Milyonlarca gezegen ve galaksiden oluşan evren insanlar için mi yaratıldı?

Milyonlarca gezegen ve galaksinin bizim için yaratıldığını düşünmek gibi bunda galaksi içinde tek akıllı, gelişmiş varlıklar olmamızı düşünmemiz de birazcık saçma değil mi? Yani trilyonda bir ihtimal dahi olsa bizden başka akıllı varlıklar olma ihtimali yok mudur? Şahsi düşüncem olarak sizlerle paylaşmak istedim.

U
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
18
18 CEVAP

REPTILYANLAR denen canlilar hakkinda hic arastirma yaptiniz mi?
Peki Dunya uzerindeki medeniyetler hakkinda bir arastirmaniz varmi?
Bilgisayar, tablet, ucak, telefon gibi teknolojik aletlerin resimleri nasil oluyorda gerek pirqmid gerek tarihi kalintilar uzerine resm edilmis bulunuyor.
Gök yüzündeki bilinmeyen ucan nesnelerin aciklamasini yapabilecek olaniniz varmi?
Devasa boyuttaki eski anitlari yapan insanlar kimlerdi.. Ne oldu onlara..
Neden arap ülkelerinde petrol yataklari, Avrupaya oranla cok fazla?

D

Sizin dediğiniz doğru da elle tutulacak bir kanıt yok eski metinler resimler vs var tasvir edildiler ancak günümüzde olan bir kanıt yok kısaca bir reptilyanlı komşumuz yok.

Suat Curie 6 yıl

Reptilyanli komşunuz olsa tanirmiydiniz ki.. Onlari kendiniz gibi mi zan ediyorsunuz. Gerci milyonlarca yıl gecmesine ragmen, Insan ırki ile ciftlesince.. Sizden bizden farklari kalmadi. Biz halen bas örtusu, kilik kiyafetle ugrasirken. Bunlari konusmak bizim icin cok agir konular Birazdan neler sacmaliyorsun, ne ictin sen diye baslarlar

Delinin Aköz 6 yıl

şekil değiştirici vardır ufo muhabetine dönecek ama melezler vardır vs diyelim kısa keseyim gırgır kısmı birazdan başlar kabak bizim başımıza patlamasın

Suat Curie 6 yıl

Evet bu konuda burada konusulacak bir konu degil.. Kabak patlasa yine iyi.. Kafamiza tas yagdirir, dinamit patlatirlar

Delinin Aköz 6 yıl