Neden din insanların hür iradelerine bırakılmıyor?

Toplumumuzda neden -İslam- (vb) ile ilgili konularda dersler ya da bilgiler verilmeye çalışılıyor ve neden din gibi vicdani durumlarda kişiler hür iradeleri ile başbaşa bırakılmıyor? Bir Sosyolog aday adayı olarak sizlere sormak istiyorum arkadaşlar....

Ç
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
71
71 CEVAP

sen islami bir toplumda olmana rağmen islamı değilde dinsizliği seçmişşin elbette çok ortak konuda hemfikir olacağız. Bak bizi bile deizm ateizm sosyalizm vb gibi şeylerle uyutup kandırıyorlar maksat ne elbetteki parçala böl ve yut.

M

Yukarda da belirttiğim gibi mevcut sistem.

Ersin Şirikçi 6 yıl

Parçala böl ve yut Goŕuldugu üzere dinle oluyor syiristirip kirdirma. Bakiniz yuzyillardir muslumanlar savas halinde. Basaramayacaklar o ayrı. Burada di le ilgili vakit kaybetmeyelim. Uretelim çalisalim. Inancimiz bizi ilgilendirir. Okuyalım gerisi tekamül sürecinde biz birbirimizle kavga değil öñce ülkemizin sonra dünyanın hayrina ne olursa onu yapabilelim... Sanatı tartısalim müzik evet varım. Felsefe evet resim evet bilim ruhumuzu zihnimizi besleyelim. Önumuze ileri hep ileri bakalım. Bizler birbirimizle kavga etmeyince onlarda kimse artik kavga edecek kimse bulamaz zarururi barışık yasayayacaklar. Bakış açısı.

Kader Demirpençe 6 yıl