Dünya nüfusunu azaltmak için muhtemel senaryolar

Ya dünya nüfusunu azaltmak için biyolojik yokedişe gideceğiz ya da dünya dışına kolonileşecegiz. Her ikisi de Üst İnsancılar tarafından değerlendiriliyor. Dünyada iş yapar elle tutulur 1 milyon kişi ya vardır ya yoktur

com-86x9gpbwggp3usrn8pqr.jpg
T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
9
9 CEVAP

1 milyon çok az bir rakam

İ

Değil. Deha denecek insan 1 milyonu geçmez

Timuçin Utangan 6 yıl

1000 tane deha al yanına, ben de 1000 tane deha ile beraber 5000 tane deha seviyesinin altında ama zeki adam alayım. Hangimiz daha başarılı oluruz? Dünya'dan sadece 1 milyon kişiyi kurtarma şansımız olsa neyse de böyle bir kısıtlama yok. Nüfus artışı ciddi bir sorun ama 7 milyar kişiyi öldürecek kadar acil değil.

İbrahim Capa 6 yıl

Sadece 1 milyon insanı yanına alarak kaç tane eğitimli, iyi donanımlı ve faydası dokunabilecek kişiyi çöpe attığının farkında mısın?

İbrahim Capa 6 yıl

1 milyonun içinde eğitimli iyi donanımlı faydası diğer 7 milyardan daha çok dokunan insanlar var. Senin ülkende 70 milyonun 10 milyonu işe yarar adamllardır ama amerika kadar ileri götürebiliyor mu bizi? Benim dedigim 1 milyon dünyanın geri kalanının 200 yıl ilerisinde

Timuçin Utangan 6 yıl

Ee bu insanları çöpe atmanın ne gereği var? Kaynak mı bulamıyorsun beslemeye veya barındırmaya? Ayrıca bundan "millet" olarak korunmanın farklı yolları da var. Sen iyi bir ülke olursun, insanların iyi eğitim alır ülkeni geliştirir, sonra güçlü olunca önce sana zarar veren kürtler ve ermeniler gibi toplulukları yok edersin. Enerji üretirsin, tarım yaparsın, milletin temel ihtiyaçları karşılanır bu sayede, refah düzeyin artar. Kendi ülkende faydalı olamayan kişiler için de öldürmek şart değil. Eğer herkesi iyi şekilde eğitirsen, herkes kendini bir alanda geliştirirse, işe yaramaz dediğin adamlardan da mutlaka bir fikir çıkar. Nerede görülmüş kendi milletimize katliam yaptığımız? Böyle saçmalık mı olur? O 1 milyon kişilik topluluğun içine dahil olduğunu düşünüyor musun peki?

İbrahim Capa 6 yıl

Varsayimlarla lider olunmaz

Timuçin Utangan 6 yıl