Kadınlar için ayrılan plajlarda ya lezbiyenler de varsa?

Antalya'da da kadınlar plajı var. Ve bir çok kapalı kadın orada bikiniyle bile denize girebiliyor. Aslında uygulamada bir eleştirim yok, onlar da rahat etsin. Genel olarak bu tür ayrımlara karşıyım tabii ki. Her neyse, benim merak ettiğim bu durum kadınları cinsel gözlerden uzak tutmak için değil mi? Peki kadınlar plajı lezbiyenlerle dolu ise nasıl olacak? Bu cinsel gözler erkeklerden farklı mı?

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
22
22 CEVAP

Kadınlar plaji normal(!) plajdan da görülebiliyor. Bir köşe var biz hep orada yüzeriz. Yine bir gün erkek arkadaşımla gittik. Şalvarlariyla çimen teyzelerin gazabına uğradık. Gidin burdan diye bağıranlar guvenlige şikayet ederiz diyenler... Erkek arkadaşım sapik gibi hissetmisti. Bence cok saçma bir uygulama asla desteklemiyorum.

B

Bu da bıçağın diğer yüzü canım. Kaçınılmaz son, sapık gibi hisseden erkek ya da orada denize girmediği için kendini ahlaksız hisseden kadın.

Ebru Kutal 6 yıl

her diniciyi o şalvarlı teyzelerle bir tutmuyon ama demi kardeş.. Valla söyle yada göster beraber dövek.

Ece Guler 6 yıl

Ece dinle alakali bir cümle kurmadım ki bir tutmak nerden çıktı

Büşra Batur 6 yıl

şalvarlı teyze okuyunca.... Neyse..

Ece Guler 6 yıl

Şalvarlıydı çünkü Ama ima ettiğin konudaki fikrim de; Çoğu haşema ya da kıyafetle giriyor zaten her gittigimde gördüğüm kadarıyla. Ne anlamı kaldı o şekilde gayet rahatça plajda da yüzebilirler. Bu benim düşüncem tamamen saçma geliyor kadınlar plajı.

Büşra Batur 6 yıl

Adana'da şalvar ve üzerinde tişörtle denize giren bir çok ablayla karşılaştım ve diğerlerinden çok daha fazla dikkat çekiyorlar. Hele ki açık renk tişörtle giren ablalar

Orhan Ablay 6 yıl

Orhan Ablay o da ayrı bir olay tabii olay şuna dayanır, bakan göz seni ne denli çıplak görüyor? Her yanın kapalı olsa da taciz bakışlarına maruz kalabilirsin. Kış aylarında da tacize uğrayan bir çok insan var, kabanı beresi vs her yeri kapalıyken. İşte tek çözüm zihniyettir. Kaçmak ya da kapatmak değil. Zihniyet de sadece eğitimle şekillenir. Okul eğitimi değil, en önemlisi aile içi ve toplumsal eğitim...

Ebru Kutal 6 yıl

Çok özür dileyerek Adana'da bir ay önce yaşanan olayı sizinle paylaşmak istiyorum. https://m.haberler.com/sokak-ortasinda-cinsel-taciz-9709600-haberi/

Orhan Ablay 6 yıl

Orhan Ablay ne yazık ki bu iğrenç zihniyeti değil türban, vücuda beton döktürsen de değiştiremezsin

Ebru Kutal 6 yıl

Bu ülke bebeklere/yaşlılara/at/eşek/köpek/kedi/güvercin/vitrin mankeni hatta damacanaya tecavüzü bile gördü. Bu zihniyet nefes alan ve almayan her şey için çok büyük tehlike ne yazık ki.

Orhan Ablay 6 yıl

Orhan Ablay küçük bir dip not olarak eklemem gerekirse ki bunu artık herkes biliyor ama sorumun asıl amacına yönelik olduğu için, istatistiklere göre en çok erkek çocuk tacizi olan ülkeler orta doğu ülkeleri ve ameliyatlı trans değişim uygulanan yer birinci olarak Tayland, ikincisi İrandır.

Ebru Kutal 6 yıl

Ek olarak Tayland bu ameliyatı ucuz yaptığı için en çok ameliyat orada gerçekleşiyor diye biliyorum.

Orhan Ablay 6 yıl