Deep Web nedir, nasıl kullanılır, neler vardır?

Deep web hakkında bilgisi olan kullanan birileri var mı?

Z
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
47
47 CEVAP

Hahaha abi yorumlara baktımda şaka gibi insanlar gerçekten paranoyak. Deepweb sanıldığı gibi sadece insanların alınıp satıldığı karanlık işlerin döndüğü bir yer değil. Günlük bir kullanıcı da kullanabilir. 1- Deep Web nedir?
Bir illegal platformdur. Deep Web tek bir site değildir. Bir bakıma Deep Web denen bir site yok.
Bu, genellikle uyuşturucu, nekrofili, silah veya çocuk ticaretinden pskoloji bozucu videolardan da gizli FBI dosyalarında kadar herşeyi barındıran türlü türlü genellikle. Onion uzantılı sitelere Deep Web denir. Burdan alışveriş yapmanız kesinlikle önerilmez çünkü çok güçlü hacker'ları bulundurur içinde.
2- Deep Web kaç katmanlıdır?
Arkadaşlar, katman denen birşey yoktur.
Ama bu siteler git gide güçlenir, girmeniz zorlaşır falan bunlar doğrudur. Mesela tor browser ile deep webe çok kolay girebilirsiniz, buna günümüz tabiriyle 2 mi 3 mü ne katmanı deniliyor. Evet, mesela Hidden Wiki vb. Buralarda gezebilirsiniz bir sıkıntı çıkmaz, girip alışveriş yapmadığınız sürece. Yoksa tatlı tatlı gezmenizin hiç bir zararı yoktur.
Evet, umarım anlamışızdır. Katman diye birşey yoktur.
3-Bizim kullandığımız internet %5 , Deep Web ise tüm internetin %95'ini mi oluşturuyor?
Örnek olarak çok fotoğraf var.
Arkadaşlar, böyle birşey de yok. Zaten Deep Web çok illegal bir yer öyle o kadar fazla büyük bir yerdeğil. Yani belki %40 falandır ama bunu yüzdelemek oldukça saçma, hele %95 falan bunlar yanlış bilgilerdir.
3- Deep Webde neler bularbiliriz, ne yapabiliriz?
CC Bulabilirsiniz, nekrofili bulabilrisiniz, silah bulabilirsiniz, FBI, 51. bölge dosyalarını bulabilirsiniz ama en düşük seviyede. İşte "katman" terimi burda devereye girebilir. Deep webe girdiğinizde tüm FBI dosyaları önünüze çıkmaz. Zorlarsanız, her linke girip araştırırsanız iş ciddileşmeye başlar. Yani günümüz anlamında, Katman çıkmış olursunuz.
4-Nekrofili, CC falan bunlar ney?
Bunlar çok duyduğumuz şeylerdir.
Nekrofili, ölülerle girilen cinsel ilişkiye denir.
CC Sahte kıredi kartı hesaplarıdır. Hidden Wiki forumlarında bazen bedava paylaşıyorlar ama genelde deep webde bunlar satılır. Ayrıca deep web de katil de tutabilirsiniz, hacker da tutabilirsiniz. Çocuk da satın alabilirsiniz yada küçük çocukların birbirleriyle, yada büyük bir adam ile küçük bir çocuğun cinsel ilişkiye girdiği fotoğraf ve videoları bulabilirsiniz.

N