Ateistler neden sadece Allah'ı, Muhammedi ve kuranı eleştirip saçma sapan şeylere inanıyor?

Ateis arkadaşlar sabahtan akşama akşamdan sabaha Allahı, Muhammed'i ve Kuran'ı eleştirip dalga geçiyorlar. Kuran'ı kerimdeki yasaları ve ayetleri yerden yere vuruyorlar. Ama ben şu ana kadar kendilerinden ne evrenin oluşumu, ne dünya düzeninin aslında Nasıl iyi olabileceği konusundaki görüşlerini, ahlak, toplum, evlilik kadın, erkek, çoluk çocuk, temizlik, sağlık, aile hayatı, kul Hakkı vs konuları Hakkı'nda zeka içeren bir açıklama, bir tez varsayım hiç göremedim. İnanmıyorsun tamamda neden inanmıyorsun? Biz inanıyoruz ve bu konuyla ilgili tatminde olmasanız bir görüşümüz var. Niye inanmadıklarınıda bilmiyorlar. Sorsan pek çoğu bizim aşırı muhafazakarlar!!! Gibi okumamış haberi yok ne yazılıp ne çizilmiş. Ada'm sadece inanmıyor. Yiyiyor içiyor geziyor, ...... Yor ama hiç inanmıyor hiç bir şeye herşey tesadüf... Geçenlerde birisi içgüdüsel bir şekilde insan öğreniyor diye yazmış. Ada'm Allah'a inanmıyor ama altıncı hissi savunuyor enteresan!!!

T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
58
58 CEVAP

yukarıda yazında zaten önyargıla gelmişsin sana neyi anlatalım. Sen inanmak için inanan(bu en kolayı) bizim zamanında çoğumuz inananlardık. Daha derinlere girip anlam vermeye çalıştık ki kuran ve Tanrı kavramı çok mantıksız, anlamsız, vahşet içeren bir kitap olduğunu görünce ateist olduk. ateist oldum demiyorum bu övünülecek birşey değil. Kuran'da karını döv hırsızın kol be bacağını kes diyen bir kitaba inanamam. Ben Kuran'da aşk aradım oysa vahşet doluydu.

M

Hanımefendi sorusuna cevap aramaktan çok sayfadaki ateist sayısından rahatsız olduğunu belirtmek için gelmiş buraya.

Fatih Nebiye 6 yıl

Sanırım kaçtı

Mehmet Karagöl 6 yıl

Hala burada, ne yazacağını düşünüyor olabilir. O ters smiley çok ürkütücü btw

Fatih Nebiye 6 yıl

Burdayım

Tülay Öznergiz 6 yıl

Fatih Nebiye ateistlerin kendileriyle ilgili bir sorunum yok. İnanç ve vicdan özgürlüğüne inanırım ben. Dinim öyle emrediyor çünkü!!! yukarıda ki yazıyı dikkatle okursanız varoluşun Tanrı tarafından gerçekleştirilmediğini savunuyorsan Nasıl olduğuna bir açıklama getirmelisin. İsyanım sadece konuşanlara. Bir fikir yok Nasıl oldu bunca şey bu kadar kusursuzca. Hani bişey üretebilecekmisiniz diye merak ettim

Tülay Öznergiz 6 yıl

evren kusursuz mu sizce? Bilim tarafından kaotik olarak nitelendirilen evreni kusursuz olarak görmek ilginç bir bakış açısı.

Fatih Nebiye 6 yıl

Ayrıca bilimin bilmediği boşluklara tanrı fikrini koyarak kendi küçük, mutlu ve adil dünyamızı kuramayız tülay hanım. Bilim tanrı fikrinin aksine sürekli gelişir.

Fatih Nebiye 6 yıl

Biraz araştırıp bilim adamlarından fikir edinebilirsin. Ama sen gelmişşin akıl hastası şizofren ateistlere buna cevap arıyorsun. Hadi canım

Mehmet Karagöl 6 yıl

İmza: Akıl hastası şizofren ateistler.

com-ps05op794h4loeg45z8d.jpg

Fatih Nebiye 6 yıl

Üzülme dostum ben bunu onun bize bakış açısından yazdım. Yazısında bizi saydırıp sonra sağlam fikir isteyen biri. Ne diyeyim.

Mehmet Karagöl 6 yıl