Neden dünyayı Hristiyan ve Yahudiler yönetirken, islam ülkeleri sürünmekte?

Neden dünyayı Hristiyan ve Yahudiler yönetirken, müslüman ülkeler sürünmektedir?

Z
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
47
47 CEVAP

Sırf İslamı lekelemek için yazıyorlar sinir oluyorum. Madem bu kadar nefret ediyorsunuz Hristiyan veya yahudi olun kardeşim. Adamlar size göre dünyayı yönetiyor.

Y

biz ataist olmaya karar verdik izin veriyor musun

Müslüm Abuzeroglu 5 yıl

O zaman sırf müslümanlar geri kalmış diyerek onlarla alay etmeyeceksin. Fikrinizi zikredeni ayakta alkışlıyorsunuz. Dost mu düşman mı orası ayrı bir konu.

Yavuz Yücesoy 5 yıl

Gerideler ama?

Fatih Ekercan 5 yıl

parasal geride olmaları önemli değil zekasal gerilik var nerde o eski mimar sinanlar mevlanalar

Müslüm Abuzeroglu 5 yıl

Kardeş benim burada bir dini savunduğum falan yok. Ama bu konu açıldı mı sinirleniyorum. Benim ve senin şuan tel avivdeki veya new yorktaki bir hristiyan ve yahudiden ne farkımız var? Bu adamlar dünyayı yönetiyor ama onların halkı ile aynı emeği üretiyor aynı vergiyi ödüyoruz. Sizce bu işte bir terslik yok mu?

Yavuz Yücesoy 5 yıl

Zekasalsa müslim önce adını sonra dinini değiştir git yahudi ol hristiyan ol belki bilim adamı olursun

Orhan Kocabas 5 yıl

Yavuz Yücesoy islamı lekeleyecek bir şey söylememiş ne yazık ki gerçekleri söylemiş. Orhan Kocabas adını neden değiştirsin onu bi söylesene Ayrıca adam dinim yok diyor sen dinini değiştir yahudi ol, hristiyan ol diyorsun. Adam alayına karşı alayına

Orhan Ablay 5 yıl

Dinim yok diyor müslümanı beğenmiyor aşağılıyor. Belirli bir dine mesafeli olmak ateizme özgü ise bende ateist olayım. Çevremde hergün gördüğüm müslümanları çok mu beğeniyorum sanıyorsunuz ama inancım bu ve benden olmayanı sırf lekelemek maksadı ile eleştirmem. Adam fahişeye tecavüz ediyor siz islamı suçluyorsunuz

Yavuz Yücesoy 5 yıl

Sadece ateistlik ıslamiyeti ve müslümanlığı kötülemek olan bir zirvaliktan ileriye girmediği için Orhan Ablay

Orhan Kocabas 5 yıl

Yavuz Yücesoy belirli bir dine mesafeli değil anlamıyorsun kardeşim. Belirli dinlerin arasında bir karşılaştırma yapmış arkadaş sadece. O inanç şu veya bu inançtan daha iyi dememiş, sadece O dinin mensupları toplumsal ve teknolojik olarak kendilerini daha çok geliştirmişler demek istemiş. Sanırım anlatabildim kardeşim. Kaldı ki sen bile inandığın dindeki insanlardan memnun olmadığını belirtmişsin kardeşim.

Orhan Ablay 5 yıl

Orhan Kocabas ateizm tüm dinleri eleştirir fakat müslüman bir ülkede yaşadığımız için çoğunluk olarak müslümanlık üzerine olur eleştiriler. Ve sen müslüman olduğun için bunu eleştiri olarak değil zırvalık olarak görürsün.

Orhan Ablay 5 yıl

Tüm dinleri eleştiriyorsa ben niye denk gelmedim yahudiler ve hristiyanlarla birleşip islamiyeti kotuluyorsunuz baska bisey yaptığınız yok eleştiri diyirsun bak kardes din elstiriye açık degildir soyledikleri açık ve nettir ha bireyi eleştir ha kendini müslüman gibi gösterenleri eleştir ama genellemeye vurup kisi yerine dini eleştirirsen sizlerin dürüst olmadığının gostergesidir ezber düz kalıplar kendini şıkistirmissiniz düşüncesi islamiyeti kotulemek olan bir dusinceden ne hayir gelir ki

Orhan Kocabas 5 yıl

Orhan Kocabas sen cidden ne dediğini bilmiyorsun kardeşim. Yahu bir ateiste nasıl "din eleştiriye açık değildir" dersin

com-hztjj5rkiwu7enhbi24c.jpg

Orhan Ablay 5 yıl

Neyse ne diyeyim kardesim cosmos seni korusun o zaman

Orhan Kocabas 5 yıl