Kadınlar için ayrılan plajlarda ya lezbiyenler de varsa?

Antalya'da da kadınlar plajı var. Ve bir çok kapalı kadın orada bikiniyle bile denize girebiliyor. Aslında uygulamada bir eleştirim yok, onlar da rahat etsin. Genel olarak bu tür ayrımlara karşıyım tabii ki. Her neyse, benim merak ettiğim bu durum kadınları cinsel gözlerden uzak tutmak için değil mi? Peki kadınlar plajı lezbiyenlerle dolu ise nasıl olacak? Bu cinsel gözler erkeklerden farklı mı?

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
22
22 CEVAP

Kaç haberde lezbiyen tacizi, vahșeti okudun? Eșcinseller iradelerini daha iyi kontrol edebiliyorlar bana göre çünkü hoșlandığı cinsle devamlı bir arada olduklarından duyarsızlașabiliyorlar ve sadece cinsel amaçlı bakmıyor. Kiminle arkadaș kiminle sevgili olabileceğini de öğreniyor.

U

Ben kesinlikle taciz edilecekleri açısından söylemedim. Demem o ki sonuçta cinsel göz yani cinsel açıdan arzulayan gözde cinsiyet ayrımı yapmak sadece dogmatik bir durum. Pratikte işe yaramaz.

Ebru Kutal 6 yıl

Heteroseksuel kadınlar da birbirlerine beğenerek bakıyor zaman zaman, biraz da kıskançlıkla beraber. Bu ülkede eșcinseller zaten yokmuș gibi davranılıyor hangi uygulamada onlar göz önune alındı ki?

Uğur Adatepe 6 yıl

Uğur Adatepe kesinlikle ama dediğim gibi günümüz dünyasında artık çok komik uygulamalar bunlar. Sadece yanlışın üstü örtülüyor.

Ebru Kutal 6 yıl