Kadınlar için ayrılan plajlarda ya lezbiyenler de varsa?

Antalya'da da kadınlar plajı var. Ve bir çok kapalı kadın orada bikiniyle bile denize girebiliyor. Aslında uygulamada bir eleştirim yok, onlar da rahat etsin. Genel olarak bu tür ayrımlara karşıyım tabii ki. Her neyse, benim merak ettiğim bu durum kadınları cinsel gözlerden uzak tutmak için değil mi? Peki kadınlar plajı lezbiyenlerle dolu ise nasıl olacak? Bu cinsel gözler erkeklerden farklı mı?

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
22
22 CEVAP

Bı yaklaşım kadar saçma bir durum olamaz. Kadınlar tuvaletındeki kadınların birbirine karşı münasebetletini sorgular gibi. Herkesin renk, dil, zevk kavramları farklılık gösterir. İster konyaltında karışık girer, ister sarısu plajında kadın kadına girer:)))

M

Bu bir yaklaşım değil, bir sorgulama idi. Ben kadınlar plajı neden var? Demedim Siz yanlış anladınız sanırım. Cinsel gözle bakmanın cinsiyeti olmadığını kast ediyorum

Ebru Kutal 6 yıl

En azından bazı istismarları indirgemek adına çözüm üretebileceğini düşünenler olmalı. Herkes kendince haklı olabilir. Fakat dini kuralları daha sert olanlar için sanırım iyi bir seçenek gibi duruyor. )

Mustafa Ertoni 6 yıl

Mustafa Ertoni evet dogmatik açıdan bir çözüm gibi görünüyor. Ama aslında islam eşcinselliği tanır Yani var olduğunu kabul edip yasaklar. Demek istediğim ise görmezden geliyor, komik olan bu

Ebru Kutal 6 yıl

Aslında karışık olması ve karışık olmaması çok anlam ifade eden bir durum değil. Gerçek benliğinde yatan insan güdülerinin ne kadar masum olup, olmafığınla ilgili bir durum. Bunu bir çözüm yolu bulanla ve bunu bir fırsat görenle arasındaki ince çizgiden ibaret. O ince çizginin ayrımını yapmak imkansız. Sanırım tek çıkar yol dürüstlük:)

Mustafa Ertoni 6 yıl

Mustafa Ertoni keşke cinsel açıdan herkesin dürüst olacağı bir toplumda yaşasaydık O zaman zaten bu tip korkular, koruma çabalarına da gerek kalmazdı. Tabii genelleme olarak gerek kalmazdı. En ideal toplumlarda bile cüzi de olsa suç oranı bulunmakta. Bu da insan doğasının psiko-analitik bir gerçeği.

Ebru Kutal 6 yıl

Olayın sosyolojik yanınıda ele almak lazım.

Mustafa Ertoni 6 yıl