Karaciğer yıkama nedir? Safra kesesi nedir?

Karaciğer Yıkama Nedir? Safra Kesesi Nedir?

Her 2 haftada bir ardışık yıkama yaparak karaciğeri temizleme prosedürü ve "İnatçı Hastalıklar"

Karaciğer yıkaması, karaciğerin ve safra kesesinin temizlenmesi için tasarlanmış bir prosedürdür. Genellikle bazı yağ ve bazı meyve suyu içmeyi içerir. Yağ ve meyve suyunun yanında, farklı yemek tarifleri, Epsom Tuzu (Magnezyum sülfat) veya Magnezyum Sitrat veya Magnezyum Klorid veya Coca Cola veya yumurta sarısı gibi diğer içeceklerin alınmasını istiyor. Bu web sayfasında Amazing Liver Flush için 15 farklı tarif bulabilirsiniz. Bu bağlantıyı takip ederseniz, karaciğeri yıkayarak "İyileştirilemeyen Hastalıklar" ı tedavi edenler tarafından bırakılan yüzlerce hikayeyi bulacaksınız. Bir sonraki bağda yüzlerce eğitim belgesi bulunacak. Karaciğer fışkırtması genellikle akşamın ve gece yalnızca 16 saat sürer, ancak azami fayda sağlamak için 2-4 haftada bir tekrarlamanız gerekir. Tek bir karaciğer yıkaması önümüzdeki birkaç hafta boyunca sağlığınızı iyileştirebilir. Her 2-3 haftada bir yapılan 5-15 karaciğer yıkamaları serisi, önümüzdeki birkaç ay veya birkaç yıl boyunca sağlığınızı iyileştirir ve yaşam boyu sedef, egzama, kistik gibi en kötü "tedavi edilemez hastalıklar" ın bazılarını tedavi etmenize yardımcı olabilir. PCOS, MS, PMS, CFS, ME, klinik depresyon, şizofreni, anjiyotensin enfeksiyonu, akciğer, seboreik dermatit, yağlı karaciğer, safra taşıları saldırısı, Parkinson hastalığı, ülseratif kolit, Crohn hastalığı, peeling dudakları (eksfoliatif keilit) Bu sayfada cevaplanmayan sorularınız varsa, Karaciğer Yıkama Hakkında Sıkça Sorulan Sorular .

En Basit Karaciğer Yıkama ve Safra Kesesi Reçetesi

Bu en basit tarifi ve nispeten sağlıklı olan çocuklar, gençler ve genç sivilce, çocuk egzaması, şişkin ter, çocuk seboreik dermatit, soyma dudakları, kol ağrısı gibi bazı daha az ciddi sağlık sorunlarından muzdarip nispeten sağlıklı genç yetişkinler için yeterince tanrı., omuz ağrısı, kuru cilt, çatlamış tırnak, zayıf saç, halka solucan, pinworms, vs. Eğer sağlıklı bir gençseniz, ciddi bir sağlık durumunda değilseniz, can sıkıcı cilt, yüz, çivi veya saç problemleri varsa, bu tarifi yeterince iyi senin için.

İçindekiler (En Basit Karaciğer Yıkama):

1. yarım fincan taze meyve sıkacak kadar büyük bir greyfurt veya 2 küçük greyfurt (diğer meyveler kullanılabilir!)

2. 1/2 fincan Sızma Zeytinyağı (veya diğer herhangi bir doğal yağ)

Vücut ağırlığı ve doz ilişkisi

Küçük bir çocuk veya küçük bir yetişkin iseniz, bu dozun yarısını içebilirsiniz. Vücut ağırlığı 30-40 kg'ın (60 - 80 lbs) altında ise küçük sayılırsınız.

Karaciğer yıkamadan korkuyorsanız, tam yetişkin dozun yarısını da deneyebilirsiniz.

Karaciğer yıkamayı son derece korkuyorsanız, tam erişkin dozu 1/4 deneyebilirsiniz.

Vücut ağırlığı 30kg (60 lbs) ile 60kg (120 lbs) arasındaysa, bu miktarın 2 / 3'ünü içebilirsiniz.

Vücut ağırlığı 60 kg (120 lbs) ile 90 kg (200 lbs) arasında ise, karışımın tamamı 1 fincan içebilirsiniz.

Vücudunuzun ağırlığı 90 kilogramdan (200 lbs) fazla ise, karışımın 1 fincandan daha fazlasını içebilirsiniz, ancak ilk kez karaciğeri yıkamayı yapmazsınız. Karaciğeri ilk kez yıkarken, 1 fincan karışımı içmek için yeterlidir.

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
8
8 CEVAP

Once ac karnina denemelisiniz. Cunku bazilarinda kusmaya yol acabilir...
15 veya 21 gun buyukler 1 fincan, kucukler ve yaslilar yarim fincan bu karisimdan icebilir.
Aksamlari icilip dabaha kadar etkisi saglanip sabah tuvalete gidilebilir.
40 Limon suyu ve kabugu, 40 dis sarimsak, 4 parca zencefil, 4 poset Magvital de ayni faydayi fazlasiyla verir. Hatta sade karacigeri degil damarlari da temizler ve yumusatir...

A