Kadınlar için ayrılan plajlarda ya lezbiyenler de varsa?

Antalya'da da kadınlar plajı var. Ve bir çok kapalı kadın orada bikiniyle bile denize girebiliyor. Aslında uygulamada bir eleştirim yok, onlar da rahat etsin. Genel olarak bu tür ayrımlara karşıyım tabii ki. Her neyse, benim merak ettiğim bu durum kadınları cinsel gözlerden uzak tutmak için değil mi? Peki kadınlar plajı lezbiyenlerle dolu ise nasıl olacak? Bu cinsel gözler erkeklerden farklı mı?

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
22
22 CEVAP

Kemer yolundan da görünüyor zaten plaj.
Ama gene de bence güzel bir uygulama, hele plajlar iyice abaza dolmuşken.

G

Antalya'da çok sakin ve rahatsız eden bakışların olmadığı çok güzel plajlar var. Kaldı ki rahatsız olup olmamak biraz da kadının kendinden emin duruşuyla ilgili diye düşünüyorum

Ebru Kutal 6 yıl

O iş öyle değil işte, bir vakit lara plajında çok anlamsız bir tacize uğramıştık. Köpeğimizle birlikte plajda kendi hâlimizle takılırken bir grup abaza köpeğe minik minik taşlar atmaya başladı. "Napıyorsunuz" dediğimde de acar hırsız ev sahibini bastırır hesabı bağırıp çağırmışlardı, polis çağırmak zorunda kalmıştık.

Gülşah Kabal 6 yıl

Yani durup dururken başın belaya girebiliyor

Gülşah Kabal 6 yıl

Gülşah Kabal işte demek istediğim bu durup dururken başımız belaya girmemeli normalde zaten gerçek bir hukuk sisteminde başı belaya giren biz olmamalıyız. Ama bu tip uygulamalar bu tip davranışların sadece üzerini örter. İki gün sonra kadınlar plajında denize girmediğiniz için taşlanırsınız. Bu işler böyledir. Bir yanlışın üzeri örtülmez, aksine adalet sağlanmalıdır.

Ebru Kutal 6 yıl