Ay'a gerçekten gidilmiş midir?

Ay'a gerçekten gidilmiş midir, yoksa soğuk savaş zamanındaki bu olay, ülkelerin birbirine güç yarışı sonucu uydurulan bir yalan mıdır?

com-iyrm5po899voz4o86fsm.jpg
Ş
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
78
78 CEVAP

Aya insanoğlunun henüz ulaşamadığını düşünüyorum. Kanıt olarak 40 yıl önceki teknoloji ile çıkılabilen bir aya neden 40 yıldır şuan ki süper teknoloji ile tekrar vetekrar defalarca çıkılamıyor? Neden yeni videolar ve görseller gelmiyor ?

E

Sana mı atsın direk Nasa inanman için?

Nedim Bekmez 6 yıl

Çünkü Ay gidilmeye değmeyecek bir gezegen. Sahra çölünün yanındaki bir kentte yaşasan, sadece insanlar gidebildiğine inanmıyor diye sahra çölüne tekrar ve tekrar gidip haftalarını harcar mısın? Hayır.

Hakan Siviş 6 yıl

Hatta uydu diyelim gezegen yanlış bir tanım oldu. Ayrıca Marsta şu an bile Curiosity isimli bir robot ve uzayda bir çok keşif aracımız bulunuyor halihazırda. Sence Ay'dan çok ama çok daha uzak bir hedef olan Marsa en gelişmiş robotlarımızı gönderebiliyorken neden Aya gönderemeyelim?

Hakan Siviş 6 yıl

Adam hakli burdan aya insan gonderip 3 resim cektirip geri gelicem kirk yil gecicek teknoloji alip basini gidicek sartlar cok daha uygun hale gelicek ama giden gelen olmuyacak buna sadece salak avi derim ben

Mehmet Özturgay 6 yıl

Hakan sen neyden bahsedion biz nereye ne gonderdik amerikalimisin sen

Mehmet Özturgay 6 yıl

Dünyalıyım. NASA da dünyalı. Apollo görevleri bir çok ülkenin katılımıyla yapıldı. Şuanki Mars ve diğer keşif görevleri uluslararası şekilde yürütülüyor. Bu şekilde bilimden kendinizi soyutladıkça üçüncü dünya ülkesi kalmaya devam edicez.

Hakan Siviş 6 yıl

Lan oglum bizim o yolladigimiz paralarla adamlar baska isler cevirdi gelisti bizide aya ciktik marsa indik diye kandirdilar simdide nasa zenginlere ayda arsa satiyor alan mallarda var bu insanlar bukadar mal oldugu surece amerika dunyayi daha cok uyutur bizim ulkedede cennetten arsa satanlar var sen simdi onada inanirsin

Mehmet Özturgay 6 yıl