İsrail'i Türkler mi kurdu?

Eğer söylendiği gibi dünya Yahudilerinin %93 Hazar Türkleri oluşturuyor ise buların öz benliğine dönmeleri durumunda Siyonizm herhalde bitebilir ve milli duygular ile dünya hakimiyeti söz konusu olur. Bu durumda gerçek Yahudi olanlar da Mesih beklemeye devam etmek zorunda kalacaklardır.

Bir başka durum da İsrail'i kuranların Türk soyundan geldiğini diğer Türkler nasıl karşılayacaklardır?

Kabul görülecek midir?

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
20
20 CEVAP

hepsi boş işler. Bu konuda iki karşıt tarihçiyi okumadan yahudi "halkının" nasıl "icad edildiğini anlamak mümkün değildir.
1. Isaak Markus Jost
2. heinrich (hirsch) Graetz

D

Bak bu Çok dolu oldu

Arif Dülgar 6 yıl

Ozetleseydin bari

Arif Dülgar 6 yıl

yahudi tarihi ile ilgili herşey yalandır. Kendi uydurdukları kendi yalanları. Aslında bu bütün tarih için geçerli.

Deniz Erz 6 yıl

Olur mu öyle şey ya

Arif Dülgar 6 yıl

Tarih vardır yalan farklı bişey yada yanlış

Arif Dülgar 6 yıl

Bizler Yahudi tarihini, Yahudi hahamlarının yazmış olduğu Tevrat'tan öğrenmekteyiz. Aslında Tevrat bir Yahudi destanıdır. Bir destanda ne kadar dinsel öge varsa, Tevrat'ta da o kadarı var. Ayrıca Tevrat’ta, İsrail toplumunun nasıl devlet kurduğunuda öğrenmekteyiz. Hatta şu On Emrin, (1. Allah'tan başka ilâha tapmayacaksın. 2. Kendin için oyma put yapmayacaksın. 3. Allah'ın ismini boş yere anmayacaksın. 4. Cumartesi günü hiçbir iş yapmayacaksın. 5. Babana ve anana hürmet edeceksin. 6. Adam öldürmeyeceksin. 7. Zina yapmayacaksın. 8. Çalmayacaksın. 9. Yalancı şahitlik yapmayacaksın. 10. Komşunun malına, canına, namusuna göz dikmeyeceksin. ) yukarıda görüldüğü gibi, İlk üçü dinsel olup, diğerleri sosyal ve kültüreldir.

M Ali Çidem 6 yıl