Askere giderken ne götürmeliyim?

Arkadaşlar biri birşey diyor başkası birşey diyor, saglıklı bilgi istiyorum gercekten.
Askere giderken net olarak ne götüreceğiz? Biri diyor kilit götürme, diğeri diyor götür valizini kitleyebilirsin. Biri diyor onu götür, biri diyor götürme,
Bu arada görev yerim
HV. ER EĞT. TUG. K.LIĞI/KÜTAHYA burada askerlik yapmış olanlar varsa da azıcik bilgi istiyorum. Simdiden tesekkürler.

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
36
36 CEVAP

Ben orada yaptım geçen sene. Hayat kurtarıcı şeyleri söyleyim gerisini okumuşsundur az çok. Vatka, tabanlık, bol bol iç çamaşırı ve atlet, içlik, askercell ve normal hat (akşamları takarsın), kişisel bakım ürünleri, bol çorap, kullandığın ilaçlar varsa zulala revire gidip ilaçları alana kadar ölürsün hastalıktan. Çok para götürme her şey banka kartında olsun atm var içeride. 15-20 TL kadar bozuk para olsun, kahve makineleri var. Kütahya’nın soğuğu çarpar adamı ben yazın üşüyordum geceleri. Aklına takılan şeyler olursa özelden sorabilirsin.

U

Hocam bir sorum olacaktı, Aöf sınavlarına gitmek için izin veriliyor mu? Veya ders notlarına ders çalışmak için falan ?

Sercan Ayasava 5 yıl

Sercan Ayasava Onu bilemiyorum ben kısa dönemdim 21 gün kaldım sadece ama akşam dersine çalışırsın yorgunluktan bayılmazsan.

Uğur Yldiz 5 yıl

Sınavlara gönderiyorlar

Celal Saridogan 5 yıl

Ilaç götürmek yasak değil mi?

Elçin Jewellery 5 yıl

Elçin Jewellery Yasak ama tutun morfin galan götürün demiyorum, zor da kalırsanız hayat kurtaracak grip ilacı, ağrı kesici vs. İyi saklarsanız bulamazlar.

Uğur Yldiz 5 yıl

Ilaç götürmek yasak değil. Ilaclarinizi nizamiye de alırlar, aranızdan revirci seçilince nizamiyeden ona gelir ilaçlar. Kullanırsınız ama size vermezler revirden giderek kullanırsınız

Celal Saridogan 5 yıl