Bentonit kili solüsyonu nasıl kullanılır?

Merhabalar Hamit Tecer bey bentonit kili solüsyonunu nasıl kullanmam gerekiyor acaba herhangi ciddi bir rahatsızlığım yok ama bagirsaklarimda bitmeyen bir gaz ve sürekli şişkinlik var okuduğum gönderiler sonucu kullanmaya karar verdim 6 yaşında ve 20 aylık iki cocugum var onlarda da kullanabilirmiyim birde nasıl kullanmam gerektiğini aciklayabilirmisiniz?

com-orc23djmrxhd7p4vb8dn.jpg
N
1 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
36
36 CEVAP

Bende bir karaciger kanseri bir dostumuz icin 3 sise bununla sivi zerdecal siparis ettim. Verilen parayi gectim hastaya daha cok zarar vermeyelim. Ne yapalim bilgisi olan aydinlatsin lutfen. Dia macunu falan da aldim. Kullanmayalim mi?

A

Ayşe hn Bu konudaki açıklamalarını okuyun lütfen. Kulaktan dolma bilgilere inanmayın. Türkiye'de şu anda 200.000 den fazla kullanan var. Doktor sayısı binlerce oldu. Arzu ederseniz ben size özelden vakıf güreba üniversitesinin bentonitle ve curcuminle yaptığı çalışmanın özetini ve ağir metal analiz raporunu gönderirim

Hamit Argün 6 yıl

Hamit bey tesekkur ederim bilgilendirme için. Durumu pek iyi degil hastamizin haliyle endise ediyoruz. Yanlis birseye sebep olmak istemem. Cok guvendigim bir grup burasi. Yanliş bir ürun olsa grup yöneticilerinin onaylamayacagina eminim ama baskasinin hayati soz konusu olunca insan emin olmak istiyor haliyle. Eksik urunlerimiz de ulasti bugun. Tesekkurler ilgilenip yetistirdiginiz icin. Ben hastaya doktoruna gostermesini soyleyecegim uygun gorurse kullansin. Uygu gormezse ben kullanacagim.

Ayşe Görmüş 6 yıl

Ayşe Görmüş. Babam da karaciğer kanseri. Omzuna metaztas yapmıştı. Once omuzdaki kemik ameliyatla çıkarıldı. Radyoterapi gördü. Sonra karacigerdeki 5 cm olan ana kaynak 3 ay boyunca kemoterapu hapı hipertermi ve hiperbarik oksijen tedavisi gördü. Bu tedaviye başladığı gün Hamit Argün in belirttiği gibi kurkumin li bentonit içmeye başladı. 3 ayın sonunda ameliyat hazır hale geldi denerek ameliyat edildi. Patolojiye göre çıkarılan parçada canlı tümör hücresi bulunamadı. Babam halen de kurkumin li bentoniti içiyor.

Tijen Zıngıl 6 yıl

Kurkumin bitkisel destek hapını onkoloji doktorumuz vermişti zaten. Ben sadece bentonit le beraber kullandirdim

Tijen Zıngıl 6 yıl

Birlikte içilen su miktarı çok önemli. 2 bardak su, sonra 1 kahve fincanı bentonit, sonra 2 bardak su daha. Aç karnına sabah iyi. İKİNCİ defa isterseniz Yatarken 1 er bardak suyla deneyin.

Zülal Mavik 6 yıl

Hamit Argün sıvı zerdacali nereden bulabiliriz?

Görkem Aldatmaz 6 yıl

Karaciger ameliyatından önce toplam 3 ay bu tedavi yapıldı. Ama bu tedavinin başladığı gün kurkumin li bentoniti de kullanmaya başladı. Kemoterapi hapı aldığı halde kansızlık yaşamadı. Dr ameliyattan sonra bağışıklığı çok güçlü imiş dedi. Trdavi gördüğümüz klinikteki hastaları gördüğümde içim parçalanıyordu. Yürümeye dermanlari yoktu. Ben bentonite bağlıyorum babamin durumunu. Mutlu demiray ı duymuşsunuzdur. Son evre akciger kanserini zerdecalla iyilestirdi. Tv ye çıktı. Bentonitin kurkumini daha etkili biçimde kanser hücrelerine taşıdığını da bir üniversite araştırmış.

Tijen Zıngıl 6 yıl