Ne sıklık da kitap okursunuz?

Kitap okuma sıklığınız? Sevgili sorcev cevapları alalım?

com-8gs1az257h8hz0j9nuzy.jpg
R
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
74
74 CEVAP

Günde 5 6 kitap okuyorum diyen hızlı okuma tekniği kullanmıyorsa yalan söyler yada başka hicbirsey yapmaması lazım bütün gün boyunca. Hızlı Okuma tekniği ise keyifli bir okuma için asla kullanilmaz kullanıyorum sürekli diyende yalan söyler. En ideal rakam haftalik 500 sayfadir.

S

Günde 500 sayfa okuyabiliorum aynı anda 2 işi yaparak yargilamayin bence

Sinem Ahmad 5 yıl

Okunabilir ama bu bir tutku değil saplantı haline dönüşmüştür artık. Damlaların hangi şiddette damladigi değil sürekliliği önemlidir. Günde 500 sayfa okumak zararlıdır ve yapılmamasi gerekir. İşiniz olur acil durum vardır kitapla bağınız kopmayacak dereceye gelir o zaman yapılır.

Savaş Babi 5 yıl

Ben sadece gerçekleri söyledim ve yeni başlayan birini yanlış yonlendirmek kötüdür ve çabuk bıkmasına sebep olur. Ayrıca söylediklerimin karşılığını azcık araştırma yaparsanız görürsünüz. Hızlı Okuma tekniği çok başka bişey ve keyf için kullanani görmedim.

Savaş Babi 5 yıl

Bana neden saldirdiginizida anlamış değilim. İsterseniz 10 kitap okuyun. Ben sadece doğru olanı doğru bir şekilde aktarmaya çalıştım.

Savaş Babi 5 yıl

Berfin hanim ben anlık yükseliş yada inislerden bahsetmedim. Bende bir gecede 1000 sayfa okudum ama bu sürekli olmaz onu anlatmaya çalışıyorum. Neden yanlış anlıyorsunuz beni.

Savaş Babi 5 yıl

Berfin hanim bu tarz okuyan adamlar saçlarını duvara bağlar ellerini muma tutar ki uyanık kalabilsin ve okuyabilsin. İnsanin belli bir kapasitesi var olay bu aşmak zordur. İnat etmiyorum ki siz inat ediyorsunuz gerçekleri görmeyerek

Savaş Babi 5 yıl