İzmit'te 1700 lira maaşla geçinilir mi?

Merhabalar. Bir iş görüşmesi sonucunda 1700 lira maaş teklifi aldım. İzmit'i bilen birileri varsa eğer bu maaş ile orada geçinebilir miyim acaba? Orada durumlar nasıl ev kiraları vs.

Şimdiden teşekkürler

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
97
97 CEVAP

1.700e kötü diyen arkadaşlar babanızın parası bittikten sonra konuşalım.

H

Zaten babalarının parasını yemezken kötü diyorlar ve haklılar da.

Yiğit Aydoğmuş 6 yıl

Vallahi ben 1700e calisiyorum hic biseyden geri kalmadan gayet rahat yasayabiliyorum. O parayla rv gecindirenleri dusunerek hareket ederlerse az olmadigini anlarlar. Ha diger ulkelere bakarak az mi evet az ama olmamasini goz onunde bulundurdugunda 1700 cok guzel para 14yasimdan beri kendi parami kazaniyorum neyin ne oldugunu biliyorum. Onlar zannediyoki uni bitirince herkes onlara 5bin verecek yeni mezun mimar bile 1700e basliyo ise

H Gökhan Gökmen 6 yıl

Ben 1700'e az demiyorum, 3000'e (1000 dolar bile etmiyor) de az diyorum. Tabi gelişmiş ülkelerdeki yaşam standartlarına göre konuşuyoruz. Çalışıyorsun hakkını alamıyorsun. Hiç birşeyden geri kalmıyorsun ama neye göre, kime göre? Senede kaç kere yurtdışı tatili yapabiliyorsun, lüks arabaya binebiliyor musun, ev alabiliyor musun? Sizin için söylemedim bu arada, genel ekonomik durumdan bahsediyorum. Ama bazıları da halen baba parası yediğinden 1700'ü az buluyor o ayrı hikaye.

Yiğit Aydoğmuş 6 yıl