Polonya'da başımıza bir şey gelirse konsolosluğa nasıl ulaşırım?

KONSOLOSLUK DUYURUSU:

Yabancı Düşmanlığı İçeren Saldırılar – 9 Kasım 2016

Lublin'de Erasmus değişim programı kapsamında öğrenim gören bir vatandaşımızın 5 Kasım 2016 günü üç kişilik bir grubun fiziksel saldırısına uğradığı üzüntüyle öğrenilmiştir.
Benzer konularda evvelce ilgili Polonya makamları nezdinde yaptığımız girişimlere atıfla, sözlü ve yazılı yeni girişimler yapılmış ve sorumluların yakalanması istenmiştir.
Polonya makamlarının konuya büyük ciddiyetle ve sorumlulukla yaklaştığı görülmektedir.
Bu aşamada münferit nitelendirilebilecek sayılar sözkonusu ise de, bu müessif saldırıların takibi ve önlenmesine yönelik tedbirlerin en etkin şekilde alınabilmesi için vatandaşlarımızın Büyükelçiliğimize de süratle bilgi vermeleri büyük önem taşımaktadır.
Vatandaşlarımızın bu tür olayları Büyükelçiliğimize,
Mesai saatlerinde 22 854 61 17 numaralı telefon numarası ve embassy. Warsaw@mfa. Gov. Tr eposta adresi üzerinden,
Mesai saatleri dışında ve tatil günlerinde ise yurtdışında yaşayan Türk vatandaşlarına 7 gün 24 saat hizmet veren Konsolosluk Çağrı Merkezi’nin +90 312 292 29 29 numaralı telefonu üzerinden bildirmeleri mümkündür.
Konsolosluk Çağrı Merkezi’ne Büyükelçiliğimiz Konsolosluk Şubesi’nin 22 854 61 11 numaralı telefonu arandıktan sonra 5 (beş) rakamı tuşlanarak bağlanmak da mümkündür.
Vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur.

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
14
14 CEVAP

Hiçbirinize katılmıyorum. Benim milletimin en azından lehlerden daha vicdanlı olduğunu biliyorum. Benim milletimin yardım isteyen her millete kucak acacağını biliyorum ( yahudiler dahil bknz: Endülüs ispanya savaşı-ikinci dünya savaşı) hangi millet yardıma muhtaç olmuş biz kucak açmışız. Ama o savunduğunuz lehlerin eline bir düşün yardımına ihtiyaç duyun bakın ne oluyor. Hepsi için söylemiyorum bu güne bugün sevgilisi leh olan hatta evleneceği kızın leh olabileceği bir adamım ben. İçlerinde iyi olanlar var ben ortalamadan bahsediyorum.

M