Ateistler neden sadece Allah'ı, Muhammedi ve kuranı eleştirip saçma sapan şeylere inanıyor?

Ateis arkadaşlar sabahtan akşama akşamdan sabaha Allahı, Muhammed'i ve Kuran'ı eleştirip dalga geçiyorlar. Kuran'ı kerimdeki yasaları ve ayetleri yerden yere vuruyorlar. Ama ben şu ana kadar kendilerinden ne evrenin oluşumu, ne dünya düzeninin aslında Nasıl iyi olabileceği konusundaki görüşlerini, ahlak, toplum, evlilik kadın, erkek, çoluk çocuk, temizlik, sağlık, aile hayatı, kul Hakkı vs konuları Hakkı'nda zeka içeren bir açıklama, bir tez varsayım hiç göremedim. İnanmıyorsun tamamda neden inanmıyorsun? Biz inanıyoruz ve bu konuyla ilgili tatminde olmasanız bir görüşümüz var. Niye inanmadıklarınıda bilmiyorlar. Sorsan pek çoğu bizim aşırı muhafazakarlar!!! Gibi okumamış haberi yok ne yazılıp ne çizilmiş. Ada'm sadece inanmıyor. Yiyiyor içiyor geziyor, ...... Yor ama hiç inanmıyor hiç bir şeye herşey tesadüf... Geçenlerde birisi içgüdüsel bir şekilde insan öğreniyor diye yazmış. Ada'm Allah'a inanmıyor ama altıncı hissi savunuyor enteresan!!!

T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
58
58 CEVAP

Ayrıca yazınızı 4.okuyuşumdan sonra anlayabildim. Genetik ile gelen içgüdüleri '' 6.his olarak '' nasıl anlayabilmişsiniz hayret ettim doğrusu.

F

Aa genetik mi? Kim kodladı onları Oray'a? Bu Nasıl olur?

Tülay Öznergiz 6 yıl

Bizim Ferhat diye bir coder var, o kodlamış olabilir, tanıştırmamı ister misiniz?

Fatih Nebiye 6 yıl

Bu nasıl oldu açıkla şu nasıl oldu açıkla git kendin bul cevabını! Biz sana mantıklı birşey söylesekte kabul edecek biri değilsin.

Mehmet Karagöl 6 yıl

Mehmet Karagöl sakin ol dostum konuşuyoruz. Birbirimizden birşey öğrenebiliriz. Relax

Tülay Öznergiz 6 yıl

Lütfen kırılmayın fakat sizden pek bir şey öğrenebileceğimi zannetmiyorum hanımefendi.

Fatih Nebiye 6 yıl

Ben sakinim de siz kurandan yazınca biz o konuları geçtik hocam. Sizde tutarlı kendi fikirlerinizi söyleyinde görelim.

Mehmet Karagöl 6 yıl

sizden araştırıp bilimsel verilerle varoluşu anlatmanızı istiyor. Kanıtlar görmek istiyor. Bu mükemmel düzen nasıl oluştu, onu inandırın istiyor... bunlara karşılık kendisi oturduğu yerden şunu diyecek "allah yaptı". kanıt yok, ispat yok, araştırma yok, veri yok...

Bahadır Işıkkaya 6 yıl