İzmit'te 1700 lira maaşla geçinilir mi?

Merhabalar. Bir iş görüşmesi sonucunda 1700 lira maaş teklifi aldım. İzmit'i bilen birileri varsa eğer bu maaş ile orada geçinebilir miyim acaba? Orada durumlar nasıl ev kiraları vs.

Şimdiden teşekkürler

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
97
97 CEVAP

İş yerin nerede servisi var mı? Bazı firmaların lojmanları var, kocaeli en pahalı şehirler arasında ama, geçinmek sana kalmış, askeri ücretle ev geçindiren çoluk çocuk sahibi insanlar var, öncelikle bunu unutma, bir yerlerden başlamak istiyorsan izmit doğru seçim iş sahası çok geniş takıldığın yerlerde yardımcı olabilirim .

Ç

Servis yok. Maaşa ek sadece öğle yemeği ve sigorta. Ulaşım pahalıymış evet onu öğrendim. Ev kiraları 500 700 arası. Yorumlardan bilgi edindim epey. Sanırım gidip bakmaya kalıyor her şey. Zaten cezbedici tek tarafı büyük bir kaç marka ile iş yapıp tecrübe kazanacak olmak.

Harun Güzelordu 6 yıl

Umudunu yitirme bir şekilde iş yerinde ev arkadaşı arayan birileri vardır, görüşem sırasında evi dert etme sakın sadece çalışmaya istekli olduğunu dile getir, oturacağın semte göre değişiyor kiralar, iş yerine yakın oturursan herşey daha kolay olur, sanırım küçük bir firma servisi olmaması çok ilginç

çimen Teyfur 6 yıl

Çok küçük değil bir ajansa göre. 12 kişilik bir ekipleri var. Ve birkaç büyük marka ile çalışıyorlar. Fabrika tarzı yerler haricinde pek servis imkanı olmuyor sanırsam

Harun Güzelordu 6 yıl

Harun Güzelordu olabilir özel sektör işte, bu durumda o iş yerinden sana ev arkadaşı çıkmaz bazı siteler var kocaelinde ikinci el eşya, ev arkadaşı arayanların buluştuğu onlara göz at, çok yabancık çekeceğin bir şehir değil, her bütçe için marketler var.

çimen Teyfur 6 yıl