Ateistler neden sadece Allah'ı, Muhammedi ve kuranı eleştirip saçma sapan şeylere inanıyor?

Ateis arkadaşlar sabahtan akşama akşamdan sabaha Allahı, Muhammed'i ve Kuran'ı eleştirip dalga geçiyorlar. Kuran'ı kerimdeki yasaları ve ayetleri yerden yere vuruyorlar. Ama ben şu ana kadar kendilerinden ne evrenin oluşumu, ne dünya düzeninin aslında Nasıl iyi olabileceği konusundaki görüşlerini, ahlak, toplum, evlilik kadın, erkek, çoluk çocuk, temizlik, sağlık, aile hayatı, kul Hakkı vs konuları Hakkı'nda zeka içeren bir açıklama, bir tez varsayım hiç göremedim. İnanmıyorsun tamamda neden inanmıyorsun? Biz inanıyoruz ve bu konuyla ilgili tatminde olmasanız bir görüşümüz var. Niye inanmadıklarınıda bilmiyorlar. Sorsan pek çoğu bizim aşırı muhafazakarlar!!! Gibi okumamış haberi yok ne yazılıp ne çizilmiş. Ada'm sadece inanmıyor. Yiyiyor içiyor geziyor, ...... Yor ama hiç inanmıyor hiç bir şeye herşey tesadüf... Geçenlerde birisi içgüdüsel bir şekilde insan öğreniyor diye yazmış. Ada'm Allah'a inanmıyor ama altıncı hissi savunuyor enteresan!!!

T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
58
58 CEVAP

Inanmayanlar inanmasın, inananlar inansın. Rahatsızlık niye.

M

Hanımefendinin misyonerlik damarı ağır basmış gece gece galiba, lul.

Fatih Nebiye 6 yıl

Bu hep oluyor sanki tartışmakla bişey değişecek gibi. Saldırıdan hakaretten öteye gitmiyor.

M Noyan Özdilek 6 yıl

Şahsi olarak insanların inanması beni rahatsız etmiyor, anlıyorum teistleri. Fakat burada '' yooo nodon ononmoyor bo otoostlor '' diye saldırınca hoş görüntüler çıkmıyor ortaya.

Fatih Nebiye 6 yıl

Bu sayfanın bir günlük istatistiğini incelediğinde rahatsızlık yaşayanların kim olduğu seni üzebilir

Tülay Öznergiz 6 yıl

Onlara sorsan da aynı şeyi söylüyorlar

M Noyan Özdilek 6 yıl

Herkes kendinin iyi, hoşgörülü olduğunu söyleme eğilimindedir Elimden geldiğinde bu konularda birini kırmamaya çalışıyorum.

Fatih Nebiye 6 yıl

empati yapınca aynı şeyi iki tarafta da görüyoruz

M Noyan Özdilek 6 yıl

Tülay Öznergiz madem öğle şu müminün 14 e bir açıklama getir lütfen. Ben de o ayeti atlayamıyorum. Rahatsızım

M Noyan Özdilek 6 yıl

Fatih Nebiye Doğrusu da senin yaptığın. Insanı kırmamak en güzeli.

M Noyan Özdilek 6 yıl

Tebhos Elkebelek Bu gözler '' Yanacaksınız'' diye post atan müslüman, '' Müslümanlar konuşamamalı '' diyen ateist de gördü. Kalitesiz insan neye inanırsa inansın kalitesizdir. Ahlak inançtan farklı bir kavramdır.

Fatih Nebiye 6 yıl

Ben de bazen sabrımı kaybediyorum, zor işler bunlar azizim.

Fatih Nebiye 6 yıl

Tebhos Elkebelek O halde sizler, dini kendisi için halis kılarak (dininde samimi olarak) hep Allah'a ibadet edin; isterse kafirler hoşlanmasınlar.) nesi rahatsız ediyor? Ne güzel ayet. İnanmazlarsa inanmasınlar sen yoluna devam et diyor.

Tülay Öznergiz 6 yıl