Otobüste, sokakta namaz kılan insanlar dine zarar veriyor

Türkiye dünden beri bu görüntüleri konuşuyor. Görüntülerden birisinde bir kadın bikinisiyle plajda diğerinde ise bir halk otobüsü şoförü, yolcuların gözü önünde namaz kılarmış gibi yapıyor. İşte sosyal medyada tepki çeken ve insana "kutsallarımızdan elinizi çekin" dedirten o görüntüler...
Biz, artık dini bile kendi çıkarlarımıza alet edip uyuşmuş ve yozlaşmış beyinlerimiz ile dindarcılık oyunu oynayan düşüncesiz ve aptal bir toplum olduk...

com-b11t1qxmui1950g2gley.jpg
com-2waryqt2y7ri7qxy5yc5.jpg
H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
23
23 CEVAP

aynı.. İŞİD gibi önce Türkiyeyi.. Sen Allahın mücahidisin.. Cihatın hayırlı olsun.. Gibi dindarlara hoş gelen mesajlarla şeriatçılara teslim edecekler... Onlarda geçici zafer sarhoşluğuyla.. Laiklere saldıracaklar.. Kadınları kırbaçlayacak.. Alevi ve laik erkekleri katliam yaptıracaklar.. Bütün dünyaya seyrettirecekler.. İslamın nasıl vahşetsel boyutlarda olduğunu gösterecekler..

K

Kazım Kalu sloganik laflara karni doydu bu milletin soruna çözüm arayalım. Sen evvela cihad yazmayı öğren ve anlaminida tabiiki ve islamı vahşetin sembolu göstermekten vazgeç. Olayin laiklerle hele alevi kardeşlerimizlede uzaktan yakindan alakası yok.

Muhtesim Cenesiz 6 yıl

O zaman.. Laiklere saldırıların niye arttığını hele bir anlat..

Kazım Kalu 6 yıl

Öyle bir durum yok Kazım Kalu .bireysel olaylar yaşanıyor iki kesimde ara ara saldırıya uğruyor maalesef. Hiçbir şiddeti kimse maruz göremez.

Muhtesim Cenesiz 6 yıl

tamam abi.. Çok sağol..

Kazım Kalu 6 yıl

İslamiyet'i vahşet dini olarak göstermeniz çok üzücü...

Betül Dumlupınar 6 yıl