Yahudilerden neden herkes nefret ediyor

TARİH BOYUNCA YAHUDİLERDEN NEFRET EDİLMESİNİN SEBEBİ NEDİR?

Yahudi tarihi incelendiğinde Babilliler, Persler, Mısırlılar, Romalılar, Avrupa milletleri(İspanyollar, Fransızlar vs.), Ruslar ve Naziler Yahudilerden nefret etmişler, sürgün ve katliamlara tabi tutmuşlar, yoğun bir aşağılama ve baskı atmosferi oluşturmuşlardır. Başlarına gelen son büyük felaket ise Alman ırkçısı Nazi iktidarı tarafından yeryüzündeki tüm Yahudilerin yok edilmeye karar verilmiş olmasıydı sonuç olarak milyonlarca Yahudi katledildi yada bir daha sağlığına kavuşamayacak hale getirildi. Peki arkadaşlar eski çağlarda hüküm sürmüş antik uygarlıklardan günümüze kadar gelen Yahudi düşmanlığının sebebi nedir? Tüm insanlık birbiriyle savaşlar yapmıştır birbirlerinin ülkelerini ele geçirmişlerdir fakat birbirlerine karşı asla Yahudilere karşı besledikleri kin, nefret ve şüpheyi hissetmemişlerdir. Yahudilere bir türlü güvenilmemesinin sebepleri nedir? Tarih boyunca birçok kez yok edilmeye ve asimile edilmeye çalışılmalarının ve başarı sağlanamamasının sebepleri nelerdir? Konuyu sorularla daha fazla uzatmayacağım bu ırktan neden böylesine nefret edilmiştir ve edilmektedir?

O
Yorum bölümünü doldurun
Ad Soyad bölümünü doldurun. Lütfen ad ve soyad yazınız (ör: Kemal Atatürk)
yorum gönderilirken bir hata oluştu!
56
56 CEVAP

Kürt eziliyor ama Başbakan olabiliyor, Bakan olabiliyor, normal bir Türk gibi General t.c. adına istihbarat olabiliyor ama yinede Kürt halkı eziliyor.

M

Hacı o bakan olabiliyor filan dediğin adamlar siyasal islamın yalakları en büyük örnek erdoğanın çevresi onlarınki çıkar ilişkisi çok ayrı birşey

Ferhat Kağşak 6 yıl

Her Bakan olan Kürt'e yalaka diyemeyiz. Ayrıca sadece Bakan için söylemedim daha nice örnekler var.

Murat Naime 6 yıl

Şuan ki dönem için söylüyorum bu sözü erdoğana biat etmeyip bakan olabilinir mi olmaz kabine değişikliklerinde bu çok net belli oluyor sadece bakanlık değil hükümet ve cumhurbaşkanlığı çevresinde olan durum bu.

Ferhat Kağşak 6 yıl

Siyasal islamın yalakası olmasın kürtlerde

Ali Cerav 6 yıl

Kürtler anadillerinde eğitim alamıyor, sağlık hizmeti alamıyor, Kürt çoğunluklu yerlerde bile mahkemeye ifade veremiyor, düzen ilerici değişimlerini oraya götürmek yerine gerici Kürt ağalarla iktidarını paylaşmayı seçiyor yıllarca ama onlar isyan ederse tüm yöreyi bombalıyor isyancıların başları teslim olsa da, programına Kürt halkının haklarına kavuşmasını açık açık yazan tüm partiler yıllarca kapatılıyor, şimdi dahi seçtikleri belediyelere kayyum atanıyor milletvekilleri tutuklanıyor, yakın zamanlara kadar çoğunluk Kürt diye bir şeyin olduğunu bile kabul etmiyor, ama "ne mutlu Türküm diyene, Türküm" dedikleri sürece başbakan bile olabilirler. Bu verilere bakarak yapılan yorum "Kürt ... Olabiliyor ama yine de Kürt halkı eziliyor". Evet doğru yani, Kürt olmak bir şey olmayı çok zorlaştırsa bile imkansızlaştırmıyor ama halkının asimilasyona uğramasını kabul etmeyen Türk olmayı kabul etmeyen bir Kürt olmak yaşamayı imkansızlaştırıyor çoğu zaman, ve Kürt halkı eziliyor.

Denizhan Haye 6 yıl

Yahudi bir yılandır!
Scophenhauer Yahudiler için "yalanın büyük ustaları" der. Onlar asla bir millet olmanın temel gereksinimlerine; yani idealizm ve adanmışlığa sahip olamazlar. Onlar kurulu medeniyetlerin sırtındaki parazitlerdir.
Bütün ahlaki değerlerden yoksun olan bu yaratığı ticaretle, politikayla yenemezsiniz. Onu ancak ölüm durdurur.
Bilinmelidir ki "30 cm çapındaki bir havan her zaman bir yahudi yılanının çaldığı ıslıkdan daha fazla ses çıkaracaktır"

A

Fitne fesat karıştırma və tüm savaşların yegane sebebi bunlar daha ne olsun ki.
Bak barzaninin arkasında kim var en güncel örnek.

E

Soru yahudilik cvplar kürt sömürüsü yuh amk

A

Örnek verecek post buramı bu başka soru senin dediğin ayrı bi olay

Ali Cerav 6 yıl

Kardeşim senin ırkçılığın yeri değil burası ırkçılık yapma konu muhabbet bu değil ırkını küçük düşürme

Murat Naime 6 yıl

Davutun yaptiklari ve öĝretileri

O

Tanrı hiç bir kavime toprak vaad etmemiştir.
Onun için her millet düşman oluyor

E

Yaratıcı ya iftira atiyorsunuz. O böyle bir vaadde bulunmaz

Mustafa Bedri 6 yıl

Tevratta yazıyor ben söylemiyorum tevrat yaratıcının kitabı değilmi

Erdoğan Sozdar 6 yıl

İnsanlık gerçekten bir gün bitip sonrada herkes yargilanacaksa yaratıcı muhtemelen ilk ceza olarak kutsal kitapların tamamını onlara inanlarin kicina o kitapları sokarak verecek.

Mustafa Bedri 6 yıl

Amin

Erdoğan Sozdar 6 yıl

bakıyorum da patolojik vak'alar doluşmuş buraya.
Gençler bu kadar faşizan olmanızın sebebi nedir? Yahudiler de vardır ve varlıkları yadsınamaz. Karşınıza çıkan "düşman" addettiklerinizle sürekli savaşırsanız çok afedersiniz "nah" kazanırsınız! Çözüm her zaman aslında çok basittir; diyalog kurmayı bilmekten geçiyor herşey. Konuşmayı, anlamayı deneyin. Kaybınız olmayacak ve belki de yeni bir bakış açısı kazanacaksınız.

E

Burda soru neden başka birileri değilde yahudiler

Korkut Eymir 6 yıl

Soruyu sorana sorsan?

Ekin Sogulcakli 6 yıl

Başka şeye cevap vermişsiniz de

Korkut Eymir 6 yıl

Yorumlardaki faşizme cevap verdim.

Ekin Sogulcakli 6 yıl

bu sorunun cevabını ancak yahudiler verebilir veya yahudilere düşman olanlar

S

Dini icat etmeleri Tevrat yazmalari

Ç

İnanışa göre yahudilk te bir zamanlar hak din idi. Ama beyinleri inanışlarını aştığı için. İstenmeyen çocuk ilan edildiler.

R

Neden asimile edilemediği hususu ise yeterli okuma yapıldığı taktirde gayet açıktır. Yahudi her zaman kanın krunumuna dikkat eder, erkeklerini yalnızca kendi içinde evlendirir. Çoğu zaman bir toplumun içinde yeterli popülasyona ulaşana, gerekli basın organlarını eline alana, ve saray yahudilerini elde edene kadar kendini bir kavim değil de bir dini grupmuşçasına lanse eder.
oysa kullandıkları sözde "Dini" kanallar dahi yalnızca zehri daha hızlı yaymak için kurulmuş birer propaganda sahasıdır. Milletten kepçe ile aldığını damlalıkla geri verir. Karşısında birini bulduğunda bütün basın gücü ile kendisinin yalnızca hayırsever olduğunu çığırır. Kalabalık toplum grupları çoğu zaman bu maskelerin altındaki yüzleri görebilecek istidata sahip değildir.
Böylece Yahudi üzerinde oluşturulmaya çalışılan asimiizasyonu ve baskıyı her zaman bertaraf eder.

A

Ayni RTE'nin yaptiklari...

Elif Özsanat 6 yıl

Belki böyle salaklar tutuyor ama Nazizm yeniden yükseliyor. Allah'tan faşistler yok edilebiliyorlar

D

Tüm yorumlara ek bir merak uyandıracak olursa Musa Ve Tektanrıcılık -Sigmund Freud'un eserini bir zahmet okuyunuz ...

Ü

Tanrının, yahudiler dışında doğan insanların yahudilere hizmet etmek için yaratdıgina inandıkları için ve genellikle çalışmayı çok sevdikleri icin çoğu zengin olduğundan pek sevilmezler.

Ö

Yahudiler kıskanıldığı için.... Başka neden bulamıyorum

A

Demokratları, gerçek anlamda solcuları, sosyal demokratları, müslüman demokratları, demokrat kamelistleri dışında tutarak söyliyorum: Siz miliyetçiler, ırkçılar, türk-islam sentezcileri, katı ulusalcılar aslında kendi düşüncenizi paylaşmayan herkesten nefret ediyorsunuz! Herkesi düşman görüyorsunuz! Sürekli düşmanlardan oluşan bir top on listeniz var! Bu listenin ilk sırasında Yahüdiler, Ermeniler, Kürtler, Rumlar, Yuanlılar vardır ve liste uzayıp gider...
Sizlere tafsiyem dünyaya, kendi dışınızdaki halklara, insanlara, farklı düşüncelere pencerelerinizi açın. Açın'ki beyninize oksijen gelsin, açınki zihninizdeki buzular erisin ve hoşgörü tohumları çiçeğe dursun.

E

Tanridan ve din yalanlarindan kurtulursak sorun kalmaz

T

Aslında İlhan Arsel'in: İncil ve Tevratın eleştirisi kitabını okursanız bazı noktalar aydınlanır.

S

Biz ve onlar ( biz yahudi olmayan tüm insanlar ) ( onlar yahudi siyonistler ) bizler yahudi siyonistlere göre goyimleriz goyim yahudi hizmet hayvanidir. Yani adamlarin inanclarina gore allah kainati yahudiler icin yaratmistir diger butun hersey ona hizmet icin yaratilmistir. Bunu kabul edersen yahudiye dusman olmazsin kabul etmezsen dusmansin. Yani bizler degil onlar bize dusman. Yaplasimi oku boyle bir inanc sisteminine inanan biri ile arkadas olabilirsen sikinti yok ( yahudiler kötü demiyorum yahudilerin siyonist inanclari insanlik icin sikinti ) https://m.facebook.com/notes/seyyid-esref/talmuddan-bazi-pasajlar/216650361754962/

A

Igrenc seyler

Barış Örük 6 yıl

Siyonizmi benimsiyen Yahüdilerin oranı % kaçtır? Benim bildiģim % 15 geçmez. Solcu ve ataist Yahüdilerin oranı bunların bir kaç katıdır.

E

Az olmalari güçsüz olmaları anlamına gelmez. Azlar ama güçlüler...

Ali Fırat 6 yıl

Hem yahudi hem ateist nasıl olunuyor çözemedim

Mertcan Muslu 6 yıl

İsrail halkı diyelim düzelsin.

Esref Bozkaplan 6 yıl

Anti siyonistliğe evet;inanç irkçıligina hayir

T

Tek tanrılı dinleri yarattıkları için bende sevmiyorum..

İ

Nedeni Tevrat

A

Ayrıca belirteyim kendi fikrim. Semavi dinler Yahudilerin eseridir, insanlığa hükmetmek ve kontrol altında tutup insanlığın önünü dizginleyenler yahudilerdir.. Kendilerini Tüm insanlardan üstün gören bu topluluktan iyi niyet ve dünya adına güzellik beklemeyeceksiniz.. Artık uyanık.

G

Kendileri haricinde, Yahudilere iyilik yapmış tek lider pers imp. Temelini atan 1. Kiros tur.
Yahudileri Kudüsten kovan babil kralı nebukadzer dan sonra, babilliler zayıflamış kiros onların topraklarını işgal etmiş, Kudüs e dönmek isteyen Yahudilere de, izin vermiştir.
O yüzden kiros, çok sevilen bir kraldır onların gözünde, hatta Tevratta adı bile geçer.
Tarihin bi cilvesi de şu ki, bu söz konusu kiros u öldüren, savaşıp kaybettiği Türk lider, Tomris hatun dur.
Kesik Kafasını kan dolu fıçının içine sokarken, şu sözleri söylediği rivayet edilir
- Yüce kiros, hayattayken kana doymadın, al işte şimdi seni kana doyuruyorum "

E

Yanlış değilse bunun nedenlerinden biri yahudilerin ticarette son derece başarılı olmasıdır. Malum,hiçbir ulus malı diğerinin götürmesini hatta çok zengin olmasını istemez.

N

gülender ırkçılık yapma

U

Bu ırkçılık değil... Sadece insanlığa yapılan kötülüklerin kaynağına bakın daha iyi anlayacaksınız.... Anlamak isterseniz tabii.

Gülender Svrdg 6 yıl

kişilerin olduğu kadar toplumlarında bilinçaltı vardır. Yahudiliğin avrupada sevilmemesinin nedeni peygamber öldüren, ve tanrının oğulunu çarmıha geren bir topluluk algısı yüzyılardır bu bilinç altına işlenmiştir. Her ne kadar din hakimiyetini kaybetmiş olsa dahi toplumun bilinçaltında güvenilmez algısı yerleşmiştir ve bu 50-100 sene ile geçecek bir algı değildir. Benzer algı ortadoğu ülkeleri (türkiye'de dahil) içinde vardır. Bizleri barbar, kadınlarını hor gören, kaba ve görgüsüz olarak düşünürler genelde. Bu algıyı ne kadar modern yaşam sürersen sür değiştiremezsiniz.

Ö

Nefretten değil ortadoğuya yahudileri yerleştirmek ve yahudi devleti olması istendi dünyayı görünmeden yöneten kişilerin isteğiyle ama yahudiler seçilen bölgeye gitmeye yanaşmadılar ve yaşadıkları her ülkede işkence tabi tutuldularki kendi devletlerini kursunlar diye yahudilere yapılanların tümünün sebebi budur

G

insanları seviyorum sadece ırk ayrımı yapmadan.

Ş

her bir bokun icadında yahudi imzası var.. Ya yahudi olmasaydı hangi çağda yaşardık hiç düşündünüz mü ??

N

keske hic bir sey icat edilmeseydi

Aybars Çelikkorkmaz 6 yıl

Çünkü kendilerini üstün ırk olarak görüyorlar

G

Çünkü kazık yeye yeye akıllanmış çalışmış üretmiş durmamış yine çalışıp üretmiş icat yapmış üretmiş zeki bir ırk ve millet olduğu için.

E

zor soru. 1-ilkçağda gemilerindeki aynalarla insanlara kandırıp köle ticaretini geliştirdiler 2-2.paylaşım savaşı öncesinde alman burjuvazisi finans gücünü tamamen eline almak istedi-bunlar genel olmayıp özel zamanların nedeni antipatinin

C

Yahudiler yayıldıkları her coğrafyada çok para getirisi olan işlerle ilgilenmişler, faizcilik yapmışlar, cimrilikleri ve diğer halklarla kaynaşmaya yaşam tarzlarıyla tüm antipatikliği üzerlerine çekmişler.

E

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Bir gün tum irklar yok olacak ve dunyadaki butun yonetimlerin ezen ve ezilen uzerinden olacagini anlayacagiz

K

Ben onları seviyorum çünkü en çok eziyet gören ırk bence yahudiler şuanki müslümanlar gibi

S

Bende onları seviyorum ancak müslümanlara hiç benzemedikleri için. Yahüdi kökenli bilim adamları, filozoflar, düşünürler, mucitler insanlığın gelişimine eşsiz katkı sağlamışlardır. Genelde zeki ve yaratıcı bir milettirler.

Esref Bozkaplan 6 yıl

Kesinlikle katılıyorum

Serap Osibaba 6 yıl

Afrika'da petrol için insanları katleden de yahudiler, birinci ve ikinci dünya savaşlarını çıkartanlar da yahudiler, filistin halkını geliştirdiği silahları denemek için kobay olarak kullanan da yahudiler, dünyadaki bütün aşırı dinci terörist grupları finanse edende yahudiler ve son olarak ırakta bir kürt devleti kurulmasına öncelik edenlerde yahudiler ben yahudileri sevmek için bir sebeb göremiyorum

Samet Hamit 6 yıl

samet Yahüdi halkının tarihini bilirim, uğradıkları insanlık dışı müameleleri bilirim, yaşadıkları dyasporaları bilirim... Yahüdi halkının diğer dinlerce ve hem sağ hemde sol idolojilerce neden tarih buyunca düşman ve öteki müamelesini gördüklerinide bilirim. Bu düşmanlığın felsefik, dinsel, pskolojik ve tarihsel arka planını ortaya koymak uzun araştırma yazısını, hata kitap yazmaya gerektirir. Ancak varolan gerçekliğe dair kısaca şunu söyliyeyim: 19, 20 ve 21 yy. Da ortaya çıkan ve insanlığa çağ atlatan mücitlerin, filozofların, bilim adamlarının, felsefecilerin, idolokların vs. Yarısından fazlası Yahüdi kökenlidir. Bugünde barbar islam coğrafyasında İsrail devleti bir uygarlık, demokrasi ve özgürlük beşiğidir. Ortadoğu çölerinde bir medeniyet vahasıdır. Dolayısıyla Yahüdi halkını seviyorum, saygı ve hayranlık duyuyorum.

Esref Bozkaplan 6 yıl

Sevmiyorum, nefret ediyorum, kahrolsunlar, perişan olsunlar söylemleri kelime grubundan ve halkları düşman etmekten ileri gitmez. Kendi stratejilerini geliştirir bilim de, ilim de, teknoloji de kendini geliştirecek projelere imza atarsın. Varmı böyle bir durum Orta Doğu da! Var. Yahudiler de. Teknolojiyi onlardan alıyormusun! Evet. Eeeee....

Nihat Kalidre 6 yıl

Yani tek tek her bir yahudi bireyi bile hic kimsede görmediğiniz çıkarcı kurnaz sinsi kendisini ve ailesi dışında kimseyi beğenmeyen önemsemeyen kendi içlerinden çıkıp öteki halklarla kaynaşamayan para kazanmak için hatta kazanmak için her yolu mübah gören çok sık yalan söyleyen pek güvenilir olmayan tipler olduğu toplum olarakta dünyada aynı bu bireysel özelliklerini sürdürdükleri için olabilir. Belki ben rastlamamışımdır ama hiç samimi dürüst kurnazlık peşinde koşmayan yahudi birine rastlamadım tabi ki aralarında böyle olanlar da vardır aile ve kültüründen gelen karakteri yerine kendi karakterini geliştirenler alınmasın

Ş

Yanlış tespit... Çok çalışkanlardır. özellikle çalışanlarının Haklarını asla yemezler... Yalana ihtiyaçları yoktur.

Sezgig Partal 6 yıl

Yanlış tespit yerine yanlış insanlarla tanışmışsınız demenizi tercih ederdim. Çalışkan oldukları konusunda hemfikiriz en azından

Şafak Sakoğlu 6 yıl

Kac yahudiyle tanistin da boyle bir genelleme yapiyorsun?

Umit Kabay 6 yıl

4 veya 5 kişiyle... Sizler genellemelerinizi nasıl yapiyorsunuz çalışkan dürüst harikalar demeden önce yüzlerce yahudiyle tanışıp anketler düzenleyip lab araştırmaları mı düzenlediniz? Belirttigim gibi iyisi de vardir kötüsü de her millette böyle lakin hem tanidiklarimdan hemde dünya gündeminden gördüğüm kadarıyla lafta cumhuriyetci demokratik hümanist ama icraatte dünyanin her yerindeki radikal dinci grupları besleyen eğiten silah para sağlayan hümanist değil gayet kendi milletlerine aşırı milliyetçi insanlar görüyorum... Bu arada genellemek = %100 değildir şimdiden belirteyim de birazdan genellemelerin hepsi yanlıştır bu da dahil diye gelecek nietzschecik tipleri engelleyeyim.

Şafak Sakoğlu 6 yıl

şafak aslında saydığın olumsuzlukların hepsi ve daha fazlası müslümanlarda var. Türkler, Kürtler, Araplar, Farslar dürüstlükte, samimiyete, mütavazilikte, iyi ahlakta, çalışkanlıkta, yaratıcılıkta vs. Vs. Bütün alanlarda insanlığın geri kalanından fersah fersah geride. Arzayı Yahüdilerde, sağda solda aramıyalım! Arza bizde, çağla uyumlu olmıyan inançlarımızda, düşüncelerimizde, kültürümüzde, yaşam şeklimizde, hayata ve dünyaya bakışımızda! Sürekli kendi dışımızda birilerini suçlu ilan edip debeleniyoruz! "Aslında şü emperyalistler ve Yahüdiler olmasa biz süper olurduk" düşüncesi kendini kandırmak ve kolaya kaçmaktır. Türkler, Araplar, Farslar büyük iparatorluklar kurarken daha Amarika kıtası keşfedilmemişti. İsrail devletinin ömrüde daha 70 yıldır.

Esref Bozkaplan 6 yıl

Yahudiler o kadar ezilmelerine rağmen cok iyi iş çikardilar, bence yahudilerin kimseye zarari yok, en azindan kendi topraklarini araplara satmadilar, kendi halkinin parasini calmadilar, kendi halkina zulm etmediler! Onlardan nefret edenin aklindan şüphe etmek lazim !

H

Yahudi öğretisi kabala gereği kendileri bu dünyaya diğer insanlardan üstün olarak gelmiş olup, diğer insanların hepsi Yahudilere hızmet etmek için yaratılmıştır, gibi bir tuhaf öğretiye sahip olarak hareket ettikleri icin başlarına bugüne kadar gelenlere katlanmak durumunda kalıyorlar.

A

Ben nefret etmiyorum seviyorum yahudileri

E

250 milyonluk Arap dünyasını birbirine düşürüp keyifle seyrediyorsa, dünyanın ekonomi ve siyasetini yönetiyorsa. Pardon deyip alkışlamaktan başka bişey yapamam. Yahudileri gördükçe diğer ulusların acizliğini göremeyen varmı?

B

Yahudilerin kutsal kitabı olan Tevrat ya müjdelenen son Peygamber i kendi soylarından bekledikleri ve son Peygamber'in Hz. Muhammedin Arap olmasından dolayı yaptıkları taşkınlıklardan çoğu dini kitaplarda bahsediliyor ve Kuran dada sürekli İsrailoğulları diye bahsedilen başkaldıran bi topluluk olması diğer coğrafyalar içinde kendi ırklarını herkesten üstün görmeleri sebebiyle sevilmeyen ırktır diye düşünüyorum

M

Ve Kürt arkadaşlarında kendilerini yahudilere benzemesi içinde düşüncem Duyduğum ve okuduğum tarih boyunca kendi haklarını kendileri için değil başkalarının maşası olarak istemeye çalıştıkları için sevilmediklerini be ezildiklerini düşünmekteler Türk tarihine bakarsanızda aynısı var kendi yurtlarından sürülüp oba oba başka bayrakların altında yaşadığımız dönemler olmuş fakat amma savaşarak amma düşünerek birleşikse kendi bağımsızlığımızı kazanıp devam ettirmişiz Dipnot: Tabiki bunu kendi kendimize değil türkü kürdü Çerkezi lazı vs vs hep beraber yapmışız ama bu beraberliğin içinde kim için ne için olduğunu bilmeden biz eziliyoruz bizim Hakkı'mız verilmiyo bahanesiyle kendini soyutlayan grup var Bu tarz düşünen Kürt arkadaşlar içinde fazla söze gerek yok derim

Mete Gözeneli 6 yıl

Irk aynı zamanda soy ve aynı etnik kökene sahip topluluk demektir. Ama burda çok gereksiz bir noktaya değindiniz

S

Sonuç kürtler eziliyor asimile oluyor.
Barbar Türkler
Hitler sen büyük adamsın
Ermeni soykırımınıda ben yaptım


Nokta

Ö

Üstün ırk oldukları Kuranda da yazıyor

H

Ayet hangi sure

Önder Öztank 6 yıl

Bir gazete haberinde hepsini toplamışlar. http://blog.milliyet.com.tr/allah-israilogullari-ni-neden-ustun-kildi/Blog/?BlogNo=247074

Halil Gizem 6 yıl

Bence düzgün oku

Önder Öztank 6 yıl

Kopyadir

Çelik Efendiyeva 6 yıl

Önder Öztank Duhan 32: "And olsun ki, onların durumunu bilerek dünyaların üzerinde seçkin kıldık."

Halil Gizem 6 yıl

Yahudilerden bu denli nefret edilmesinin sebebi onlara duyulan hayranlıktan kaynaklanır... Bu denli organize kendi içlerinde olağanüstü dayanışma ve yardımlaşma örneği sergileyen başka bir toplum da yoktur.. Müslümanların yahudilerden nefret etmesinin sebebi onlar gibi olma arzusudur.

M

Bu sorun kendi iç yapılarından kaynaklı. Birbirlerini çok tutarlar başkalarıyla karışmazlar, akçeli işlerle uğraşırlar. Kendi aralarında faiz almazlar günahtır, ama başkalarından alırlar...

A

GERÇEKTEN KİTAP OKUMAYAN BİR TOPLUMUZ

Ç

İşte bunlar hep kıskançlık

L

Çalışkanlığı kıskanmak olabilir

Ç

Çalışkanlığı ve yaratıcılığı ve üretkenliği kıskanmak diyelim

E

Sorulan soru ( + )
Cevaplar ( koma ! )

K

Bunun haklı bir sebebi var.. Yahudiler Sofistlere Diğer Tüm İnsanlar da Bir Hayaletin Peşinden Koşan Çılgın Yaratıklara Benzer.. Peki bunun anlamı ne.. Anlamı şu.. "Yahudiler Akıllarını "Kendi Bedenleri Kurban Edebilecekleri Bir fikir İçin Kullanmazlar".. Onlar Tıpkı Bir Çocuk Gibi Aklı Kurnazlık Amaçlı Kullanırlar.. Diğer Bütün İnsanlar İse.. Onlara Göre Tımarhaneliktir.. Çünkü Sürekli Bir Fikrin Bir Hayaletin Peşinden Koşarlar.. Ve Kendilerine Faydası Olmayan fikirler İçin Canlarını Bile Verirler.. Özeti budur.

F

Yahudiler AKILLARI için Bedenlerini Kurban Etmezler.. Bu Yüzden Musevidirler.. Diğer Bütün Dinler (Buna bir din olmayan ateizm dahil).. i̇brahimidirler.. Çünkü Hazırdırlar Kurban Olmaya..

F

Bir Fikre Kurban Olmak.. Örneğin aile, vatan, bayrak, millet, adalet, din vs gibi.. Biz o kategoriye giriyoruz.. En taş ateistimizin bile kurban olabileceği bir fikir mevcuttur.. Yada en sevdiğini kurban edebileceği.. Tıpkı hz ibrahimin yaptığı gibi.. Ama bir musevi senin bu yaptığın şeyi anlayamaz.. Bunun delilik olduğunu düşünür.. "akıl" benim bedenim için var onu bedenim için kullanmalıyım der..

Fikir Çelci 6 yıl

öyle

Fikir Çelci 6 yıl

Yahudiler Haklı Olarak Dünyayı Yönetmek İstiyorlar.. Çünkü Diğer insanlar birer hayalet kovalayıcısıdır.. Bir yahudi olmayıpta onları anlayabiliyor olmam ise.. Gerçekten benim adıma acı vericidir..

F