İzmit'te 1700 lira maaşla geçinilir mi?

Merhabalar. Bir iş görüşmesi sonucunda 1700 lira maaş teklifi aldım. İzmit'i bilen birileri varsa eğer bu maaş ile orada geçinebilir miyim acaba? Orada durumlar nasıl ev kiraları vs.

Şimdiden teşekkürler

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
97
97 CEVAP

Her sehirde uygun fiyatli ev bulursunuz. Belki bir esyali eve de denk gelirseniz esya derdiniz de kalmaz. Alisverisi uygun fiyatli marketlerden yaparsanız o da tamam, fatura mutfak o bu şu vs. Bir sekilde tutunursunuz. Mecbursunuz şu an anladığım kadarıyla, torpili olmayan biz sıradan insanlar gibi bunu bir yerde bir sekilde yapmak zorundasınız. Izmit bunun icin guzel bir fırsat iyi degerlendirirseniz. Atak ve girisken olursaniz ve basta bedavaya calismayi da kabul ederek iyi seyler basarilmamasi icin bir engel yok. Fırsatları fazla ve cevreni gelistirmek icin guzel yer. Kariyer planında devamina zorlarsan bir sekilde yolunu bulursun. Ama karışık ve sinir bozucu cokca insan barindiran minyatür bir istanbul gibi oldu artik. Sabrına kuvvet.

S

Teşekkür ederim yorumunuz için. Tabi bundan kaçış yok mümkün olduğunca fırsata çevirmeye çalışmak lazım

Harun Güzelordu 6 yıl

Memleketim diye diyorum bazen çığlık atarak kaçmak istiyorsun ama bunu tüm şehirlerde istiyorsun. Risk almayanlar kazanamaz, risk alın Harun Güzelordu

Semiha Şerefli 6 yıl

Şunu kendi kendime bende defalarca söyledim bugün Çok haklısınız.

Harun Güzelordu 6 yıl