Ayakta su içmek günah mı?

şaştım kaldım

com-c89aq7shl0i16k6djkrj.jpg
O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
103
103 CEVAP

Siz ve benzerlerinizin sahte argümanlarınızı "bilgi" karşısında savunamadığınız anda önce birinci savunma mekanizması devreye giriyor;-Sen Arapça bilmiyorsun! Arapçasını oku! -Önceki ve sonraki ayetleri oku! -Sen tefsirden anlamazsın! -Senin ilmin yetmez Kur'an'ı anlamaya! -Orada aslında farklı bir konu anlatılıyor sen anlamıyorsun!
Bunlar yetmez ise ortaya ikinci savunma mekanizması devreye giriyor;
-Yan anlam!-Derin anlam! -Mecaz!-Teşbih sanatı!-mazi!-muzari!-kök anlam!-manevi anlam!
Bunlarda yetmezse üçüncü savunma mekanizması devreye giriyor;
-Emeviler Müslüman değil! (Gerçekten de değiller!)-Abbasiler Müslüman değil! (Yarıyarıya!)-Fatımiler Müslüman değil! Arap Sultanları değil! (Zaten hiç olmadılar!)Selçuklular müslüman değil! Osmanlı Müslüman değil! Türkiye Cumhuriyeti Müslüman değil! Suudi Arabistan Müslüman değil! Arap ülkeleri hiçbiri Müslüman değil! İran Müslüman değil!(Şia asla Müslüman olamadı!) IŞİD Müslüman değil! (Kafa kesmek yok zaten İslamiyette) Taliban Müslüman değil!( 24 saat İslama göre yaşıyorlar ama değiller!) El Kaide Müslüman değil( Onlarda terörist! Müslüman barışsever olur(muş) ) Türkiye Diyaneti Müslüman değil!(Arapça bile bilmiyorlarmış!) İlahiyatçılar Müslüman değil(Onlarda Arapçayı yanlış yorumlamışlar!) Bin yıllık El Ezher Müslüman değil!(Onlar da Arapça bilmeyen Arap uzmanlar!)
Pekala kim kaldı geriye? Hülefa-i Raşidin! Yani 4 halife! Hadi yaşadıklarını kabul edelim ve İslam Tarihi'ne bir göz atalım;
Üçü öldürülmüş! Tam bir karmaşa birbirlerini yemişler savaşlar, taht kavgaları onlarıda eledik Ne kaldı geriye tek Müslüman!?
Muhammed mi? Asr-ı Saadet mi?
Hiç heveslenmeyin o da tartışmalı! İslam alimleri de o konuda anlaşamıyor!
Görünen o ki dünya üzerinde var olan tek Müslümanlar 21. yüzyılda Türkiye'de yaşıyorlar! reformist Müslümanlar! İddialarına göre Kur'an'ı tek bilen ve uygulayan onlar! Ve güya sende onlardan birisin Ahmet Hazineci

E