Müslümanlar kuranı sorgulayarak mı okur yoksa hiç sorgulamaz mı?

Müslümanlar (kuranı okumuş olanlar) kuranı muhammed in kendi çıkarları doğrultusunda, her hangi vahiy falan almadan kendi kafasından yazmış olma ihtimalini göz önünde bulundurarak mi okurlar yoksa bu fikri hiç bir şekilde göz önünde bulundurmadan peşinen reddederek mi?

Ö
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
12
12 CEVAP

Bana gore kuran yazari beceriksiz muhammed olan bir kitaptir. Neden mi bir din yaymaya calismis dunyanin %77 si ona inanmamis inanan kesminde %90 i neye inandigini bile bilmeyen namazda okudugu duanin anlamini bilmeyen cahil topluluk bana gore cok acik bir basarisizlik var.

M

Bence başarısız değil hatta gayet başarılı. Düşünsene öyle ya da böyle dünyanın % 23 ünü tanrı ile konuştuğuna ve onun tarafından görevlendirildigine inandırıyorsun.. Bu sayede kendi imparatorluğunu kuruyorsun. Hatta bence bunu yazarken olayın bu boyutlara varacağını tahmin etmiyordu bile.

Önder Daa 6 yıl

Kandirdigi kisilerin %90 i cahil kisiler arada bu fark var. Emin ol son peygamberim demese araplarda daha yuzlerce peygamber cikardi feto bunlardan biri olabilirdi mesela

Mehmet Erguvan 6 yıl

Adnan oktar da olurdu kesin hatta tayyip de olurdu

Önder Daa 6 yıl

Fetoyle tayyip catisirdi kazanan peygamber olurdu. Komik geliyor ama cok uzucu bir durum aslinda mesela avrupada biri peygamberim dese direk dolandiriciliktan iceri atarlar adami .

Mehmet Erguvan 6 yıl

Pijama ne alaka

Önder Daa 6 yıl

Kuranda kanserin tedavisi olsaydi gercekten inanirdim dinazor yok mars yok. Sadece o zaman gorunen bilinen ve kendi cikarlarina uygun ayetler var inanmayanlarida kilic zoruyla diz cokturmus kusura bakma da bu dine inanamam

Mehmet Erguvan 6 yıl

Yok hocam inan demiyorum zaten bende inanmıyorum ama adam başarılı diyorum.

Önder Daa 6 yıl

Basarili tabi ki bak nihat hatipogluna her sene ayni masallarla dunyanin parasini kaldiriyor.

Mehmet Erguvan 6 yıl

Ayetle kovduguna inanmakta bi baslangıçtır.

Nuray Ürer 6 yıl

Ahzap 37 allahin emri ile muhammed evlatliginin karisi ile evlenme iznini kendine cikartiyor bu allahin emridir allahtan korkun diyerekten. Herseyi gec ya bole bir ayetin bilinmesi abaza adamlardan baska kime bir faydasi olabilir ki ?

Mehmet Erguvan 6 yıl

Milletin egitim seviyesi bu uyduruk seylere inanacak seviyede yapacak birsey yok

Mehmet Erguvan 6 yıl

Kadinlari suclamamak lazim kafasini acsa idam ediliyorlar nasil dini yalanlasinlar

Mehmet Erguvan 6 yıl

Sence bir yobazin karisi kafasini acabilir mi? Wafa sultan diye bir kadin var suriyeden kacmis konusmalarina bak islami yerden yere vuruyor bir kitabida varda turkce bulamadm hic bir yerde

Mehmet Erguvan 6 yıl

Kadin istedigi gibi giyinme hakki oldugunu bilmiyor ki kurandaki sacmaliklara inaniyor wafa sultan in dedigi gibi islam yanlis anlasilmiyor islamin kendisi problem.

Mehmet Erguvan 6 yıl