh hastasi yada. Sapik, abazadir gercegini kabullendik ve gorduk.. Ozelliklede ben.. Fakat gercek bir escinsel ise karsidaki ben onu cidden severim iste emin olun gercek escinseller harika insanlar herseyide cinsele cekenin pek iyi insan olabileceginide dusunmem acikcasi en nefret ettigim seydir.

Eren Sepetoglu 6 yıl

Bizzat ben escinselim ve escinsellerin ortamlarina bakiniyorum arada lakin gordugum tam bir ahlaksiz tam bir lut kavmi. Devami ornegi tiksindim acikcasi gordukce...

E

Ayrica bence evlilige ve aşka yonlendirilmeli bu insanlar bu cinsellik pisligindan kurtulmalilar... Bitmek bilmeyen abazanliklariyla meshurlar yani...

E

Eren Sepetoglu hayati cinsellikten ibaret sanan insanlarin ciddi iliski kurmasini mi bekliyorsun

Y

Iste bunu diyorum okadar coklarki 1 2 degillerki toplumun can damarindalar virus gibiler kotu kabus gibiler gordukce kusasim geliyor

E

Eren sana bir sey soracagim toplumda hatta evli olup erkekle iliskiye girmekden cekinmeyecek erkek sayisi sence kacdir

C

Açıkça iddia ediyorum lgbt liler ya sapık, yada sapkın. Üçüncüsü yok.

Y

Hepsi degil ama en az yuzde 70i oyledir

E

kesinlikle katiliyorum sana .

Cem Turkarslan 6 yıl

Bu Yüksek bir oran değil mi sizce ?

Aziz Khrdbn 6 yıl

Az bile olabilir kendi arastirmalarim gorduklerim bildiklerim birikimlerim bunu teyit ediyor atmayi sevmem hic ben

Eren Sepetoglu 6 yıl

Keske az olsada yanilsam be

Eren Sepetoglu 6 yıl

bu mantıkla lgbt olmayan cinsel hevası ve arzusu bir miktar törpülenmemiş heterolarında doğal olarak yüzde 95 i sapıktır

Ozan Tutya 6 yıl

Hatta 80i..

E

Üljede koca bir escinsellik mevcud, gizli kapakli ama niyeyse kimsenin bununla bir derdi yok, sadece kendisini acik acik belirtenler le dert leri var.

C

Bu söylemin dayanağı var mı ?

Aziz Khrdbn 6 yıl

DAyanagimi? :-)))))) benim geldigim bölgede ANKARANIN yenidogani, adamlar köpek beceriyor, erkekmi birakir verse

Cem Turkarslan 6 yıl

Cem Turkarslan lokal bir yerde olan birşey üzerinden genelleme yapman yanlış ..

Aziz Khrdbn 6 yıl

Aziz sen marsdami yasiyorsun bu ulkenin insanlari damacanaya tecavuz ediyor, sodomi yuzlerce yildir yapilan bir sey, erkege salvar giydiriip köcek diye oynatan bir toplumdan bahsediyoruz burada

Cem Turkarslan 6 yıl

Cem Turkarslan peki toplumun bu halde olmasının sebebi ne ?

Aziz Khrdbn 6 yıl

Fakat farkedilmesi gereken diger bir nokta bu sorun artik sirf escinsellerin veya heterosexuallerin sorunu degil bu sorun her kesimin ortak sorunudur insanligin manevi cokusunun sorunudur.. Bunu iyi gormek lazim..

E

Sapkınlık kendi düşünce ve eyleminde yanlış içinde olana denir dış çevresine pek zararı dokunmaz asıl zararı kendi insanlığına ve yakınlarınadır. Sapıklar hem kendine hem de etrafındaki herkese zarar verir.

Y

Bu sapkinligin kaynagini bulmamiz lazim bu sadece escinsel zitcinsel sorunu degil gelin konuyu degistirip birazda nedir bukadar insanlari bukadar sorunlu sapkin hale getiren o boyuta girelim cok daha faydali olucak bu cunku gordugum kadariyla kimsenin bu konuda dusunce yapisinda buyuk farklilik yok ortak bir sonuc cikarabilecek kapasitede herkes

E

Eren sen de ciddi gelismeler var hislerin degismis olabilir mi

Y

Hislerim degil ben gercekten temiz bir escinsel cocugum.. Ancak bu pisliklere herzaman karsi ciktim ben sadece hayatima ciddi birisini ariyorum bu sapkinlikla isi olmayan birisiyim bu sapkinlik nerede olursa olsun elbet karsisinda olacagim

E

Eren hicmi hissin yok kadinlara ??

Cem Turkarslan 6 yıl

Hemen hemen hic kadinlar benim icin iyi dost olabilirler toplanip egleniyoruz onlarla iyi muhabbet cikiyor lakin oraya kadar iste. Gerisi olmuyor

Eren Sepetoglu 6 yıl

Ben soracaktim gercekten ama yaşın genç sen bir onyargiyla kendine bakiyor ve kaliba sokuyor olabilir misin kendini

Yasmin SeCo 6 yıl

Yok ben cocukkende boyleydim 8 10lu yaslardada hep boyleydim hic degismedim

Eren Sepetoglu 6 yıl

Peki hormonlarina baktirdin mi belki de dengesi saglanabilir

Yasmin SeCo 6 yıl

Tamam bunu ilk tartismamizda da belirtmistin ama sanki daha bi durulmussun gibi geldi bana

Y

2kez aldatildim sizce

E

Aldatilmak gecerli sebep değil. Sadece tedbirli davranmani sağlar bu kadar etkiler mi ki

Yasmin SeCo 6 yıl

Yani gorduklerimde sebeb, gidip escinsel ortamlarda sitelerde vb gorduklerim? Hepsi zamanla sagladi iste

Eren Sepetoglu 6 yıl

Neyse hislerinin degisecegini dusunuyorum yaşın gercekten cok genc. Umarim iyi bir hayatin olur. Bence yapilacak seyler icin acele et. Zaman hızlı geçiyor

Yasmin SeCo 6 yıl

Yani ben herturlu kisisel gelisimimi zaten sagliyorum bana sadece saglam birisi gerek okadar

Eren Sepetoglu 6 yıl

Sana sen gereksin, bir eşyaya, bir insana tutunma, hepsi, hepimiz gidiciyiz. Atladım ama kusura bakma yanlış bir şey söylediysem.

Havva Snmz 6 yıl

Eren Sepetoglu önce sanal ve gerçek alemde senin bir lgbt li gibi görünmeni gerektiren bütün izleri silip o çevredeki arkadaşlarını terk etmelisin. Aksi taktirde buralarda salya sümük ağlayan bir lgbt liden başka bir şey değil gözüyle bakılırsın.

Y

Benim gay arkadasim yoktur ben gay cevre edinmem uzaktan kontrol edinirim. Ama dibime almam bugune kadar cok insan denedim deneme surecinden gecirdigim oldu gecirmedigim oldu yani bu konuda belli bir tecrubeye ulastim diyebiliriz ..

E

Yani hani ben her cevreden insanlarla takilan biriyim lakin kendi gorusum geregi edinmem sebebi biraz ozel

E

Tahmin ediyorum ama birseyler yapman gerektigini düşünüyorum. Bu sekilde omur gecirmek kendine zulum olur

Yasmin SeCo 6 yıl

Kanadaya gidicem InsAllah oraya gidene kadar bulursam iyi olur bulamassam Kanadada denerim yani ben hazirikliyim

Eren Sepetoglu 6 yıl

Istemezsen cevap verme ama gerçekten sosyal hizmetler alaninda lgbt li kesime faydali olmak icin soruyorum cinsiyet degistirmeyi ister miydin

Yasmin SeCo 6 yıl

Aslinda ben erkek halimden memmunum

Eren Sepetoglu 6 yıl

Bedenimi fizigimi seviyorum,

Eren Sepetoglu 6 yıl

Eren Kuranin senin hakkinda verdigi hukum uzerine ne dusunuyorsun??

C

Konu disi

E

Yok konu disi degil, insanlarin sizin uzerinize olan bu dusuncelerinin ilk kaynagi orasi
biz yaradanin yanlis bir sey bize bildirmeyeceginden ileri gittigimiz icin, aslen cok önemli

C

O senin için öyle de arkadaş için öyle olmayabilir. Sen o hükümü önemseyip ciddiye alabiliyosun ama herkes öyle düşünmeyebilir

A

Koca bir toplum o hukumler uzerinden gidip, bir kaniya varmisken sen ne anlatiyon

Cem Turkarslan 6 yıl

Ya herkes kendi vicdani inancinda ozgur evet ama bende fazla bayilmiyorum sapik bir guruha

Eren Sepetoglu 6 yıl

Koca bi toplumdan banane sanane? %90'ı öyle düşünüyo diye bende mi düşünmek zorundayım sanane?

Alper Kalayci 6 yıl

Kuran'da çelişkili hüküm çok

S

Allah allah abi ben sahsen sana su son 3 sene icinde yuz tanesini acikladim en az, sen alamadigin icin sende celiski bitmez

Cem Turkarslan 6 yıl

"Açıkladık" deyince gerçekten açıklanmış mı oluyor? Biz de çelişkileri açıkladık

Sedat Yanaşık 6 yıl

100 tane açıkladın ha vay anasını o kadar çok net olmayan çelişkili şeyler var

Alper Kalayci 6 yıl

siz celiskileri aciklayinca gercekden celiskimi oluyor, bizde cevabini verdik

Cem Turkarslan 6 yıl

Açıklıyosundur eminim

Alper Kalayci 6 yıl

Bu hersene olan bir şeymiyoksa o güne mı ozel

S

Evet escinsellikle vb alakali sorusu olanlari alabilirim yanitlayacagim

E

Bu bayram gününe bilerek mı denk getirildi yoksa her sene yapılan birşey mıydı Teşekkürler

Sinan Ozgurel 6 yıl

Simdi bazilari belli donem yapildigini soyluyor, bazilari ise her sene yapildigini soyluyor ama soyle bir gorus hakim: Bunu bilerek provokasyon amacli yapilabilecegi yonunde

Eren Sepetoglu 6 yıl

Ama lbgti den cok escinsellik hakkinda gelirse daha kesin yanitlayabilirim

Eren Sepetoglu 6 yıl

Hiçbir zaman kınamadım, alay etmedim lgbt leri ama hem çk itici, mide bulandırıcı geliyor bana

K

Bence o mide bulandirici kesim: Abazan kesimidir o hepimize oyle geliyor

E

Ozgurluk vb hikaye bide bunlar surekli ask konusur ama cogunun tek akli yatak icin calisir, yillardir gozlemlerim vb dahilinde boyle diyebilirim yurtdisindaki gay vb kadrosuda biraz daha duzgune rastlamak mumkundur ciddi seven cikar lakin ordada durumlar cok cok muthis degil...

E

Bende gay'im lakin ne yuruyuslere katiliyorum ne eylem yapiyorum aradigim insani sessizce aramaya devam edip hayatimi yasiyorum bu normal olandir lakin insanlarin cogu ozellikle lbgtililer bunu kavrayamiyor illa sacma sapan eylemler gosteriler lazimmis gibi acikcasi bukadar apacik gay'im cevremden asiri buyuk. Olumsuz tepki almadim bence is karakterde bitiyor ya.. Herkes icin durum boyle

E

10lu yaslardan beri diyebiliriz

Eren Sepetoglu 6 yıl

Hep bir farklilik seziyordum, ama bu beni asla uzmuyordu, ve biraz daha buyudukce ilgimin farkina varmaya basladim sonra kabullenmem cok uzun surmedi artik butun oldum.

Eren Sepetoglu 6 yıl

Ne olumlu ne olumsuz pek tepki yoktu

Eren Sepetoglu 6 yıl

Ben eşimi bulup. Evlenmek istiyorum kendi dunyama bakmak istiyorum bu eylemlerdi vbydi umrumda degil

Eren Sepetoglu 6 yıl

BIR ASSAGIDA KI I VIDEO CIPLAK RESIMLER ICERIR UYARI

istemeyen seyretmesin, bu yuruyuslerin özgurlugune onay verilmis ulkelerdeki hali böyle

C

Anadan doğma daha kamufle bir öbekti:)

Yasmin SeCo 6 yıl

Bu yürüyüş ile hedeflenen nedir?

Yücel Afşin 6 yıl

Şahsen belirteyim inancım gereği seyeedemem.

Yücel Afşin 6 yıl

https://www.youtube.com/watch?v=8bdQIES-HVI

C

BIR YUKARDAKI VIDEO CIPLAK RESIMLER ICERIR UYARI _____

C

Diyorumya bunlar uyutulmus sapik kitle

E

Gercek escinseller boyle degiller bunlar sadece show amacli duzenin duzulenleri

E

Bu post biraz haddini aşmaya başladı... Entellektüel bir şekilde olaya bakacağız diye herşeyi aleni bir şekilde ifşa etmeye gerek yok...

A

uzaklas ozaman postdan

Cem Turkarslan 6 yıl

Cem Turkarslan ben bu toplumda bir bireyim ... Hormonal bozukluk olan bir hastalığı allayıp pullayıp burda süslü kelimelerle ifşa edilmesine karşıyım ... Neyin ne olduğunu biliyoruz .

Aziz Khrdbn 6 yıl

sen emin olabilirsin bildiginde ben 15 senedir arastirmasindayim ve kesin emin degilim neyin ne oldugundan, hastalik oldugu verileri oldugu kadar hastalik olmaysip bunlkar bir 3. cins olduklari uzerinede veri var

Cem Turkarslan 6 yıl

Cem Turkarslan Eğer araştırmışsan şu an ismini hatırlamadığım bir bilim adamı geçen yıl şöyle bir açıklama yapmıştı.. Eşcinsellik üzerinde 20 yıldır araştırma yapıyorum Ve bu zaman zarfında bunu tetikleyen herhangi bir şeye rastlamadım. Eşcinselliğin bir sapkınlık olduğunu belirtmişti...

Aziz Khrdbn 6 yıl

Cem Turkarslan çift cinsiyetlikten bahsetmiyorum ... Olayın sexuel tarafını kastediyorum ...

Aziz Khrdbn 6 yıl

Konu uzadi. Ya

E

Evet birazda dagildi.. Sorulan sorulardi vbydi derken

E

Ne çok merak eden varmış bunu ya ... Bazı şeyleri abartmaya gerek yok...

A

Korkunç derecede iğrenclik, rezillik, birşeyleri alenen hiç kimeye saygı duymuyorum duymayacağım

H

Eren sabahdan beri yazdiklarini okuyorum
bak simdik sana bir sey söyleyim, bunu biraz neye benzettim biliyormusun, bizler hadisler uzerinden yasananlar gercek islam degildir diye bas bas bagirirken ateistler bize ortadaki durumu gösterip siz istesenizde istemesenizde adi islam altinda yasanilan budur buda zarardir diyorlar, ve ben onlari hakli buluyorum
Kökten bir degisim yakin zamanda hicde imkan icindeymis gibi gözukmuyor, belki bundan 3-5 jenerasyon sonra degisimler olabilir, ama ozamana kadar göruntudeki islam bir tehlike
aynisi sizin durumunuz icinde gecerli sen istedigin kadar ben saf ve temizim bu ortada gözukenin benim durumumla alakasi yok de, cogunlugun yasadigi bu, ve bu bir tehlike, bunun sokakdan hatta bu halilyle toplumdan uzaklasmasi lazim.
Bu seniinde dedigin gibi show amacli sapkinlikdan baska bir sey degil.
Ama ben sana israrla yine soruyorum kuran iliskisi uzerine ne diyorsun
kuranin ayetleri homoseksuel olan kisilerin kapatilarak toplumdan uzaklastirilmasini istiyor ben bunu bir tedavi sekli olarak göruyorum
SIzlere size ait bir bölge verilse toplumdan cikip kendi aranizda yasamayi kabul edermiydin??

C

Güzel bir açıklama ...

Aziz Khrdbn 6 yıl

Hepsi icin uygun olmaz. Lakin bazilarina cidden GEREKLI

Eren Sepetoglu 6 yıl

Hayir etmezdim ben kimseyi ayirmiyorum sapik olmayan, herseyi cinsele donmeyen her grup insanla gorusmeye hazirim.. Bende toplumun bir parcasiyim

Eren Sepetoglu 6 yıl

Anliyorum ama seninde bir seyi anlaman lazim bizler inancimiz isiginda elimizdeki buyruklari ciddiye almak zorundayiz, buyruklar önunde, sende biliyorsun durumu, yani bizim sunu alalim guzel buyruk sunu birakalim cunku eren iyi bi cocuk deme gibi bir luksumuz inanc konusunda yok. Ben sizi ilgilendiren konulari bir kac arkadasima danisacagim, arapca bilgileri benimkinden cok daha ustun, cunku ortada gördugum manzaranin icinde senin kendini tarif edisinde, ben topluma bir zarar göremiyorum, kurandaki uzaklastirma tedavi sizin durumunuzun topluma zarar verdiginden ileri geliyor. Meallerde bir yanlislik yoksa, sen bize ltf bir yol göster sizin durumunuzu biz nasil ele alalim

Cem Turkarslan 6 yıl

Ama soyle bisiy var Turkiyede bu uygulanamaz cunku cok sukur laik'iz ama nekadar layiğiz? Onu bilemiyorum

Eren Sepetoglu 6 yıl

Daha fazla özgürlük daha fazla çocuk tacizi tecavüzü

A

Ben LGBT üyelerinin çocuklara tecavüz ettiğini hiç duymadım ama hacıların hocaların imamların tecavüz haberleri artık sıradanlaştı.

S

Ben kime tecavüz ettim

Muhammed çakmak 6 yıl

Bu konuda Sedat Yanaşık hakli!

E

Escinsellerin tek sorunu aslinda cinselligi hayat merkezi yapmalari bunu yapmasalar fazlada kotu denmeyebilir fakat kendi iclerindeki azginlik anlayislari malesef topluma zarar veriyor

E

Sen neden üstüne alınıyorsun Muhammed, ben Aysegül Karaca'ya yanıt verdim.

S