Özel ders verdiğim bir aile paramı vermiyor nasıl alabilirim whatsapp konuşmaları var

merhabalar bir sorunumu paylasmak istiyorum belki sizler için çok önemli olmaz ama benim büyük bir sıkıntım var. Üniversite hayatım boyunca hep özel ders vererek paramı kazandım, çünkü çalışmam zorunluydu. Paramı genelde o gün ders çıkışı aldım ama güvendiğimden sonra toplu da aldığım aileler oldu. Güya hemşehrim olan bir aile tarafından anlamsızca dolandırıldım.
Kalan sadece 900liraydı. Ve bu aile ödememek için sürekli yalanlar söylüyor, ödeyeceğine dair yemin ediyor. Vatsapta hep borcunu kabul edip ödeyeceğine dair yazışmalarımız var. Ve daha garibi bu aile düşük yada orta gelirli bir aile değil, çok ünlü bir kargo şirketleri var birinci dereceden akrabaları milletvekili.
Ben insanlıkla defalarca kere istedim bi kere biz senin paranımı aldık para istiyosun cevabını bile aldım. Milletvekili amcanın adını soyadını biliyorum facebookuna da ulaştım ona yazabiliriz diyince de hanımefendi beni tehdit ediyosun asla vermiyorum paranı dedi sonrasında aradı biz çok büyük bi aileyiz rezil olamayız vs vs yine odeyecegi vaatlerinde bulundu ay sonuna kadar ama beni engellemiş. Ancak çok iyi sosyal medya kullanamadığından hesabı açık ve bütün arkadaş listesinin resmini aldım. Hepsine tek tek yazabilirim. Yahut bu işin hukuki bir yolu varmıdır o şekilde mi halletsem? Aşamaları nasıl olur. Dediğim gibi sadece vatsap konuşmaları var tanık bikaç kişi var ama tanıklık yapabileceklerini sanmiyorum çok teşekkür ederim.

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
7
7 CEVAP

ders verdiğiniz ilden bir arkadaşın ilgilenmesi daha doğru olur, iyi çalışmalar.

İ