Dünya üzerinde en fazla kaç insan yaşayabilir?

Sizce dünya üzerinde en fazla kaç insan yaşayabilir ?

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
28
28 CEVAP

Bence meteor çarpsın yok olalım en güzeli

M

Varsa alternatifi öyle olsun

Musa Cmn 5 yıl

Evet, 12 monkeys filmindeki gibi. Konuyu bilmeyenler için iki cümlede özetliyeyim. Bir bilim insanı bizimle benzer düşünceler ile sadece insanları etkileyecek bir virüs yapar ve 5 milyar insan ölür. Geri kalanlar da yer altına inmek zorunda kalırlar.

Özgür Roni 5 yıl

Niye?

Mert Bilginli 5 yıl

İnsanlığı hedef alan bu tarz sözler genelde beğeni alıyor. Bence çok saçma. Baya saçma. Neden yok olalım? Herkes aynı mı sanki? Herkesi aynı kefeye koymak, bu dünya için onca emek veren milyonlarca insanı yok saymak anlamına gelmez mi? Şahsen ben, evrendeki bir birey olarak ben, ölmek istemiyorum. Buna benden başka kim karar verebilir?

Ahmet Balpetek 5 yıl

Ben de ölmek istemiyorum ama insan ırkı kötü. İyiler yukarı çekemiyor ama kötüler aşağı çekiyor mesele ve sorun bu işte. Bencillik çaresizlik ve kötülük almış başını gidiyor.

Musa Cmn 5 yıl

Ama işte dedigim gibi bu tarz sözler genelde, bence tabi, yüzeysel bir algıyla söyleniyor. İşte "insanlık doğayı mavhetti, hepsi ölsün." Bunu okuyan insanlar genellikle "aynenn yaaa " filan diyor. Eee sonra, sonrası ne olacak? Ama sorsak kim ölmek ister? Niye bu kadar ciddiye aldığıma gelirsek, ben pek sevmiyorum bu olayı, ondan dolayı yani.

Ahmet Balpetek 5 yıl

Sonrası yukarıda dendiği gibi doğa kendi kendini tamir edecek ne kadar edebilirse artık yani dediğiniz gibi kendi kişisel fikrim beğeni aldığına göre çoğunlukta aynı fikirde. Keşke iyi bi ırk olsaydıkta bunları söylemeseydim ama değiliz. Herkes fikrinde özgürdür saygı duyarım size de.

Musa Cmn 5 yıl

Sorsak sanırım ölmek isteyen ya da hiç doğmamış olmak isteyen daha çoktur

Musa Cmn 5 yıl

Hepimiz öleceksek bana uyar.

Mehmet Sancaktar 5 yıl