İmei nolu cihaz klonlu listesinde olduğu için kullanım dışı bırakılacaktır mesajı

arkadaslar merhaba. İlgili mesaj turkcell tarafından bana gonderildi. Bugun arama fırsatım oldu. Cagri merkezindeki gorevli ile gorustum. *#06# yapmami soyledi ve telefonun bana gostermiş oldugu imei numarasini kendisine aktardim. Bu konuyla ilgili telefonu aldıgım yerle görüsmemi söyledi. Yoksa bu ay sonu kapatilacakmıs. Birincisi telefon bana hediye geldi. Ve nerden baksanız besinci yıla gidiyorum belki dört.(samsung s3 mini) elimde bi fatura yok. telefonu hediye alan kisiyle de şu an açıkçası pek bi bagım yok. Nasıl bi yol izlemeliyim. (çalıntı vs makara yapacak arkadaslar- makara yapabilirler fakat bi yandan da işime yarar bilgi verirlerse sevinirim)

com-nxw3k4ev35gfipgusybt.jpg
T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
16
16 CEVAP

Benim kapandi iki gun once kimse ben acmam yasal degil diyor. Imei atmak istemiyorlar yani neler neler yaptim ise yaramadi yazilimi bile cokerttim yeniden yukledim. Bir yere gittim cope at ise yaramaz dedi ben de umudu kestim. telefonsuz yasamaya alismaya calisiyorum.

Y

yine de şansımı deneyecegim. Bakalım neler olacak.

Travis Erva 6 yıl

olursa haberdar eder misiniz yeni telefon alacak imkanım yok ..

Yelda Kaş 6 yıl

İmei atacaksınız başka çaresi yok, 10 telefoncudan 9 u bu işlemi yapar. Ama kimse aleni söylemez. Normalde yasal değil ama telefon çöp olmasından iyidir. Milli servetten gidiyor

Abdullah Kemahlı 6 yıl

yapmadılar

Yelda Kaş 6 yıl