Bazı insanlar neden Atatürk'ü sevmez?

Bazı insanlar neden Atatürk'ü sevmez?
T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
51
51 CEVAP

Bu grupta ataturku seven cok diye ataturkun cok kisi trafindan sevildigini dusunmeyin. Ataturkcu sayisi cok az bu ulkede. Ben bir kurdum diyip ataturku seviyorum diyenlerin dedeleri asimile olmus kisilerdir. Kurt olan ataturku sevmez sevmemeli

M

Neden peki, bir yoruma sığacak bir cevabıniz varsa okumak isterim.

Damla Kntekin 5 yıl

Siz din adamlarinin ingiliz masonu oldugunu ve o yuzden asildiklarini iddaa ediyorsunuz. Biz ise din adamlari kurt olduklari icin ataturk asti diyoruz. Dersim katliami diyoruz zilan deresi katliami diyoruz.

Mazlum Carter 5 yıl

Bir yoruma degil birkac cumleye bile sigar ataturk masum degildir akparti neyapti ise ataturkte ayni seyleri yapti. Hep yapilanlar kurtlerin basina geldi sindirme asimile politikasi uygulandi. Biz nasil sevelim ataturku simdi? Burada kurdum ama ataturkcuyum diyenlere cahil diyoruz tipki; akp lilere dediginiz gibi. Saygilar

Mazlum Carter 5 yıl

Mutlak doğru dediğinmiş gibi ne kadar da kendinden emin konuşuyorsun. Sana kürt oldukları için asıldığını bu kadar kendinden emin bir şekilde söylettiren nedir kardeşim ?

Orhan Ablay 5 yıl

Siyasi görüşüne katılmayabilirler ama sevgi ve saygı duyarlar.

Coskun Kalçik 5 yıl

Mutlak dogru ataturkcu dusuncesiymis gibi konusulan bir ortamda bu sekilde konusmam gayet normal. Bana bunu soylettiren sey ise ataturkun cumhuriyet ilanindan onceki ve sonraki yazilarina bakildiginda cumhuriyet oncesi yazilarinda bahsedilen kurt milleti cumhuriyet sonrasinda hic bahsetmemesi.

Mazlum Carter 5 yıl

Ben kendisine sevgi saygi duymuyorum ama sevene sayana saygi duyuyorum. Bence ataturkculer bu ulkede kotunun iyileri olanlar akpden biraz iyi cok degil.

Mazlum Carter 5 yıl

Hatta beni evet demeye surukleyen kisiler olduklari icin akp ile esdegerler

Mazlum Carter 5 yıl

Atatürk devlet kurdu. Olmayan bir devleti var etti. O insandı hataları mutlak olabilirdi. O dönemde tam olarak neler yaşandığını okuruz ancak o dönemde yaşayamayız. Tarih mutlaka değerlidir ama bazen kelime ile bütün anlam değişir. Tam anlamiyla yargilamak için o dönemde yaşıyor oluşunuz vardır hiçbir kaynak ilk kaynak kadar sağlam olamaz. Oda anlatım biçimi doğruyu yansıtıyorsa

Burcu Yıldızbaş 5 yıl

evet demeye kilif bulma kardes, senin gibi sosyalist humanist takilan dune kadar tayyibe atip tutanlar burada izmirde 1 haftadir evet brosurleri dagitmaya basladi bile yesil kirmizi sari atkılariyla, derdiniz belli verecegin evet oyunu katakulliye grtirme burda .

Haydar Salar 5 yıl

He kardes he onlar sari kirmizi yesil kardes he evetci onlar he. Gezi doneminde polis zulmunu farkedip empati kuranlar olarak dun amedde katledilen gence sevinenler yuzunden evet diyecegim ben senin bahsettiklerin senin yalanlarindan ibarettir. Burada mesele ataturkun beden kurtler tarafindan sevilmedigidir ve bende sevmiyorum cunku atalarima saygim var ister din adami ister ateist ister alevi ister hristiyan olsunlar. Kurt milleti ne ataturku ne de cumhuriyet boyunca gelmis gecmis butun katliamcilari unutmayacak. Ben basta olmak uzere.

Mazlum Carter 5 yıl

hııhıı

Haydar Salar 5 yıl

Bundan 15 yıl önce eğer Apo asılmış olsaydı, bundan yaklaşık 100 yıl sonra doğmuş insanlar Apo'yu halk kahramanı olduğu için devletin astığını sanacaklardı. Yalan yazan tarih utansın. Bu başımızdaki hükümet, tarihi bile yalan yanlış kitaplar yazarak değiştirmeye çalışıyor. Ve anlıyorum ki bunda gayet başarılı olmuşlar.

Orhan Ablay 5 yıl

Bu hukumet yokken de trih okuyorduk biz orhan abi. Ataturkcu olmayanlari cahil belledin sen galiba

Mazlum Carter 5 yıl

Neden Atatürkçü olmayan insanları cahil zannedeyim? Bu hükümet 15 yıldır var ve henüz 30 yaşına gelmemiş insanların çoğu bunların öğretmeye çalıştığı tarihle büyümüş insanlar. Gençlerin Atatürk'ü bu şekilde yanlış tanımalarını buna bağlıyorum. Teknoloji cağındayız ve birileri bir iftira atıyor ve bu iftira milyonlarca insana ulaşıp akıllarında "acaba?" sorusunu uyandırıyor.

Orhan Ablay 5 yıl

İste siz yaniliyorsunuz bizim ataturku yanlis tanidigimizi iddaa ediyorsunuz ama sorgulayan bir kurt genci internetten arastirarak bi kaniya varmaz. Kurt tarihini anlatan kitaplar da var o kitaplara siz itimat etmezsiniz ama biz ediyoruz. Tek gercek sizin bildikleriniz degil birakin artik bunlari ataturk masum degildi eli kanli idi size saygimdan kendisiyle ilgili hakaretvari konusmuyorum biz de bazi gerceklerin farkindayiz kurt halki akp doneminden sonra arastirmaya baslamadi eskiden de arastirmaciydi. Teknoloji sayesinde arastiran kisiler birlesti bukadar.

Mazlum Carter 5 yıl

Zaten hep biz yanılıyoruz kardeşim, biz hep yanlışını biliyoruz. Biz kimsek artık onu da bilmiyorum.

Orhan Ablay 5 yıl