Onur yürüyüşleri desteklenmeli midir?

onur yürüyüşleri desteklenmeli midir, desteklenmemeli midir? Destekliyorsanız neden destekliyorsunuz, desteklemiyorsanız neden desteklemiyorsunuz?

com-oek3wj1u3sd43lurnl9t.jpg
O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
72
72 CEVAP

Destekliyorum ve saygı duyuyorum onların yürüyüşleri onları kabullenmemiz için sokak ortasında taciz tecavüz yaralama öldürme gibi eylemler olmaması için onların cinsel tercihi bizi ilgilendirmez bize saygı duymak düşer ben hiçbir lgbt bireyinin bir insana zarar verdiğini duymadım homofobikler gibi sadece insana değil bir canlıya zarar vermişlikleri yoktur biri de yazmış orada ona saygı duyalım buna saygı duyalım o zaman yaşlı biri 12-13 yaşındaki çocukla evlensin saygı duyalım sayın gerizekalı arkadaşım o bir pedofolidir bu bir suçtur 18 yaşından önce hiçbir birey böyle birşeyi kabul edemez aklının ucundan dahi geçmez bu ülke de lgbt bireyi kadın çocuk hayvan ağaç olmak suç gibi olsada asıl suç sizin gibi çirkin beyinleri doğurup yetiştirende yarın bir gün gay bir birey kızınıza tacizde tecavüzde bulunmaz o homofobik olan zihniyetler yapar bunları lgbt bireylerinin yaşama hakkı var ve bu hakkı çoğu zaman siz homofobikler ellerinden alıyorsunuz daha iki hafta önce hastanede trans bir kadın arkadaşımız bilinçli şekilde öldürüldü buna müsade edildi çok uzun zaman önce hastalığın tedavisi bulundu bile her zaman çirkin düşünceleriniz var ve tiksiniyorum zihniyetinizden. Bir çok lgbt bireyi arkadaşım var o sözde Müslümanlardan Hristiyanlardan ondan bundan daha insanlar önce İnsan olun gerçekten bir insan olun sonra kalkıp başkalarını eleştirin sizin çoluğunuz çocuğunuz görüpte etkilenmezler merak etmeyin herkesin cinsel tercihi kendine bakın ben daha 19 yaşındayım bir sürü arkadaşım var sadece saygı duyup destekliyorum ölmelerine taciz edilmelerine göz yumamam tıpkı bir kadının bir hayvanın bir çocuğun bu şeylere maruz kalmamasını istemediğim gibi erkek birey erkekle birlikte olmak istiyorsa olur kadın kadınla birlikte olmak istiyorsa olur soy devamına gelince milyonlarca insan var herkes lgbt üyesi değil kendinize gelin bok atmadan önce araştırıp öğrenin insan olun saygı duyun sadece lgbt bireylerine değil kadınlara çocuklara hayvanlara doğaya saygınız olsun çok zor değil insan olmak.

B

Ağzınıza sağlık. En nitelikli yorumlardan biri.

Aybike Unl 5 yıl

Sen kime gerizekalı diyorsun lan yeni yetme ergen müsveddesi haddini bil. Dünya öyle doğdum haklarım var yaşarım istediğimi yaparım kimsede karışamaz kafasında bir dünya değil önce bunu o yeni ve kullanılmış kafana bir yerleştir yeterince olgunlaştığın zaman bunun anlamını daha iyi idrak edersin. Hadi şimdi ikile birdahada yorum yapacaksan başkalarının fikirlerinden nemalanıpta duyar kasma kendi düşüncelerinle gel çakma hümanist seni.

Metin Saran 5 yıl

Ahahaha nasıl da kudurup ahlaksızlığa sarıyorsun oturma organını beynin yerine kullanıpta seviyeni düşünme burada bahsettiğimin ne olduğunu gayet iyi anladılar sen anlamadıysan o senin sorunun benim değil ve evet bu dünya öyle doğdum haklarım var yaşarım istediğimi yaparım dünyası burası Türkiye Cumhuriyeti burada bireyler özgürdür haklarını savunmaktan asla çekinmeyeceğim yarın bir gün seninde çocuğunun başına gelirse o zaman görürüz.

Beyzanur Dgrl 5 yıl

Ne kuduracam kuduran sensin ki benim yorumuma atıfta bulunup göya yorum yapıyorsun. İnşallah sevgilin yada baban gizli gay çıkarda ozaman görürüm o nazikg. Tünü.

Metin Saran 5 yıl

Ahaha kalitesiz seni

Beyzanur Dgrl 5 yıl

Sana kalite malite yok bunu hakettin bunları yazdım. adminlere şikayette edebilirdim seni ama yapmayacağım.

Metin Saran 5 yıl

Buyur et şikayetini. İnşallah maşallahla peynir gemisi yürümez köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı. Kendi kaliteni seviyeni oldukça belli ettin yorumlarınla.

Beyzanur Dgrl 5 yıl